Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Cmp laf dalaşına girme lütfen!
Bak zambimarux smdi bu bana dediki ilk konua bak benm acıtıgım konuya o baslattı bnekmseye durduk yere laf yapmam bilen bilir ne bu son günlerde kendni Mod,Admin felan mı sandın acaba?hadi öyle olsan bile her konuma karısma benkmseye durduk yere laf söylmem
Hayır kendimi mod,admin sanmıyorum sadece forumun düzenli olmasına ve bazı arkadaşlarınmızın bazı konularda bilgilendirilmesi için uğraşıyorum bu konuda haksızsın bana böyle diyemezsin nereye mesaj yazıp yazmayacağımı da sana sormak zorunda değilim yine kavga çıkarma 

Hayır kendimi mod,admin sanmıyorum sadece forumun düzenli olmasına ve bazı arkadaşlarınmızın bazı konularda bilgilendirilmesi için uğraşıyorum bu konuda haksızsın bana böyle diyemezsin nereye mesaj yazıp yazmayacağımı da sana sormak zorunda değilim yine kavga çıkarma![]()
Kavga cıkartmam sevmem ama forum kirliliği felan diynce kafam atıyo smdi charım bugda cemre laf yapıyo sinirim 2ye kaltıyo sende forum kirliliği diynce sana patlamak zorunda kaldım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)