HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm arkadaşlar
Bazı insan olmayan mahlukatlar insanları kandırmanın türlü türlü yollarını aramakta
Bugun a1 moradonda gezerken bunun bir örneğini daha gormus bulunmaktayım
Gercekten hayret edilecek sey...IDiablox denilen şahsiyet ''100 cash potu 1m" diye bağırıp duruyordu... Huysuzlandım ve gidip bakmaya karar verdim.... Her bir bölmeyede 100 er adet mana potu (1920) koymus...Çakal ya arkadaş göya sc mantığı güdüyor...İlk baktığımda anladım yalan oldugunu..2. bakısımda 150 pot gitmisti bile coktan...
Hemen shoutdan bağırmaya basladım dibinde ....Bu sefer arkadas rahatsız oldu ve aşağıdaki atışmalar ortaya cıktı...
Acele etmem gerektiği için satarkenki sslerini alamadım..Daha fazla kişinin canı yanmamalıydı...
Bu kişi öyle bir kişiki yalanını ortaya çıkardığımda Allahımıza sowebilmekte...!!!
Siz siz olun kanmayın boyle seylere
Küfürlü yerleri kendimce kapamaya çalıştım...
Gerçekten ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum..
Allah ıslah etsin böylelerini
Bazı insan olmayan mahlukatlar insanları kandırmanın türlü türlü yollarını aramakta
Bugun a1 moradonda gezerken bunun bir örneğini daha gormus bulunmaktayım
Gercekten hayret edilecek sey...IDiablox denilen şahsiyet ''100 cash potu 1m" diye bağırıp duruyordu... Huysuzlandım ve gidip bakmaya karar verdim.... Her bir bölmeyede 100 er adet mana potu (1920) koymus...Çakal ya arkadaş göya sc mantığı güdüyor...İlk baktığımda anladım yalan oldugunu..2. bakısımda 150 pot gitmisti bile coktan...
Hemen shoutdan bağırmaya basladım dibinde ....Bu sefer arkadas rahatsız oldu ve aşağıdaki atışmalar ortaya cıktı...
Acele etmem gerektiği için satarkenki sslerini alamadım..Daha fazla kişinin canı yanmamalıydı...
Bu kişi öyle bir kişiki yalanını ortaya çıkardığımda Allahımıza sowebilmekte...!!!
Siz siz olun kanmayın boyle seylere
Küfürlü yerleri kendimce kapamaya çalıştım...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gerçekten ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum..
Allah ıslah etsin böylelerini