HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
* • Adınız :
* • Soyadınız :
* • Yaşınız :
* • Yaşadığınız Yer :
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
* • Günlük Online Süreniz :
* • Özellikleriniz :
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :
* • Niçin Sizi Seçmeliyim :
bu form u doldurup buraya koyun seçilirseniz sizi msnden eklerim seçilmezseniz bildiririm
NOT:sw hamachidir
* • Soyadınız :
* • Yaşınız :
* • Yaşadığınız Yer :
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
* • Günlük Online Süreniz :
* • Özellikleriniz :
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :
* • Niçin Sizi Seçmeliyim :
bu form u doldurup buraya koyun seçilirseniz sizi msnden eklerim seçilmezseniz bildiririm
NOT:sw hamachidir
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
* • Adınız :Erhan
* • Soyadınız :Ataklı
* • Yaşınız :16
* • Yaşadığınız Yer :İstanbul
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Fazla Serverde Gm Lik Yapdığımı Söleyemem,Ortalama 4-5 Dir Ancak Memnun Kaldılar.
* • Günlük Online Süreniz :15-20
* • Özellikleriniz : Her Sohbete Ayak Uydurabilirim Komik Sevecenimdir,Userlerle İlgilenirim,Sorunları Hakkında Konusurum.
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :erhanatakli@hotmail.com
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :Kaskmt2,DucMt2 Diğerlerini Unuttum Diyebilirim
* • Niçin Sizi Seçmeliyim : Cunku Online Sürem Fazla , Arkadas Çevrem Genis Sayılır,Userlerle İlgilenebilirim.Serveriniz Hayırlı OLsun
* • Soyadınız :Ataklı
* • Yaşınız :16
* • Yaşadığınız Yer :İstanbul
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Fazla Serverde Gm Lik Yapdığımı Söleyemem,Ortalama 4-5 Dir Ancak Memnun Kaldılar.
* • Günlük Online Süreniz :15-20
* • Özellikleriniz : Her Sohbete Ayak Uydurabilirim Komik Sevecenimdir,Userlerle İlgilenirim,Sorunları Hakkında Konusurum.
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :erhanatakli@hotmail.com
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :Kaskmt2,DucMt2 Diğerlerini Unuttum Diyebilirim

* • Niçin Sizi Seçmeliyim : Cunku Online Sürem Fazla , Arkadas Çevrem Genis Sayılır,Userlerle İlgilenebilirim.Serveriniz Hayırlı OLsun
* • Adınız : Tugay
* • Soyadınız :Tiken
* • Yaşınız :15
* • Yaşadığınız Yer : İstanbul
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 10 11 Kere Yaptım Butun Gm Kodlarını Bılırım
* • Günlük Online Süreniz : Saat 1 de Acarım gece 5 de kapatırım
* • Özellikleriniz : Anlamadım :S bu soruyu xd
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :d3aty_r3ady@hotmail.com
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : DevL-Mt2,KralMt2,StreyFayMt2,MeRttoMetin2,Zippomt2,SeamMt2,KaranlıkMt2,ZorMt2,EddoMt2,LamMt2
* • Niçin Sizi Seçmeliyim : Neden Beni Secmelisin Cunkı Butun Gm Kodlarını Bılıyorum Ama Bılmek Ise Yaramaz Oyunun Guvenlıgnı Sağlıcaksın Playerlara İyi Davrancaksın Onlara Saygılı Olucaksın
* • Soyadınız :Tiken
* • Yaşınız :15
* • Yaşadığınız Yer : İstanbul
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 10 11 Kere Yaptım Butun Gm Kodlarını Bılırım
* • Günlük Online Süreniz : Saat 1 de Acarım gece 5 de kapatırım
* • Özellikleriniz : Anlamadım :S bu soruyu xd
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :d3aty_r3ady@hotmail.com
* • Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : DevL-Mt2,KralMt2,StreyFayMt2,MeRttoMetin2,Zippomt2,SeamMt2,KaranlıkMt2,ZorMt2,EddoMt2,LamMt2
* • Niçin Sizi Seçmeliyim : Neden Beni Secmelisin Cunkı Butun Gm Kodlarını Bılıyorum Ama Bılmek Ise Yaramaz Oyunun Guvenlıgnı Sağlıcaksın Playerlara İyi Davrancaksın Onlara Saygılı Olucaksın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)