bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Çökelez Grafik Team

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Rüya_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uluç, kim grup açarsa açsın hemen ondan bir çalışma istiyorsun. Yapıyorlar, güzel diyip geçiyorsun kullanmıyorsun bile. Kullanmayacaksan, çalışma falan isteme. Kim olursa olsun!

Tartışma yapmayın. Metin2 Manyaqı, bırak o kendisi istediğini yapsın.
Uluç, sende zor çalışmalar isteme. Sen yapabiliyorsun diye herkesin yapmasına gerek yok. Hem o daha acemi. Kendisi gelişir. Onun azim göstermesini gerektirecek kimsenin yorumuna ihtiyacı yok. Geliştirmek isterse geliştirir kendini.

Bu bölümün sorumlusu değilim, ancak başka tartışma görürsem
şikayet edeceğim, ona göre.

Uluç bu da isteğin:

ulc.gif

Bir daha kimseden, acemi olduğunu bilerek zor çalışma istememen dileğiyle.

Peki Senin Bu Bölümde Görevin Yok Karışmak Ne Haddine..?

Benim yaptığım grafi taglarını benden izinsiz kullanmayın lütfen, o KeNji'Nin Grafi Yeri'ne özel.

Taglar Silindi.

Peki Senin Bu Bölümde Görevin Yok Karışmak Ne Haddine..?

E senin milleti aşağılayıp, çalışmalarını isteyip, herkesi uğraştırıp, kullanmamak ne haddine? Tartışmanın büyümesini engellemeye çalışıyorum, sen bu sefer bana karşı tartışma çıkarmaya çalışıyorsun. Benim görevim sadece bölümümle ilgilenmek değil, hem bölümümle ilgilenir, hemde forumda düzen sağlanmasında yardımcı olurum. Çok tartışma çıkartmaya çalışıyorsun, veya saçma sapan konulardan tartışma konusu yaratıyorsun.

bencede biraz daha çalıştıkdan sonra açsaydın ama hayırlı olsun başarılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri