HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bilmeyenler olablir diye açtm bazıları anlatıyor ama anlamayan arkadaslarımız oluyor nede olsa her anlatm farklıdır ben birdaha anlatıcam.
İlk önce Nacivatımızı açıyoruz ve şu adımları izliyoruz.
Player >> İtem >> ctrl+f yapıyoruz...Editliyeceğiniz itemin kodunu ctrl+f yaptığınız bölümden aratınız iteminizi bulduğunuzda sola doğru gidiniz...
NOT:AttrValue0:Ortalama zarar.AttrValue1:Beceri hasarıdır...
Ortalama zararı ve Beceri hasarı uyuyorsa o iteminize istediğiniz kadar edit ekleyebilirsiniz...
Konu bana aittir yorumları esirgemeyn
İlk önce Nacivatımızı açıyoruz ve şu adımları izliyoruz.
Player >> İtem >> ctrl+f yapıyoruz...Editliyeceğiniz itemin kodunu ctrl+f yaptığınız bölümden aratınız iteminizi bulduğunuzda sola doğru gidiniz...
NOT:AttrValue0:Ortalama zarar.AttrValue1:Beceri hasarıdır...
Ortalama zararı ve Beceri hasarı uyuyorsa o iteminize istediğiniz kadar edit ekleyebilirsiniz...
Konu bana aittir yorumları esirgemeyn

Tolqaa Ben Sw kuracam Ama Hem Pc de Kotayı aşıyoz ve Dosyaları İndiremiyom Acaba se Kursan Hem Sen Hemde Ben GM olsam Olur mu?
Tolqaa Ben Sw kuracam Ama Hem Pc de Kotayı aşıyoz ve Dosyaları İndiremiyom Acaba se Kursan Hem Sen Hemde Ben GM olsam Olur mu?
Güncell
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)