HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni kurulan wps serverima GM arıyorum iletişim için
delifisek_67_35@hotmail.com
En az 3 GM alınacak Acele edinn
delifisek_67_35@hotmail.com
En az 3 GM alınacak Acele edinn
SW DE herkezle İlgilene bilirmisin? :ELimden gelen herşeyi yaparım emin olun
Kaç yıl Gm lik Yaptın?:Şimdiye kadar 8 kez gmlik yaptım toplam 6 sene dolucak 6 senenin 2 senesi normal metin2 de gm olarak geçti
Sinirlenirsen Küfür edermisin? Tersine Hic Küfür Etmem Hatta Gm olmadıgım Pvplerde ve barşka oyunlarda küfür edenlerin ss lerini alıp gmye iletirim buyüzden zaten gmlerin hepsiyle iyi anlaşırım
Atılan pm lere cvp yazarmısın?:Oyuncular benden yardım isterlerse tabiki cavap veririm fakat boş boş küfür edenlere cevap vermem ve banned
Neden Beni Gm olarak Secmelisiniz : Gmlerin adaletili olması gerekir ve oyunculara yardım etmesi gerekir buların hepsini elimden geldigince yapmaya hazırım Beni gm yapan hiçkimse şimdiye kadar pişman olmamıştır Zaten 6 Senedir gmlik yapmamdan belli oluyor herhalde şimdiden teşekkürler M
Msn: faruksurer@hotmail.com
Kaç yıl Gm lik Yaptın?:Şimdiye kadar 8 kez gmlik yaptım toplam 6 sene dolucak 6 senenin 2 senesi normal metin2 de gm olarak geçti
Sinirlenirsen Küfür edermisin? Tersine Hic Küfür Etmem Hatta Gm olmadıgım Pvplerde ve barşka oyunlarda küfür edenlerin ss lerini alıp gmye iletirim buyüzden zaten gmlerin hepsiyle iyi anlaşırım
Atılan pm lere cvp yazarmısın?:Oyuncular benden yardım isterlerse tabiki cavap veririm fakat boş boş küfür edenlere cevap vermem ve banned
Neden Beni Gm olarak Secmelisiniz : Gmlerin adaletili olması gerekir ve oyunculara yardım etmesi gerekir buların hepsini elimden geldigince yapmaya hazırım Beni gm yapan hiçkimse şimdiye kadar pişman olmamıştır Zaten 6 Senedir gmlik yapmamdan belli oluyor herhalde şimdiden teşekkürler M
Msn: faruksurer@hotmail.com
6 senelik gmlik yapmış olman bişey degiştirmez bence . Yeterki adam gibi gmlik yap !!
Senin dediğin özelliklerin hepsi bendeed var noLcak şimdi

Senin dediğin özelliklerin hepsi bendeed var noLcak şimdi

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)