- Konular
- 503
- Reaksiyon Skoru
- 1,239
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 235
- MmoLira
- -29
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Namazını kılan imanında olan bir müslüman zaten bunu dert etmez içi rahattır, gözleri haram şeylerden uzaktır kalbi Allah'ı zikr eder.
Kısacası ölümden korkmaz, asıl bunları yapmayan korksun kıyamet gününden ..
''Ancak insan, önündeki (sonsuz geleceği)ni de 'fücurla sürdürmek ister. "Kıyamet günü ne zamanmış" diye sorar.Ama göz 'kamaşıp da kaydığı, Ay karardığı, Güneş ve ay birleştirildiği zaman; İnsan o gün: "Kaçış nereye?"(Kaçacak bir yer var mı?) der.Hayır, sığınacak herhangi bir yer yok.O gün, 'sonunda varılıp karar kılınacak yer (müstakar)' yalnızca Rabbinin katıdır.''
Kıyame' suresi (5 - 12 ayet)
Kısacası ölümden korkmaz, asıl bunları yapmayan korksun kıyamet gününden ..
''Ancak insan, önündeki (sonsuz geleceği)ni de 'fücurla sürdürmek ister. "Kıyamet günü ne zamanmış" diye sorar.Ama göz 'kamaşıp da kaydığı, Ay karardığı, Güneş ve ay birleştirildiği zaman; İnsan o gün: "Kaçış nereye?"(Kaçacak bir yer var mı?) der.Hayır, sığınacak herhangi bir yer yok.O gün, 'sonunda varılıp karar kılınacak yer (müstakar)' yalnızca Rabbinin katıdır.''
Kıyame' suresi (5 - 12 ayet)
- Konular
- 2,157
- Online süresi
- 19d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,536
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 384
- DevLira
- 0
Arkadaşlar konuyu yeniden güncele taşıyorum, çünkü olay yeniden gündemde...
Ben biraz araştırdım: Kıyametin Cuma günü olacağını söyleyenler ve buna inanamayan bir çok kişi var. Kitabımız Kuran-i Kerim'e göre bu Doğru arkadaşlar. Kıyamet Cuma günü kopacak.
21 Aralık 2012 Mayalıların verdiği tarih... Mayalıların döneminde pazartesi salı gibi günler yoktu(Öyle isimlendirilmiyorlardı). Cuma günü kıyamet kopacak demiştir; 21 Aralık 2012 Cuma Gününe Denk Gelmekte...
Biliyorsunuz Kıyamet alametleri kendi içinde 2 ye ayrılır: Büyük alametler, Küçük alametler.
-Küçük alametler yavaş yavaş gerçekleşiyor:
Mayalılar bu teorilerini 3600 milyar yılda bir dünyadan teğet geçmekte olan bir gezegenin dünyaya çarpacağına dayandırmışlar. Fakat Kitapteki tek Büyük Kıyamet Alameti şöyle diyor: "Kıyamet Kapıya Dayanacak, Ay Ortadan İkiye Ayrılacak".
-Bu mayalıların iddia ettikleri gezegen dünyanın önünden geçen herhangi bir gök cismine çarpması sonucu (bu cisim ay da olabilir) 2 gök cisminin de parçalanmasına ve bu parçalanmanın dünyayı kötü etkileyebileceğine dair kanıtlar mevcut.
Tamam ben inanmıyorum. Muhtemelen sizde diyeceksiniz: "Allah(c.c)'den başka hiç kimse kıyameti tahmin edemez". Ama aranızda farklı görüşleri olanlarında bulunduğunu seziyorum. Lütfen paylaştığım yazıyı da göz önüne alarak düşüncelerinizi paylaşın.
a) ile h) gerçekleşiyor.

Son düzenleme: