HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi sizlere //Metin2//4x//Hava+g.beden//Tornt KapatMa// bu 3 şeyi anlatacağım biraz saçma oldu ama xD
4x == Herkezin Bildiği gibi iyi bir hile Dir ama 180 Mb Olduğu için kimse indiremyor ben size 4mb ye indirdm ziplen ama pc2 lerden biri yok çünkü o belli ediyor herşeye vurduğu için kaldırdım Link=
Net Fremork Olmadan Çalışmaz:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3550
Hava+G.beden herkezin düşlediği hile bende bunu pvp deki packlerlen oynayarak yaptım ama tortn geldi herşey bitti ama torent kapatılabiliryor bunun için haylağa hile aktiftir Link=
Evet Şimdide Torent kapatmaya geldi
Alın Size Dosyalar start1-start2 yi m2 nin bulunduğu klasöre atın yeter
Lİnk=
Easy Metin2 10
Link=
Lan İndiriyonuz +rep Vermiyonuz Vermeyenin Çharı Banlansın xD mtl:: mtl:: :001_tt2:
Boyutları
4x=7MB
torent=3 MB
hava+g.beden 3MB
easy=4mb
4x == Herkezin Bildiği gibi iyi bir hile Dir ama 180 Mb Olduğu için kimse indiremyor ben size 4mb ye indirdm ziplen ama pc2 lerden biri yok çünkü o belli ediyor herşeye vurduğu için kaldırdım Link=
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Net Fremork Olmadan Çalışmaz:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3550
Hava+G.beden herkezin düşlediği hile bende bunu pvp deki packlerlen oynayarak yaptım ama tortn geldi herşey bitti ama torent kapatılabiliryor bunun için haylağa hile aktiftir Link=
Evet Şimdide Torent kapatmaya geldi
Alın Size Dosyalar start1-start2 yi m2 nin bulunduğu klasöre atın yeter
Lİnk=
Easy Metin2 10
Link=
Lan İndiriyonuz +rep Vermiyonuz Vermeyenin Çharı Banlansın xD mtl:: mtl:: :001_tt2:
Boyutları
4x=7MB
torent=3 MB
hava+g.beden 3MB
easy=4mb
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)