Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Gamers First ( G1 Hakknda)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

--------------------------------------------------------------------------------
öncelikle selamun aleykum
gamersfirst (g1) hesabıma 2 adet char ımı warrıor ve asasımı tek bır g1 hesabına ilk cıktıgında kayıt etmıstım.suan asasımı satıyorum ve bu hesapta warrıormda oldugu ıcın satamıyorum bu hesaplarımı ayıramıyacakmıyım g1 destegıde inglizce derdımı anlatamam

2. Problemim Asasımın Gizli Sorularını degiştirmekti.Gizli soru için ticked attım gelen cevap şudur.

Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz. Portal hesaplarinin uzerinde gizli soru ve cevaplarla ile ilgili su an icin herhangi bir degisiklik yapmamaktayiz.Su an icin Gamersfirst'e kayitli KOL hesaplarinin sadece email adresi ve oyun giris sifrelerini degistirebilmekteyiz. Bu konuyla ilgili gelismeler websitemizden duyurulacaktir.Yasadiginiz rahatsizliktan dolayi ozur diler, Knight Online oynadiginiz icin tesekkur ederiz.

ben bu cevaptan anladıgım kadarıyla artık sıfrelerımızı g1 ın gızlı sorularıyla degiştiriyoruz.oyuna kayıtlı olan gizli sorularımız sanırım tek bir g1 hesabı gızlı sorularıyla bırlestı.g1 gizli sorularımız geçerli diye düşünüyorum.
düşüncem dogrumu ?
gizli sorularımız artık g1 hesabındakılermi ? (zaten mykoldan g1 e aktarıyo)
charımı satarken g1 hesabımdakı gizli soruları vermem yeterli olurmu ?

beyler sorunlar bunlar buyrun tartısalım bıraz fazla uzun cumle kurarım yanlıs anlasılan yer varsa yazın

BENİM sorunumda seninki kadar karışık kardeşim benim gizli yanıtım knight sitesinde kabul ediliyor fakat şifre değiştirmek istediğimde g1 sitesine yönlendiriliiyorum. gizli yanıtımda ü harfi var ve g1 de gizli sorumu cevapladığımda bana 'yanıtınızda özel karakter kullanamasın hatası geliyor bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi ne yapmam gerek :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri