ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

AYASOFYA' dan rezillik...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H0stage
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H0stage

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
64
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle konuyu okuyan tüm üyelere merhaba;

KONU İÇERİĞİ :
Bu gün AYASOFYA isimli arkadaşla vs attik ve onunla ilgili bi kaç ss göstermek istiyorum.

OLAY :
Rezil aynı zamanda ezik olan AYASOFYA isimli arkadaşımız vs attı size oruçluyum bakın yemin ediyorum ki dedim bu ölürse zırlar die...
Ama bu arkadaşın bu kdr aciz, iftiracı olacağını bilemedim sadece zırlar dedim geçtim...İftiracı bi srfsz cıktı göreceginiz gibi...

Ss 1- AYASOFYA vs atar skillerini yakar ve anlaşma dediğimde ilk vuruşu yani hamleyi kendisi yapar.

Ss 1- [AÇIKLAMA] Kendini akıllı sanan arkadaş vsye hazır ve kendisi yolayıp kendisi başlamasına rağmen hazır deilim der ve kendisini yerleri öper halde bulur:m08:

Ss 2-BANA LAF SOKTUGUNU SANAN AYASOFYA KÜÇÜK BİR ÇOCUK OLGUNU 2. KEZ ÖN PLANA KOYAR

Ss 3-AYASOFYA vsye kendi kendine konusmadan intikam der ve tekrar dalar bu sefer gene ölür ve zırlamaya devam eder hile war ... ss çektim ....
ban yiceksin.... ühühühüh... bende sadece güldüm ve ss warsa yolla dedim
ama arkadas arkadan dalmasına ragmen kendini yeri öper halde bulur.

Ss 4- AYASOFYA kendi kendini ben bir şey demeden rezil etmiştir zaten
ve üstüne üstlük ben arkadaşla sohbet ederken gelir arkadan dalıp vsyi kazanır hadi birşey demiyorum oda onun emeği :D anca böle kesiyor demekki...

Ss 5- AYASOFYA benide kendi gibi sanar ve ona arkadan intikam diip dalacağımı düşünür ama çok yanlış düşünür:m08: düşünme kapasitesi düşük olan arkadaşımız yol alır :m08::m08:

ARKADAŞLAR BU KONUYU AÇMAK BOŞ İŞ DİYENLERE SESLENİYORUM GELİN BEN SİZE HİLECİ 4X VURUS HACK DİYEYİM ARD ARDA 4 KERE INTIKAM DIIP VS YE ARKADAN DALIYM BAKALM SIZ NE DICEKSINIZ ...
KAFAMI BOZMAMALIYDIN DOSTUM IFTIRA ATMAK KANINDA WAR
VE BENDEN SANA BİR SÖZ

BASİTLER İFTİRA EDER, ACİZLER ŞİKAYET EDER, ASİLLER İDARE EDER :ka19:

nediim ki ayasofya ws gel lo benle nie ws gelmionuz azapla ikiniz :D

AspiriN ayasofyayla vs at bi konuda sen açarsın artık xDdDd
:d :d :d :D :D :D :d :d :d

Ne adamsın he ayasofya :D çocukluğunla güldürdün beni ya allah da seni güldürsün :D GunShot ^^

GunShot merak etme AYASOFYA warken biz daha çok güleriz xDd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri