Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ne OrHan Ne Ferdı Kımse BıLmez BendeKı Bu Derdı Sen soLe musLum BaBa NeredeN sevDIm `|O ZALIMI|
EceLe sozLu oLume NıkâhLıyız Tesadufen Dogduk Yasamak ZorundayıZ DegıLmıdır Sonumuz Bır Avuc toPRak oLumden yOk Korkumuz teK tEk KorKum UntuLmak
Gıden Gıder Gıttıgı Anda oLay Bıter Gıdenı Ben degıL Gıden Benı KayBeder!!!
Denız Derındır DuruLmaz DostLuk Ebedıdır UnutuLmaz...
Senı Benım Kadar SevEnLer saNa Benım Kadar Hasret KaLsın
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum…
uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .
Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ
GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..
BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .
GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir GéLirMisim SéVDé BéNi usLandir
Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !
ÖLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé`Dé HéSap KiTap Yaparim !!
mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !
Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!
KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.
DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm
UCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé
DertLerLe YaŞamak HayLi Yorucu KaderLe Oturup Zarmı SaLLasam
EceLe sozLu oLume NıkâhLıyız Tesadufen Dogduk Yasamak ZorundayıZ DegıLmıdır Sonumuz Bır Avuc toPRak oLumden yOk Korkumuz teK tEk KorKum UntuLmak
Gıden Gıder Gıttıgı Anda oLay Bıter Gıdenı Ben degıL Gıden Benı KayBeder!!!
Denız Derındır DuruLmaz DostLuk Ebedıdır UnutuLmaz...
Senı Benım Kadar SevEnLer saNa Benım Kadar Hasret KaLsın
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum…
uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .
Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ
GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..
BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .
GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir GéLirMisim SéVDé BéNi usLandir
Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !
ÖLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé`Dé HéSap KiTap Yaparim !!
mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !
Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!
KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.
DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm
UCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé
DertLerLe YaŞamak HayLi Yorucu KaderLe Oturup Zarmı SaLLasam