mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

FearMt2 gmlerini arıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bako39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

* • Adınız :
* • Soyadınız :
* • Yaşınız :
* • Yaşadığınız Yer :
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
* • Günlük Online Süreniz :
* • Özellikleriniz :
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :
* • Niçin Sizi Seçmeliyim :
bu form u doldurup buraya koyun seçilirseniz sizi msnden eklerim seçilmezseniz bildiririm

NOT:sw hamachidir

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

* • Adınız :Erhan
* • Soyadınız :Ataklı
* • Yaşınız :16
* • Yaşadığınız Yer :İstanbul
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Fazla Serverde Gm Lik Yapdığımı Söleyemem,Ortalama 4-5 Dir Ancak Memnun Kaldılar.
* • Günlük Online Süreniz :15-20
* • Özellikleriniz : Her Sohbete Ayak Uydurabilirim Komik Sevecenimdir,Userlerle İlgilenirim,Sorunları Hakkında Konusurum.
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :erhanatakli@hotmail.com
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :Kaskmt2,DucMt2 Diğerlerini Unuttum Diyebilirim :)
* • Niçin Sizi Seçmeliyim : Cunku Online Sürem Fazla , Arkadas Çevrem Genis Sayılır,Userlerle İlgilenebilirim.Serveriniz Hayırlı OLsun

* • Adınız : Tugay
* • Soyadınız :Tiken
* • Yaşınız :15
* • Yaşadığınız Yer : İstanbul
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 10 11 Kere Yaptım Butun Gm Kodlarını Bılırım
* • Günlük Online Süreniz : Saat 1 de Acarım gece 5 de kapatırım
* • Özellikleriniz : Anlamadım :S bu soruyu xd
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :d3aty_r3ady@hotmail.com
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : DevL-Mt2,KralMt2,StreyFayMt2,MeRttoMetin2,Zippomt2,SeamMt2,KaranlıkMt2,ZorMt2,EddoMt2,LamMt2
* • Niçin Sizi Seçmeliyim : Neden Beni Secmelisin Cunkı Butun Gm Kodlarını Bılıyorum Ama Bılmek Ise Yaramaz Oyunun Guvenlıgnı Sağlıcaksın Playerlara İyi Davrancaksın Onlara Saygılı Olucaksın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri