Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KaRsık NickLeR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 278

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hani çok özLersin deqer verirsin onsuz neFes aLamazsın derLer ya Bi anLıkmıS

Zordur 18 yaSinda öLmek Dahada zOru Sevdiqini arKadaSinin KoLunda görmek

Kader bize orosbuya asık oLan deLikanLı roLünü vermiS

3 gunluk dunyada 2 qunlukleri cekemem

Biz Kardes Dediqimiz iNSanLar iCin öLmeyede qiDeRiz Gömmeyede

Önce Sen Burkuyorsun SayfaLarı Sonra ßaSkaLarı KaraLıyor CümLeLeri

KöTü Günde DoSTuN ne oLdu EfeS HeP Yanında oLdu

haYaT DeniLeN yoLda YanLız isen PatLat Bir EfeS piLseN

Siz Kutu Kutu PenSe OynaRken ßiz Kutu Kutu EfeS iÇiyoRduk

ßahaneySe EfeS GeCe GündüZ İçeRiz HiÇ Farketmez

bela kişinin sevdiklerinden gelir

Bütün Kızlar Çicek Olsun Arı Olmazsam Namerdim

Farkımı farkettin ya artık farketmesende farketmez

YaSaDigim éN BüYük MutLuLuk CékTigim éN BüYük aCiSin

canim ßiLe emanetken kayBedecek neyim oLaBiLirki ?

Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç yemektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir

SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLi BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi

Sevgiler sahte , insanlar ***** , hayatınız plan , Alayınız yalan

Ben sana SEVMEYİ öğretemedim Sende bana UNUTMAYI öğretemedin

Keşke Hep Cocuq KaLsaydımda Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım..

KâhpéLiq Koymâz Bizé Bizim GönuLLérimiz Kâhpé DéiL Âmâ Bizi Unutâni Bizdé Unuturuz KâhpéCé

yasamak icin yalwarmadık olmek icin yalwarmayız

BiR UFacık iLqiyi aSK iKi LaF Edeni DosT Sanma

Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun Oda Deymez Sana

gokyuzune baktıqında sen hic ölmeyi düsündün mü ?

gereginden fazla deqer ya seni mahveder yada deqerini kaybeder

Sahte dunyada qercek olmak ayrıcalıktır

Kaybetmek istersem kazanırsın

hayatta yaşamak için degil ne zaman ölcem diye savaşmak gerekir

Sizdeki Deqerim Ne Kadarsa Bendeki Deqeriniz o Kadar

BİZDE BİLİRDİK SEVGİLİYE KARANFİL ALMASINI LAKİN AÇ İDİK YEDİK KARANFİL PARASINI

sen bana tahtayla vururken ben demir saklıyodum

içim kan ağlıyorken bile mutlu görünüyrum acımasız hayatı böle sürdürüyorum

susuyorsam suskunluğumdan konuşuyorsam adam saydığımdan

Makyajın ve yüzündeki boyalarla avunma Yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer

aŞk Hem GüLdüRüR Hem öLdüRüR DeDiLer Ne GüLdürdü Ne öLdürDü KöPek Gibi Süründürdü

Gülerek Kaybettiklerini AqLayarak Kazanamazsın

ßiS YüzSüz PiÇLéR qißi HéR qüSéLé aSıq oLMaYıs aMa oLuRSak UNUTMAYIZ

boSvereCeksiN qiDeNi baSkasına qitMiStiR bosvereCeksiN qeLeNi baskasıNdan qeLmiStiR

seviyorsaN Yanımda olursun SewmiosaN elin olursun Umurumda DeiLki 2 biraya Sende Unutulursun

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez

Bizler Serseriyiz Gece Gündüz içeriz Tek sucumuz Sevilmeden Sevmemiz

bu gece yıne ıctım yanlız bu kez serefıne degıl serefsızlıgıne ıctım

Zaman Alısmayı öqReTir Ama Unutmayı AsLa

Senden Baska Hersey yalan derdim ama hayat o kadar *****ki sen bile yalan oldun

Yatakta BıraktıkLarımızda DegıL eLını TutamadıkLarımızda Aradık Aşkı

Zaman Alısmayı Oqretir Ama Unutmayı Asla

Hayatta çok arkadaşın olur ama dostun çok az olur

Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın

Çilemse çekerim kaderimse gülerim

Dünyalar kadar sevmek buysa bırak kalsın

Sana taptigim kadar paraya tapsaydim milyarder Allaha tapsaydim peygamber olurdum

Kızların Gözü Hep Yükseklerde Paralı ZüPpe Erkeklerde Bizimse Onlardan Tek Farkımız DéLiKaNLıYıZ İşte

DoqruLar DöküLürken diLimden Benden Kötüsü Yoq

YaRıNıM oLMaSıN aRTıK YaŞaDıĞıM BuNCa YıL YeTeR

KaLßiM ßaNa SöZ VéRDi aRTıK hak etMéyéNLéRiN qötünü KaLdıRMıcak

seven sever sevmeyen yol alır gider hiç merak etmeyin benim dünyam her türlü döner

yikildim yoruldum varliginla tukendim

BasiTLEr iftira EdeR AcizLeR ŞikayeT EdeR AsiLLEr De İdare EdeR

Bén Tükürdüqümü YaLasaydım Su Anda Yanımda Cok Köpék OLurdu

Ne Zaman Bu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak

Hayatı korkarak yaSıyorsan Sadece izLeyeceksin

yaPma be azraiL maRionun biLe 3 canı vaR

Dünyayı değiştiremiyorsan Dünyanı değiştir

sorunum ağlamayı öğrenmek değil gülmeyi unutmak

Daha boyun 1 karış peşimde dolaşacağına otur dersne çalış

Çekerim giderim, bende kiyarim sevgime, yanarim ölürüm, belli etmem kendime bile , aglamam hiç aglamam zaten alistirdim, yalnizliga yenilmem kendimi, artik ölsem bile seni aramam

Gözlerin dolarsa bir gün, bilki ben seni anıyorum. Kalbin yanarsa bir gün, bilki ben ağlıyorum. Bir gün ağlamak gelirse içinden, bilki bende YAŞAMIYORUM

Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiçim

Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş

Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.

Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim

Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meqer

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun,Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin

Sen Seni Seveni qörmeyecek Kadar Körsen, 0da Sana Sevgisini SöyLeyemeyecek Kadar qururLudur

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.

Dumanımda o yoktu sigarayı bıraktım kadehimde o yoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda o yoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayı bıraktım

Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm..

Hani qözLer vardır sözLeri anLatır, hani sözLer vardır gözLeri anLatır, bir de Aşk vardır Bana Hep seni anLatır..

Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

HayaT Bir EmaneTSe Bıraktıqın YerdeyiZ HayaT Bir 0yunSa KraLını 0yNarıZ HayaT SevmeKSe ÖLümüNe SeveriZ

Bir Çiçek Sev Hic SoLmasın Bir Dost Sec Arkandan Vurmasın Bir yuVa Sec Hiç YıkıLMasın Bir SevqiLi Sec Seni Hic Unutmasın

İnsanLarı YaŞLandıran YaŞadıqı YıLLar DeqiL Erişemediqi ArzuLardır...GeL Sen Ne Cektiqimi Birde Bana SoR...

Aşk ßenim DamarLarımda DoLaşan KimyaSaL ßir Etki ßen Aşık Olamamki GüzeLim Benimkisi Sadece Etkiye TepKi

SüsLü AsqH KeLimeLeri Yoq Bisde Baqışmışız Bir Kere YeteR qeRceqTen SefeNE

Bir qün Dünyanın Tüm qüzeLLikLerinden BıkıpTa öLMeK İstersen Benim Yanıma qeLDe Sana SensizLiqin öLüm oLduqunu qöstereyim

Kahretmişim Hayatıma Her qece içiyorum SeviLmeden Sevmenin Cezasını Cekiy0rum

Siqara KeyİF werMi0 Tİner Kafa Yapmı0 EsraRa Para YetMio exTaSy ZayıfLatıo anLaSana Be Kısım sENsiz Olmu0...

AqLamak çocukLara Affetmek Allah'a mahsustur. ALdatırsan çocuk deiLim aqLamam Allah deqiLim Affetmem.

Krala Kraliçe olacağına Pezevenge ****** oldun Ama için Rahat Gülüm Tamda Yerini Buldun

Kücüktüm Adam OLmadı DediLer Adam oLdum Sevmedi DediLer Sevdim Uqruna ÖLmedi DediLer ÖLdüm İş İşten qecmiŞ DediLer Amk BöyLe İşin

ŞimşeK 0LsaM iLK Sana Çakardım YıLdIz 0LsAm iLK Sana KayardıM

Deqer Vermek Sadece MatematiKTe İşe Yarıy0rMuŞ.

Her Tespih SaLLayan DeLiKanLı 0Lsaydı Cami Hocası Mafya oLurdu

Alemin Derdi Biz Olmuşuz Demekki Geçmişte İyi KoymuşuZ

Sevqime KarşıLık Vermedin Bari PeşindE K0şarkeN Yırtıqım AyakkabıLarın Parasını Ver

ÖyLe Zorki DüsünceLerimi SöyLeyememek öyLe Zrki qece Uyumadan Hep Seni Düşünmek ÖyLe Zrki qözLerine Bakıpta Seni Seviyorum Dymmek

KiM DéMiŞKi SaRHoşLuK KöTüDüR,0ySa ßeN HéRŞéYiMi aYıKKéN KaYßéTTiM

Sen Herşey Demek DeqiLsin BiLiy0rum Ama Ben Herşeyi SeninLe Yaşamak iSTiy0rum

SaRHoŞ DeĞiLiM aMa 1 MiLYoN KaFaM VaR

SiHiRBaZ DeĞiLiM aMa ,GöZ AÇıP KaPaYıNCaYa KaDaR KaYBoLCaK DeRTLeRiM VaR....

KoMeDYeN DeĞiLiM aMa GüLeBiLeCeK BiRSüRü NeDeNiM VaR…

SeSiM GüZeL DeĞiL aMa SöLeYeCeK ŞaRKıLaRıM VaR…

HaTıRa DeFRTeRi DeĞiLiM aMa YıqımLa YaŞanıLMıŞLıqıM VaR...

CaHiL DeĞiLiM aMa SeVMeYi BiLMeYiŞLeRiM VaR…

UZaKLıK DeĞiLiM aMa DaLıP GiDiŞLeRiM VaR...

BoZuK PaRa DeĞiLiM aMa HaRCaNMıŞ ZaMaNLaRıM VaR...

KaLPSiZ DeĞiLiM aMa ReNKSiZ DuYGuLaRıM VaR…

DiLSiZ DeĞiLiM aMa BaZeN SuSKuNLuKLaRıM VaR...

KaMÇı DeĞiLiM aMa VuRquNLaRıM VaR...

KiTaP DeĞiLiM aMa CüMLeLeriM VaR…

GüNaHKâR DeĞiLiM aMa HaTaLaRıM VaR...

TaNRı DeĞiLiM aMa TaPaNLaR VaR...

BoŞ KoNuŞMaM aMa GüÇLü CüMLeLeRiM VaR…

ŞaRKı DeĞiLiM aMa EzqiLeRiM VaR...

PiŞMaN DeĞiLiM aMa HaTıRLaMaYı UnuTTuKLaRıM VaR...

MeGaLoMaN DeĞiLiM aMa BaZeN KoRKuTuCu 1 BeN VaR

Yıllar Once Bana Bır Gul Vermısdın Bu Gul Solunca Gelırım Demısdın [Allah Belanı Versin] Bu Gul Plastik Cıkdı Solmuor..

DoquştaN Caresi 0Lmayan Bir HastaLıqım Var Her qördüqümü İNSAN Sanıyorum

Cüzdanım Esrar D0Lu qidi0rum Kumara Dünyayı Kaybettim qüLüşün 10 Numara 1 Resmin Vardı Astım Duvara Baktıkca Sarıy0rum 1 CiqarA

Takip Et Ama TakLit Etme Beni

AYyAŞa S0rmuŞLar NEdeN iŞKiyİ BırAkTın DiyE ? dEMiŞ Ki ŞeReFinE iCiLecEK a$K Y0k SatıLMıŞ BütüN SevqiLeR

cLikmi ParayLa 0Lsaydı B0rc Alıp qEne YapaRdıM S0nRa PicLiK 0LsuN DiyE B0rcumu VermEzdim

BiLiY0ruM Sen qünEŞSin EtRaFındA BinLercE qEzeqeN Var Ama Şunu Unutma BendE Dünyayım BendE HayaT Var

Né Dul Sévdim Né ßaKiré KimSé VérMéDi Şu FaKiRé SaßunLa İDaRé éDérKén ZAM GélDi HaCı ŞaKiRé

GözLeRinE BaKTıM DiyE H0ŞLandın Mı SanDıN SeNi SeViY0RuM DediM DiyE GeRCeK Mi SanDıN 21 YüzYıLdAYıZ KızıM SeN KenDiNi Ne SanDıN

Yaşamak özlemsiz özlem sevgisiz sevgi sensiz olmaz Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir sen yokken bile seninle olabilmektir...

HeM LaNeT EdEr HeMdE TaPaRcAsInA SeVeRsİn Ya GöRüNcE SaKlAnIr GöRmEyİnCe ÇılDıRıRsIn,KaYbEtTiNi AnLaMaZ YeNilDiNi KaBuL EeTmEzSiN
Ve BeKLeRsİn GeCeLeRcE İsTeRsİn OnU YaLvArIrSıN TaNrIYa SeVmEyEcEğİnİ BiLe BiLe İşTe BeNiMkİsİ ÖyLe BiR SeVgİ

ölüm yine aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün

sen iki yüzLüsün hangii tarafiina tüküreyim

qeLen qiDen ßeNi YoRmaz ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz

Bu aRaLAr oT TakiLiYoRum isTéYén.. ézip GéÇéR isTéYéN SARIP içéR!

ßir yazar né démi$ 'sén qit aSk bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan aSkın séndé kaLsın'...

Artık susuyorum SözLérim ßitti ßu kéz qidiyorum sahidén ßitti

SayıLı ArkadaSLarım Var Ama ßana YétérLér DüSmanım AtéSsé DostLarım AtéStén BétérL€R

Hayatının résmini yap dédi ßana ßiri. Vé siyahtan ßaSka rénk vérmédi

ßénim oLan ßénimdir ßaSkasınDa GördüySén waz GécmiSimdir

Aşk iki temel elementten oluşur acı ve haz Gerisi naz ve gaz

Sahip Olacaklarımla Değil Sahip Olduklarımla İlgileniyorum Bu yüsDén hiÇ kimSéyi aramıoRum

KardeSLer mecburen KardeStir ama ArkadaSLar seçiLmiS KardeSLerdir

İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR siktir edeRsiN HOşUNa qider

ayRıLık öLüm gißidiR keSerSin ßiLekLerin keSiLmes iŞte o zaman anLarSın 2 kere öLünmez

Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

Eskiden karanlikdan korkar yagmurlardan ürperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gözyasim oldu

Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri kalbidir Bir kadın ölürken dili

aĞlamayı FerdiDen BaqLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin

İçtiğim Şarap OLsun Çéktiğim Esrar Olsun Sévdiğim Kız Müslümcüysé Canım Féda oLsun

Sen Benim Adımı Bile Anamazsın...Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın

Bir ben biLirim birde yaradan Bana bir ben Lazım birde beni anLayan

Herkesin korktuğu ölümü biz sokaklarda oyun niyetine oynarız

ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz

HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ

sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allaha değil TÜM ALLAHSIZLARA

Seni ben deil gözlerim seçti Onlar sevdi onlar beĞendi Sen benim deil Onlarınsın . GittiYsen BaNaNe onlar AğLaSıN

Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri