- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
"Ailevi" Nedenler Yuzunden Oyunu Bırakmak Zorundayım .. Zaten okullar acıldıgında bi daha oynayamıcaktım ..
Bu sekilde nasip oldu .. Bana hakkı gecen herkese hakkını helal etsin .. Etmeyenede ne diyim artık
.. Kırdıgım, uzdugun varsa hepsinden tek tek ozur dilerm .. Butun server beni tanır zaten .. Hepinizi KOOOOCAAAMAAAAAAN "OPTUM" ..
Seneye Yaza Bu PvP KaLrsa , Kaldıgımız Yerden Devam
UltraViolet'e , 4YAZ'a , Y3N1C3R1'ye , IDarkAnqeLI'a , Nepthis'e , KaBiRaZaBi(İBOYA) ... Ve Sayamadıgım Bircok Arkadasıma Tesekkurler .
CarDaK İçin Oyun Bitti .. CarDaK Kacar ..
Bu sekilde nasip oldu .. Bana hakkı gecen herkese hakkını helal etsin .. Etmeyenede ne diyim artık
.. Kırdıgım, uzdugun varsa hepsinden tek tek ozur dilerm .. Butun server beni tanır zaten .. Hepinizi KOOOOCAAAMAAAAAAN "OPTUM" .. Seneye Yaza Bu PvP KaLrsa , Kaldıgımız Yerden Devam

UltraViolet'e , 4YAZ'a , Y3N1C3R1'ye , IDarkAnqeLI'a , Nepthis'e , KaBiRaZaBi(İBOYA) ... Ve Sayamadıgım Bircok Arkadasıma Tesekkurler .
CarDaK İçin Oyun Bitti .. CarDaK Kacar ..

- Konular
- 1,537
- Reaksiyon Skoru
- 6,538
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 445
- MmoLira
- -873
- DevLira
- 0
Oyunun En Eski Oyuncularından Ayrica Baya Bi Saglam CarDaK Gidiyor :S
Hayatinda Başarılar...
Hayatinda Başarılar...
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 0
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Reelde basarilar dilerim kardesim hayirlisi olsun hakkinda ne diyim :/
- Konular
- 1,476
- Reaksiyon Skoru
- 1,644
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 273
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
CaRDaK ban yedi, yan chariyla iftira atmaktan, ve yan charinin kendisi odlugu gerçek chariylada itiraf etti.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...