- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hepsi kendi kullandığım Nickler Beğendiğim nickleri ayrı ayrı topladım bazıları benim bazıları gördüğümü aldım
--------------------------------------------------------------------------
-Gün gelir devran döner, Horoz domalır tavuk gömer
- Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş...
-az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmaz
-hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın...
-dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor!
-yıldız dediklerim teker teker kayıyor
-kralın yannda kraliçe olmak varken sen gittn pezevenge oro*pu oldun , boşver layık olduun yeri buldn
-Sen Benim Hayatımda Piyon'sun. Seni kaybettiğimde iki puan gider! ßen Senin Hayatında Şah'ım. ßeni kaybettiğinde Oyun ßiter
-güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.
-Sevme sevsinler uğruna ölsünler , aldanma aldat ki değerini bilsinler
- OnLy God Can Judge Me... [ Beni sadece Allah yargılayabilir (Bu nicki cok sewıom)]
-BU ALEMDE GECELERİ MAHKUM OLAN , GÜNDÜZLERİ HAKİM OLAMAZZ
- Ölünüzü Dirinizi Her gün birinizi eLbet bir gün Hepinizi ulann
- HaYaT YiNe...; gIrIş, GeLiŞmE, sOnUç.. GiRiŞ ; NeDeNsIz... GeLiŞmE ; ÜmItSiZ...SoNuÇ ; GeReKsIz..
-| Nokta Kadar MenFaaт ỉçỉи , Virgül Kadar Eğilmem ..!√ ڿ ●| ( Benım nıkım 5 aydır kullanıom )
- Ağlayışımı Göremeceğin için gülüşümün tadını çıkart
-Mutluyken Herkes iyi Olur Adam Kavgadayken belli olur
- Herşey yalan herkez sahtekar giden giti kalan hep bin pişman herkez düşman herkez ziyankar bir tek sen kaldın yanımda ..
--------------------------------------------------------------------------
-Gün gelir devran döner, Horoz domalır tavuk gömer
- Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş...
-az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmaz
-hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın...
-dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor!
-yıldız dediklerim teker teker kayıyor
-kralın yannda kraliçe olmak varken sen gittn pezevenge oro*pu oldun , boşver layık olduun yeri buldn
-Sen Benim Hayatımda Piyon'sun. Seni kaybettiğimde iki puan gider! ßen Senin Hayatında Şah'ım. ßeni kaybettiğinde Oyun ßiter
-güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.
-Sevme sevsinler uğruna ölsünler , aldanma aldat ki değerini bilsinler
- OnLy God Can Judge Me... [ Beni sadece Allah yargılayabilir (Bu nicki cok sewıom)]
-BU ALEMDE GECELERİ MAHKUM OLAN , GÜNDÜZLERİ HAKİM OLAMAZZ
- Ölünüzü Dirinizi Her gün birinizi eLbet bir gün Hepinizi ulann
- HaYaT YiNe...; gIrIş, GeLiŞmE, sOnUç.. GiRiŞ ; NeDeNsIz... GeLiŞmE ; ÜmItSiZ...SoNuÇ ; GeReKsIz..
-| Nokta Kadar MenFaaт ỉçỉи , Virgül Kadar Eğilmem ..!√ ڿ ●| ( Benım nıkım 5 aydır kullanıom )
- Ağlayışımı Göremeceğin için gülüşümün tadını çıkart
-Mutluyken Herkes iyi Olur Adam Kavgadayken belli olur
- Herşey yalan herkez sahtekar giden giti kalan hep bin pişman herkez düşman herkez ziyankar bir tek sen kaldın yanımda ..