noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

MOD LAR ve yetkililer lütfen içeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melo2698
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 204

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

melo2698

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
52
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu forum bence artik bitmis :) her ne kadar sevsemde bitmis geri olmazmi olur.

konu açiliyor max lvl 127 kraliyet npc sandıklı gir içeri diolar
giriyorsun :) yorum yap linki gör bazilari yapio cunku bilmiyorlar
buna bi son verseniz güzel olmazmi?

ama bu benim fikrim bugun güzel bir pwp aradım 15 dk :) önceden 6 tane bulurdum simdi elde var 0:ka24:hicgüzel deil turkmmo için benim bilgidim en iyi yer ama artik oyuncularin gözünden düsüyor en azindan pwp oynayanlarin...

bunu engellemek için çok çalişmak gerek ne yapicaksiniz cok basit bunu simdiye kadar yapabilirdiniz

1.duyurucaksiniz :) ama duyuru ya aldiris etmicekler veya duyuru konusuna girmicekler diteyi acarken bi yazi vb bisi cikabilir :) bu uygun

2.sürekli olmasada gözeticeksiniz tanıtımlari çok abartili başliklar genelde yorum yaz link gör dür :mad:

3.yapanami nolucak ban liya caksiniz :) ne kadar tecrübeli +rep li mesajlı bile olsa acimak yok :)

4.sonra gene duyurucaksiniz bu kisiler banlanmistir diye :) sucu da belirtilcek tabi sonra insan lar yapmicak :) yaparsa zaten ya onlarda ban yicek ya forum elden gidip gözden düşcek

5.bnm size tavsiyem bu tabi hangi admin veya mod okucak okuyanlar bana mesaj atsın mod süper mod deneme mod admin vb lütfen ;)

BELKİDE BUNU KONUYU ACTIM VE SIZE EMİRLER YAGDİRMİS OLDUGUM İÇİN BANLANABİLİRİM AMA :) BU FORUM UN İYİLİGİ İÇİN

NER DE O ESKİ FORUM ? www.turkmmo.com deilmi evet oda artık o deil :(

bu konu nun üzerine ne yaparsiniz hic bir fikrim yok ama iyi seyler yapin ve cabalayin ok :ka19: ve biraz kıyak gcn mod olmak istiom :) saka :p

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri