HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sPr konu Tyy ...
Ben şu kadar Lv.m ben bu kadar Lv.m diyen kişilerin hepsi neredeyse yalan
hele hele 3 yılda kastım diyen herif komple uçmuş xD oyunda en fazla 53 lvl birisi var ve [X]Kimimaro nicki ayrıca St-2'de kimse yenemez diyen arkadaş nickini verir misin? Benim oyundaki nickim Srolikan ve hep Turkish-Free'de oluyorum seni beklerim
ayrıca oyuna başladım başliyalı 27, 32 ve 34 Lv. charlarim var şu an kullandığım ise 34 Lv. olan ayrıca Lv.n pek bir önemi yok sadece hava amaçlı ve +20%, (Lv.10-19) +25% (Lv.20-29) ve +30% (Lv.30+) birazda giysiler açısından ama tüm giysiler (PEN ile alınanlar) aynı özellikleri barındırıyor.
Anlicağınız Lv.n neredeyse hiçbir önemi yok!
St-2'de rakip tanımam diyen kardeş, oyunda PM at bana buradan zor ulaşırsın bana
hele hele 3 yılda kastım diyen herif komple uçmuş xD oyunda en fazla 53 lvl birisi var ve [X]Kimimaro nicki ayrıca St-2'de kimse yenemez diyen arkadaş nickini verir misin? Benim oyundaki nickim Srolikan ve hep Turkish-Free'de oluyorum seni beklerim
ayrıca oyuna başladım başliyalı 27, 32 ve 34 Lv. charlarim var şu an kullandığım ise 34 Lv. olan ayrıca Lv.n pek bir önemi yok sadece hava amaçlı ve +20%, (Lv.10-19) +25% (Lv.20-29) ve +30% (Lv.30+) birazda giysiler açısından ama tüm giysiler (PEN ile alınanlar) aynı özellikleri barındırıyor.Anlicağınız Lv.n neredeyse hiçbir önemi yok!

St-2'de rakip tanımam diyen kardeş, oyunda PM at bana buradan zor ulaşırsın bana
Bende Güzel Oynuyorum Station-2 En Sevdiğim Yer Ve Hack Kullananlara Gıcık Kapiyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)