mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

A'dan Z'ye Google Chrome ! By DarKlPhanTom

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarKlPhanTom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Google Chrome - [ Gugıl Kırom ] :)

34c8cf07.png

Google Chrome - Logo [ PNG. - Transparan ]

Merhaba Arkadaşlar ;
Bu Konumda Size Yakın Zamanlarda Çıkan Fakat Büyük Hit Alan Google Chrome Adlı Tarayıcıyı Tanıtacağım. Bende Bu Tarayıcıyı Kullanmaktayım ve Çok memnunum :cool:

Öncelikle Download Linkini Vereyim . Resmi Link ;

Edit DropSing/Virüs Total Sonucu Yok/Full Program Paylaşımı Yasak

Evet Arkadaşlar Başlıyoruz . Şimdi Google Chrome'u Tüm + ve - leriyle Anlatıcam.

• Şık Görünüm , Hızlı Sekmeler , Favori Bağlantılar

ef2ef8f5.png

Gördüğünüz Gibi Resmimizde ( Benim Favori Bağlantılarım ) En Çok Girilen , Yeni Kapatılan , Yer İmleri , İpuçları vs. Gibi İstatistikler Yazmaktadır . Bu Ekran Favori Sayfalarınızı Anasayfanız Yapmaktan Kurtarıp Sizi Tek Tek Kolay Bir İnternet Keyfine Sürüklemekte . Bu Sayfanın Dezavantajı İse Google Chrome'da Eğer Fazla Bağlantınız varsa Bu Bağlantıların Gelmesi Biraz Uzun Sürmektedir. [ Örneğin Benim Bağlantılarım Fazla Olduğu İçin 15 Saniye Kadar Bekliyorum ] .

• Güçlü Download Sistemi

767b6741.png

Evet Yine Resimde Görüldüğü Gibi Herhangi Bir Download İşlemi Başlattığınızda Altta Hangi Sayfada Olursanız Olun Bir Download Bildirim çubuğu Olur , Bu Çubuk Sayesinde Ne Kadar Süre Kaldı , Download Boyutunun Ne kadarı İndi vs. Gibi Bilgileri Öğrenebilirsiniz. Ayrıca Bu Butonu İstemezseniz En sağındaki " X " İşaretinden Kapatabilirsiniz. Eğer Daha Ayrıntılı Bilgi İsterseniz Sağ Üstteki Alet Simgesine Tıklayıp [ Araçlar ] İndirilenler Bölümüne Bir Click Atabilirsiniz. Açılan Sayfada Download işlemi Hakkında Bilginin Yanı Sıra Güçlü Bir Download Arşivi Görebilirsiniz . İnen Dosyalar Klasöründen Bu Dosyaları Silseniz Bile Bu Arşivde saklanmaktadır . ( Her İhtimale Karşı :) ) Tabi Buradan da İsterseniz Listeden Kaldıra Tıklayarak Silebilirsiniz..

• Geniş Tema Arşivi [ Google Chrome Theme Gallery ]

Google Chrome Tema Arşivine Gitmek İçin

Yukarıdaki Linke Tıklayın . Açılan Sayfada Sanatçılara Ait Temalar ve Google'a Ait Temalar Adlı 2 Sekme Göreceksiniz . Bu İki Sekmeden Herhangi Birinden Bir Tema Seçiniz.Daha Sonra Tema önizlemesinin Altındaki Temayı Uygula Butonuna Basınız . Belirli Bir Süre Bekledikten Sonra Temanız Kendiliğinden Değişecektir.

Örnek Tema Değişimi :

9edf6845.png

Eğer Sonradan Olurda Temanızı Beğenmezseni Veya Değiştirmek İsterseniz , Yine Sağ Üstteki Alet Simgesine Tıklıyoruz , Ordan Seçeneklere Tıklıyoruz , Kişisel Öğeler Sekmesine Geçip Varsayılan Temayı Sıfırla Diyoruz.

• Çok Çeşitli Tarayıcı Desteği - Eklentiler [ Google Chrome Extensions ]

İşte Google Chrome'un En Sevdiğim Yönü Burası ♥ :D
Google Chrome'un O Kadar Geniş ve Basit Kurulumlu Bir Eklenti Arşivi Var ki Eklentileri Yükledikçe Yükleyesiniz Geliyor :) Google Chrome Extensions ( Eklentiler ) Arşivine Gitmek İçin

Arkadaşlar Bu Eklentiler Konusunda Size Herhangi Bir Eklenti Önermeyeceğim Çünkü Bilgisayarın Kullanım Amacına Göre Eklentiler Değişir. Ama Ben Size İyi Bir Bilgisayar Kullanıcısı Olarak ve Bir Tasarımcı Olarak Top10 Eklentimi Paylaşayım :)

Joséph Ryân's Number10 Extensions ! :

1. Eye Dropper :
Şu Sıralar En Çok İşime Yarayan Eklentilerden Biri . Psde Tasarım Yaparken aaa bak şuranın rengi çok güzelmiş acaba kodu kaç Falan Filan Diye Uğraşacağıma Açıyorum Eklentiyi Seçiyorum Sayfa Renk Seçicisini Ulaşıyorum Koduma :)
2. MeasureIt! : Bu da çok İşime Yarayan Bi Eklenti . Bu Eklenti sayesinde Sayfadaki Herhangi Bir Bölümün Kaç Pixel Olduğunu Ölçmeye Yarıyor . Mesela Arkadaş Diyo Şu Kişinin İmzasının Boyunun Aynısından Banada Bir İmza Yap . Tamam Oke de Onun İmzası Kaça Kaç Ben Ne bilim :D İşte Burada Devreye Mezura Giriyor :)
3. Turn Off the Lights : Film izlerken Çok İşime Yarıyor . Açıyorum Filmimi Bakıyorum Işıklar var bembeyaz Bilmemne Hiç Sinema Havası Vermiyo Alıyorum Elime Mısırımı Açıyorum Eklentiyi Ekranda Video Ekranı Dışında Her yer Simsiyah Oluyor . Önerim Bu Eklenti Açıkken Korku Filmi İzlemeyin :D
4. Chrome TV : Benim gibi TV İle Pcden Ayrılmak İstemeyenler İçin İdeal :) Eklentimizi Açıyoruz Tvmizi İzliyoruz... :)
5. PanicButton : Genelde Server Tanıtımları Bölümünde Dolaşırken İşime Yarıyor . Bakıyorum Tanıtımda Çelikli Zehirli Sw Oh ne Güzel Hoop Dal :D Linke Bakmayıda Unut. Tıkla Sonra Karşına Dedeler Çıkıyo O Andada Odaya Biri Giriyo Ne Anlar :D Hemen Basıyorum PanicButtona Bütün Sekmeler Gizli Hale Geliyo ve Kayboluo :D
6. Google Share Button : nette Dolaşırken Bakıyorum Bi Resim Süper Ama Paylaşma Butonu Yok . Hemen Açıyorum Google Share Paylaş Face :D
7. Facebook Chat Emoticons : Bu Sistem Facede Konuşurken : ) : D Falan Gibi Şeyleri Yazmaya Alışkın Olmayanlar veya Hepsini Bilmeyenler için Üretilmiş . Facede Bi arkadaşınla Konuşurken alttan istediğin ifadeye tıklayıp yollayabilirsin.
8. Facebook Stil Düzenleyici : Facesinin Görünümünden Artık Bıkanlar için Birebir. !
9. Chrome Notepad : Eğer Sizde Benim Gibi Unutkansanız ve Artık Bu Olaydan Bıkkınık Geldiyse . Kızma Bee Abi Not Al :D
10. Join Tabs : Birsürü Birsürü Google Chrome Penceresi Açık Olunca Kıl Oluyorum Bu Eklentiyi Bi Açıyorum Hepsi Bir Sayfaya Toplanıyo :D

Bu Eklentileri Sahip Olmak İstiyorsanız Verdiğim Linke Girip İsimlerini aratıp İndirmeniz yeterlidir.. ;)
Esen Kalın..

Tüm Anlatım , Resimlendirme vs. vs. Hepsi Ben [JosephRyan] DarKlPhanTom'a Aittir. Alıntı Yapılması Durumunda Yazının Bir Köşesinde Adımı Geçiriniz..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri