farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Gm Bi Baksın We Herkes xD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 06dogus12396
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 868
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

öncelikle hostage sözlerim agır kaçtı prdn ama yinede söledigim sözlerin cogunun arkadsındayım xD (k.b)....Mmomt2 kurucum ya bişi dicem ya şimdi msnime yazmıssın ban yedin felan filan Tmm anladım ama hostage hatırlattıda xD.ndn ban yedi?.niçin ? tmm bn tahmin ediorum ama yinede mrk ettim xDbi msnime e-mail olarak yollarsanız mutlu olucam xD Bn SpongeBoB.
SPongeBoB dan size Kısa SözLer

-adamı su gibi emerim,kızları mıknatıs gibi çekerim xD

-suyun altındayım,balıkların babasıyım.....:)

-herkese sözüm war,birçok derdim war,başımda kocaman bir bela war (o da ban yemem xD )....Gm biraz iyi niyetini kullanırsa banımı açar umarımmm xD;):ka19:

H0stage gecen kenji kilit atmış konuya cevap verememiştim burdan veriyim bari.. :) Sen eşime hileci diyorsun iftira atıyorsun ya sana şunu söylemek istiyorum. 3 yıldır tr oynuyorduk beraber çok iyi tanırım onu hilemiz yoktur. Bir kez olsun soyulmadık tr de karakterlerimiz +80'dir.Bizi herkes tanır orada istersen sorarsın herkese.. Hile ile kasıyor demişsin gördün mü kanıtın varmı da konusuyorsun ? herseyi de yap ama kimseye iftira atma kanıtın varsa gerekeni yaparsın bize oyunda da gelip seni banlatıcam görüceksin iste yan çarın ban yedi bu çarınıda banlattırma gibi şeyler söyleme.. Senin editli item alıp sattığınıda biliyorum. Unutma buda bir ban sebebidir. Biz su oyunu gerektiği gibi oynuyoruz isteyen sever isteyen sevmez herkesin özgür iradesi var ama bana gelipde sakın gm tanıyorum yok gm'im banlatırım gibi laflarda etme. İtiraz etmissin yalan demişsin ama doğru olduğunu sende benim kadar iyi biliyorsun. Hadi olduda yalan ben yalan söyledim o yalan söyledi 3. kişide mi yalan söyleyecek.. ? Burda forumda çiğdemin yüzüne gülüyorsun ama oyunda kırmızılarda çiğdemin arkasından konusup onu keselim gibi laflar ediyorsun. Sen kendini fazla bişey sanmaya başladın.. Benden sana abla tavsiyesi Ayıdan büyük Fil vardır.

SpongeBoB ÖNCELIKLE CEVABIM SANA ;
SAHTE SS DEN BAN YEDIN SSYI ÜRETEN CarDaK..[ SU OYUNDA ONUN KDR SRFSZ YOK CarDaK TAN BAHSEDIYORUM ]
2. olara swde en sevmedıgı kişilerdn SCRuBS ve H0stage yani H0stage ben sahte ss üretti arkadas ama PEACHMAKERS bunu anladı ve scrubus ve benım yedıgımız banlar acılacak ...

BU ARADA aRmonia BEN SENIN gibi yalancı deılım mrk etme kocamla 3 sene tr oynadık dıoyrsun senın kdr yalancı yok o bebe ıle yolda karsılasmssnzdr :)))
Bu arada nden mavilerden gittin millet sna ... dediği içinmi ??
İşte srfszsn kızım dıe gecınıyorsun senden olsa olsa ii bi sanal bebek olr...

BİRAZ AKILLI OLSAN BANA BULASMAZDIN ...

KOCAM DEDIGIN ADAMIN YAN CHARI KIM MIS ÖGREN KIM BANLATMIS ÖGREN NEDEN BAN YEMIS ÖGREN KAC GUN BAN YEMIS ÖGREN ...

DAHA ÖGRENECEGIN COOOOK SEY WAR ;)

Merak etmeyin arkadaşlar CarDaK isimli üyenin ıp num . veya msnsini buldugum an intikam sırası bizde olacak ....OLAN WARSA ÖZEL MSJ YAZSIN LÜTFEN !!!

Terbiyeni takın h0stage o benim reel eşim bundan sonra göreceksin kimin ne olduğunu. Mavilerde benim hakkımda konuşan yok her zaman yalan attığın gibi atıyorsun yine.. Kırmızılarda lonca kurmak için geçtim kurdumda Bu arada full editlenicem sana o lafları bir bir yediricem.. Esimin çarına asılsız ban attırdın bizim kaybedecek biseyimiz yoktu editsizdi o zaman.. sen yanlış kişiye bulaştın bence bunu böyle bilir. yakında anlarsın ne demek istediğimi. Bu arada uslubuna dikkat et yoksa yerin dibine sokarım seni. Herkes senin hakkında iftiracı diyor utanmadan konusuyorsun birde yüzün olsun biraz ayıp iftira atıyorsun !! bunların hesabı sorulacak sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri