Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

S4league Yeni Hack Pchack Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hallex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tA bU aDamın tA Ya ŞİmDİ sALLayIN bEN bU aDamI pOLisE şİkayEt EtçEM

ya bilgisayara şifre koydu bu program bilgisayara giremiyom babamın pc den girdim arkadaşlar ne şifresi koyuyo ya bilen varmı şifreyi nolur zatgen adamı şikayet edıcem ama acıl bugun kendı pc em lazım bana bu şerefsiz yuzunden gıremyom 500 kağıtlık iş konuştuk adamla bugun iş anlaşçaktık lan paramızdan etti yav bilen varsa söylesin bu şerefsızın yaptıgı programın bılgısayara koydugu şifreyi illa laf ettircekler arkadaşlar bu adamı şikayet edelim

ya bilgisayara şifre koydu bu program bilgisayara giremiyom babamın pc den girdim arkadaşlar ne şifresi koyuyo ya bilen varmı şifreyi nolur zatgen adamı şikayet edıcem ama acıl bugun kendı pc em lazım bana bu şerefsiz yuzunden gıremyom 500 kağıtlık iş konuştuk adamla bugun iş anlaşçaktık lan paramızdan etti yav bilen varsa söylesin bu şerefsızın yaptıgı programın bılgısayara koydugu şifreyi illa laf ettircekler arkadaşlar bu adamı şikayet edelim savcılığa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri