Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
avantamt2 oncelikle arkadaslar pvp bakis acisinda guzel ortam amaclayan 3 kisi yola cikarak boyle bir sw kurmuslardir...sonra bu sw icinde yenilik amaclayan sw olarak damgasini vurmus ve 7/24 yenilik pesinde kosan yonetim devamli bir ozellik eklemektedir yeni haritalar olsun silahlar olsun 90 lvl itemleri olsun 120 lvl max lvl kasilabiliniyor.. her +65 silahi 3 kez cevrilebiliyor celikler imparatorluk zirhi olabiliyor item shoplarinda +90 lvl itemleri ve +80 itemleri mevcut o m ile ucuza temin edilebiliyor... paypal+posta ile+banka hesabi ile her sekilde om (oyunmarkasi) alinabiliyor... turkıyede olmayan bir sunucu ozelligine sahiptir sw leri daha ıyı hızmet amaclayan yenıbır sunucu temın etmıslerdır playerlere daha ıyı hızmet vermek ıcın sw ozellikleri (10.000 gb trafik 100mbps upload+download amdphenom II X3 :6GHz işlemci 500gb sata2 hdd 4gb ddr3 ram)
Sagol dostum reklam icin tesekkur ederim
unuttugum birkac sey aklima geldi yeni haritalar vardi sanirim...atlamis oldugum birsey varsa eger ekleyebilirsiniz...Tsk ediyorum emeginiz ve bize sunmus oldugunuz guzel ortam icin....