- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu forum bence artik bitmis
her ne kadar sevsemde bitmis geri olmazmi olur.
konu açiliyor max lvl 127 kraliyet npc sandıklı gir içeri diolar
giriyorsun
yorum yap linki gör bazilari yapio cunku bilmiyorlar
buna bi son verseniz güzel olmazmi?
ama bu benim fikrim bugun güzel bir pwp aradım 15 dk
önceden 6 tane bulurdum simdi elde var 0:ka24:hicgüzel deil turkmmo için benim bilgidim en iyi yer ama artik oyuncularin gözünden düsüyor en azindan pwp oynayanlarin...
bunu engellemek için çok çalişmak gerek ne yapicaksiniz cok basit bunu simdiye kadar yapabilirdiniz
1.duyurucaksiniz
ama duyuru ya aldiris etmicekler veya duyuru konusuna girmicekler diteyi acarken bi yazi vb bisi cikabilir
bu uygun
2.sürekli olmasada gözeticeksiniz tanıtımlari çok abartili başliklar genelde yorum yaz link gör dür
3.yapanami nolucak ban liya caksiniz
ne kadar tecrübeli +rep li mesajlı bile olsa acimak yok
4.sonra gene duyurucaksiniz bu kisiler banlanmistir diye
sucu da belirtilcek tabi sonra insan lar yapmicak
yaparsa zaten ya onlarda ban yicek ya forum elden gidip gözden düşcek
5.bnm size tavsiyem bu tabi hangi admin veya mod okucak okuyanlar bana mesaj atsın mod süper mod deneme mod admin vb lütfen
BELKİDE BUNU KONUYU ACTIM VE SIZE EMİRLER YAGDİRMİS OLDUGUM İÇİN BANLANABİLİRİM AMA
BU FORUM UN İYİLİGİ İÇİN
NER DE O ESKİ FORUM ? www.turkmmo.com deilmi evet oda artık o deil
bu konu nun üzerine ne yaparsiniz hic bir fikrim yok ama iyi seyler yapin ve cabalayin ok :ka19: ve biraz kıyak gcn mod olmak istiom
saka 
her ne kadar sevsemde bitmis geri olmazmi olur.konu açiliyor max lvl 127 kraliyet npc sandıklı gir içeri diolar
giriyorsun
yorum yap linki gör bazilari yapio cunku bilmiyorlar buna bi son verseniz güzel olmazmi?
ama bu benim fikrim bugun güzel bir pwp aradım 15 dk
önceden 6 tane bulurdum simdi elde var 0:ka24:hicgüzel deil turkmmo için benim bilgidim en iyi yer ama artik oyuncularin gözünden düsüyor en azindan pwp oynayanlarin...bunu engellemek için çok çalişmak gerek ne yapicaksiniz cok basit bunu simdiye kadar yapabilirdiniz
1.duyurucaksiniz
ama duyuru ya aldiris etmicekler veya duyuru konusuna girmicekler diteyi acarken bi yazi vb bisi cikabilir
bu uygun2.sürekli olmasada gözeticeksiniz tanıtımlari çok abartili başliklar genelde yorum yaz link gör dür
3.yapanami nolucak ban liya caksiniz
ne kadar tecrübeli +rep li mesajlı bile olsa acimak yok
4.sonra gene duyurucaksiniz bu kisiler banlanmistir diye
sucu da belirtilcek tabi sonra insan lar yapmicak
yaparsa zaten ya onlarda ban yicek ya forum elden gidip gözden düşcek 5.bnm size tavsiyem bu tabi hangi admin veya mod okucak okuyanlar bana mesaj atsın mod süper mod deneme mod admin vb lütfen

BELKİDE BUNU KONUYU ACTIM VE SIZE EMİRLER YAGDİRMİS OLDUGUM İÇİN BANLANABİLİRİM AMA
BU FORUM UN İYİLİGİ İÇİNNER DE O ESKİ FORUM ? www.turkmmo.com deilmi evet oda artık o deil

bu konu nun üzerine ne yaparsiniz hic bir fikrim yok ama iyi seyler yapin ve cabalayin ok :ka19: ve biraz kıyak gcn mod olmak istiom
saka