- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu konu açıldı mı bilmiyorum ama ben size anlatıyım.
Ben yakın dövüş ile oynadıgım için onu anlatıcam.
Master yapacağınız skillerin sırası=1.Suikast,2.Zehir bulutu,3.Bıçak çevirme,4.Hızlı saldırı,5. ise son olarak kamuflaj
Stat Dağılımı: Herkes 2dex 1 vit diyor bunu destekliyorum ama sonradan ben sp ye verdim str ye deil hem dex saten gücü arttırıyor hemde ninjalar için beceri önemli ondan becerisini güçlendirdim.
İtemler:Bıçak kullanın ve efsunları kritik,yarı insan,zeka ve çeviklik olsun.Zırh ta hp ve büyü hızı olsun yeter (ama isterseniz saldırı değerini de ekleyebilirsiniz.)
Kalkandaki efsunlar sersemlik karşısında bağışıklık,yarı insan,zeka,çeviklik
Cennet seti kullanın Kolyede Kritik ve Hp olsun gerisini boşver, küpe ve bilezikte ise yarı insan ve hp olsun. ayakkabıda da kritik ve hp olsun. benden bu kadar arkadaşlar rep verirseniz sevinirim:f68.gif::m18::f10::ka19:
Ben yakın dövüş ile oynadıgım için onu anlatıcam.
Master yapacağınız skillerin sırası=1.Suikast,2.Zehir bulutu,3.Bıçak çevirme,4.Hızlı saldırı,5. ise son olarak kamuflaj
Stat Dağılımı: Herkes 2dex 1 vit diyor bunu destekliyorum ama sonradan ben sp ye verdim str ye deil hem dex saten gücü arttırıyor hemde ninjalar için beceri önemli ondan becerisini güçlendirdim.
İtemler:Bıçak kullanın ve efsunları kritik,yarı insan,zeka ve çeviklik olsun.Zırh ta hp ve büyü hızı olsun yeter (ama isterseniz saldırı değerini de ekleyebilirsiniz.)
Kalkandaki efsunlar sersemlik karşısında bağışıklık,yarı insan,zeka,çeviklik
Cennet seti kullanın Kolyede Kritik ve Hp olsun gerisini boşver, küpe ve bilezikte ise yarı insan ve hp olsun. ayakkabıda da kritik ve hp olsun. benden bu kadar arkadaşlar rep verirseniz sevinirim:f68.gif::m18::f10::ka19:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hehehehe
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hehehehehehehehehe
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)