- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mmomt2 oyun kuruculuları bn 92lwl spongebob mawi krallıktan.1eylül 2010 carsamba günü çarım ban yemiştir
.Ve Msn den bana e mail geldi baktım yazan şu:
Mmomt2'de bulunan SpongeBoB isimli karakterimiz oyun kuuralrını ihlal ettigi için yakasaklanmıştı (xD işe Bakya)
Bakın dkkat ceken tarafını yazayım-----Yasaklanma nedeni:SpongeBoB xD waybe spongebob olmak suçmuş arkdaslar waybeeeee xD.yasaklanma süresi:30 . bakın sanırım bu banın sebebi hakeret peki size bisi dicem dikkatinizi çeker umarım hep birisnn ettigi küfürlere bakıorsunuz ama ndn ettigin bilmiorsunuz heeee ndn ndenini araştırmıorsunuz ndn mi çünkü uzun sürerya işinize gelmez tabii oyun kurudunuz sadece iki fotoya bakıp çat ban xD.siz bu oyunu açarak bi sorumluluk aldınız we blkide yaşınız bnden yüksek ihitmille büyük ama bunn farkın deilsiniz emin olun bana katılan arkadaslarım çok we bu haksızlıga ugrayan war.We size bisi diyim bn nedensiz hakret etmem bunuda anlayın we sizden hesabımı açmanız için yalvarmıcam cünkü okadar alçamıcam artık...size iyi oyun bni banlayanları da Allah'a havale ediorum saygılarımla SpongeBoB We bu arada lütfen okuyun xD biraz uzun oldu ama içimi döktüm xD
.Ve Msn den bana e mail geldi baktım yazan şu:Mmomt2'de bulunan SpongeBoB isimli karakterimiz oyun kuuralrını ihlal ettigi için yakasaklanmıştı (xD işe Bakya)
Bakın dkkat ceken tarafını yazayım-----Yasaklanma nedeni:SpongeBoB xD waybe spongebob olmak suçmuş arkdaslar waybeeeee xD.yasaklanma süresi:30 . bakın sanırım bu banın sebebi hakeret peki size bisi dicem dikkatinizi çeker umarım hep birisnn ettigi küfürlere bakıorsunuz ama ndn ettigin bilmiorsunuz heeee ndn ndenini araştırmıorsunuz ndn mi çünkü uzun sürerya işinize gelmez tabii oyun kurudunuz sadece iki fotoya bakıp çat ban xD.siz bu oyunu açarak bi sorumluluk aldınız we blkide yaşınız bnden yüksek ihitmille büyük ama bunn farkın deilsiniz emin olun bana katılan arkadaslarım çok we bu haksızlıga ugrayan war.We size bisi diyim bn nedensiz hakret etmem bunuda anlayın we sizden hesabımı açmanız için yalvarmıcam cünkü okadar alçamıcam artık...size iyi oyun bni banlayanları da Allah'a havale ediorum saygılarımla SpongeBoB We bu arada lütfen okuyun xD biraz uzun oldu ama içimi döktüm xD

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ii işte serverımız bir hırsızdan daha kurtuLdu .. BoLuLee bunu duyunca sevinecek (=
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
eger ısmın yazıosa olay sudur seytan kulesınde bug yapıp 7.kata cıkıosundur ... acıklaması bu olması gerek ...:S sadece acıklamadır buda gucenmece olmasın ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)