Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ulan bu rezil herifler 116. siradaki clana yeniliolar.oyunda resmen pubic hack vs vip hack vardi
ama sonucta kazanan public(biz) olduk.bazilari hack oldugun belli etti.bazilarida kacti.iste o korkunc rezillikteki goruntuler:
oyun baslior bizde bi korku war anlatamam.
ilk oyun eagle eyes:berabere(son anda yoksa yenioduk):m08:
2. oyun alaska.gr iken yenilioduk.ordan biri atladi onlardan dediki ct yle oynayin ama alaska da oynamayin.alin size alaska
:l03:
buda turk clan
isme bak
ama sonucta kazanan public(biz) olduk.bazilari hack oldugun belli etti.bazilarida kacti.iste o korkunc rezillikteki goruntuler:oyun baslior bizde bi korku war anlatamam.
ilk oyun eagle eyes:berabere(son anda yoksa yenioduk):m08:
2. oyun alaska.gr iken yenilioduk.ordan biri atladi onlardan dediki ct yle oynayin ama alaska da oynamayin.alin size alaska
:l03:
buda turk clan
isme bak
ßyMesMes;1755837' Alıntı:CT işte hack açmayı unutmuşlardır
XaaNaaX ve Hayalet'e değil sözüm diğerlerine![]()
Bende ct üyesiyim ve hack kullanmıyorum lafın bana değildir inş.
clanı çoluk çocuk doldurdu konuşucam
ulan bu rezil herifler 116. siradaki clana yeniliolar.oyunda resmen pubic hack vs vip hack vardiama sonucta kazanan public(biz) olduk.bazilari hack oldugun belli etti.bazilarida kacti.iste o korkunc rezillikteki goruntuler:
oyun baslior bizde bi korku war anlatamam.
hack kullanmadığınız ne belli o adamları tanırım oyunu süper oynarlar sizin gibi 3 beş aylık adam değil onlar kesin bit keni vardır size %100 konuşuyorum bak birinizde olmasın dierinde mutlaka vardır bizim clanda rütbesi eziqler belki kullanıyordur oda belki ,sizin joker ve torakta % 100 hack