C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Türkçe MMOFPS PointBlank

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMO-Mania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

MMO-Mania

Level 1
Üye
Konular
29
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam herkese.

Yeni online fps çıktı.Bunu tanıtmak istiyorum sizlere.Oyunumuzun adı Point Blank öncelikle.Dediğim gibi MMOFPS türünde.Yani warrock, combat arms, crossfire gibi online bir oyun.Counter'dan çok daha zevkli...

İlk olarak size en önemli özelliklerinden bahsetmek istiyorum.Madde madde yazıp kısaca açıklayacağım.Sakın sıkılıp okumamazlık etmeyin, pişman olursunuz

LAG SORUNU: Böyle bir sorun kesinlikle yok sizi temin ederim.Bunun nedeni oyunun serverlarının Türkiye'de kurulu olması.Yani oyunu Türkiye sınırları içinde oynuyor olacaksınız.Yabancı oyunculara da rastlayabilirsizin elbette ama lag açısından hiç sorun yok.Aklınıza lag denen şey gelmeyecek bile...

TÜRKÇE: Oyunda okuyabileceğiniz herşey TÜRKÇE! Menüler, silah detayları, oyun sistemi aklınıza ne geliyorsa hepsi Türkçe.Telsiz komutları oyunun havasına etki etmemesi için orijinal dilinde bırakılmış.Bu çok önemli bir ayrıntı değil zaten.Bunun dışında oyun desteği de Türkçe.Oyundaki GM'ler Türk.Daha ne olsun

Bu iki önemli ayrının dışında daha birçok ayrıntı var elbette.Grafik konusuna değinecek olursak; grafikler oyunun clientine göre gayet başarılı.Sisteminize göre istediğiniz kalitede grafik düzeyini seçebiliyorsunuz.Kesinlikle rahat bir oyun garantiliyor size Point Blank yapımcıları.Oyuunun clienti 550 MB şuan.Kotalı oyuncular için de sorun yaratmayacak bir rakam bence.

Oyunda görev yapabiliryorsunuz.Bunu hiçbir mmofps'de ben görmemiştim.Ama çok iyi olmuş.Bunlar kolayca tamamlayabileceğiniz görevler oluyor ve sonunda exp, para puan gibi hediyeler kazanıyorsunuz.

Oyunu oyuncularla oynamaktan sıkıldyısanız ve şov yapmak istiyorsanız, BOT'larla da oynayabilirsiniz.Bu da bir ilk olarak karşımıza çıkıyor.

Oyun şuan açık-beta sürecinde.Oyunda hergün eventlar oluyor.Hesap açmak ücretsiz.Şimdi açtığınız hesaplar full versiyona geçişte silinmeyecek.Bu da iyi bir haber.

Resmi Sitesi: http://www.pointblank.com.tr

Denemeye değer.Hatta kesin deneyin derim Oyun yeni olduğundan şimdi başlarsanız oyunun öncülerinden olabilirsiniz. İyi eğlenceler herkese...

TeşekkürLer :)

1.si radyolarda türkçe 2.si yeni değil 1sene oldu teşekkürler.

teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri