18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
25 Nisan 1954 yılında Afyon İli Çay İlçesinde doğdu. İlk ve orta tahsilini Çay`da, Lise tahsilini Bolvadin`de, Yüksek tahsilini de Gazi Eğitim Enstitüsü Almanca Bölümünde ve Konya Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Alman Dili- Edebiyatı Anabilim Dalında tamamladı. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesinde Dil Bilimi alanında Yüksek Lisans yaptı. 1976-77 yıllarında Bingöl Eğitim Enstitüsü Almanca Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.
1978-1979`da Polatlı ve Çorlu`da Yedek Subay olarak askerlik hizmetini ifa etti. 1979`da Konya Merkez Karma Ortaokulunda Almanca Öğretmenliği yaptı. 1980`de Konya Eğitim Enstitüsü Almanca Bölüm Başkanı oldu.
1978-1979`da Polatlı ve Çorlu`da Yedek Subay olarak askerlik hizmetini ifa etti. 1979`da Konya Merkez Karma Ortaokulunda Almanca Öğretmenliği yaptı. 1980`de Konya Eğitim Enstitüsü Almanca Bölüm Başkanı oldu.