- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hani çok özLersin deqer verirsin onsuz neFes aLamazsın derLer ya Bi anLıkmıS
Zordur 18 yaSinda öLmek Dahada zOru Sevdiqini arKadaSinin KoLunda görmek
Kader bize orosbuya asık oLan deLikanLı roLünü vermiS
3 gunluk dunyada 2 qunlukleri cekemem
Biz Kardes Dediqimiz iNSanLar iCin öLmeyede qiDeRiz Gömmeyede
Önce Sen Burkuyorsun SayfaLarı Sonra ßaSkaLarı KaraLıyor CümLeLeri
KöTü Günde DoSTuN ne oLdu EfeS HeP Yanında oLdu
haYaT DeniLeN yoLda YanLız isen PatLat Bir EfeS piLseN
Siz Kutu Kutu PenSe OynaRken ßiz Kutu Kutu EfeS iÇiyoRduk
ßahaneySe EfeS GeCe GündüZ İçeRiz HiÇ Farketmez
bela kişinin sevdiklerinden gelir
Bütün Kızlar Çicek Olsun Arı Olmazsam Namerdim
Farkımı farkettin ya artık farketmesende farketmez
YaSaDigim éN BüYük MutLuLuk CékTigim éN BüYük aCiSin
canim ßiLe emanetken kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç yemektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir
SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLi BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi
Sevgiler sahte , insanlar ***** , hayatınız plan , Alayınız yalan
Ben sana SEVMEYİ öğretemedim Sende bana UNUTMAYI öğretemedin
Keşke Hep Cocuq KaLsaydımda Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım..
KâhpéLiq Koymâz Bizé Bizim GönuLLérimiz Kâhpé DéiL Âmâ Bizi Unutâni Bizdé Unuturuz KâhpéCé
yasamak icin yalwarmadık olmek icin yalwarmayız
BiR UFacık iLqiyi aSK iKi LaF Edeni DosT Sanma
Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun Oda Deymez Sana
gokyuzune baktıqında sen hic ölmeyi düsündün mü ?
gereginden fazla deqer ya seni mahveder yada deqerini kaybeder
Sahte dunyada qercek olmak ayrıcalıktır
Kaybetmek istersem kazanırsın
hayatta yaşamak için degil ne zaman ölcem diye savaşmak gerekir
Sizdeki Deqerim Ne Kadarsa Bendeki Deqeriniz o Kadar
BİZDE BİLİRDİK SEVGİLİYE KARANFİL ALMASINI LAKİN AÇ İDİK YEDİK KARANFİL PARASINI
sen bana tahtayla vururken ben demir saklıyodum
içim kan ağlıyorken bile mutlu görünüyrum acımasız hayatı böle sürdürüyorum
susuyorsam suskunluğumdan konuşuyorsam adam saydığımdan
Makyajın ve yüzündeki boyalarla avunma Yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer
aŞk Hem GüLdüRüR Hem öLdüRüR DeDiLer Ne GüLdürdü Ne öLdürDü KöPek Gibi Süründürdü
Gülerek Kaybettiklerini AqLayarak Kazanamazsın
ßiS YüzSüz PiÇLéR qißi HéR qüSéLé aSıq oLMaYıs aMa oLuRSak UNUTMAYIZ
boSvereCeksiN qiDeNi baSkasına qitMiStiR bosvereCeksiN qeLeNi baskasıNdan qeLmiStiR
seviyorsaN Yanımda olursun SewmiosaN elin olursun Umurumda DeiLki 2 biraya Sende Unutulursun
Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez
Bizler Serseriyiz Gece Gündüz içeriz Tek sucumuz Sevilmeden Sevmemiz
bu gece yıne ıctım yanlız bu kez serefıne degıl serefsızlıgıne ıctım
Zaman Alısmayı öqReTir Ama Unutmayı AsLa
Senden Baska Hersey yalan derdim ama hayat o kadar *****ki sen bile yalan oldun
Yatakta BıraktıkLarımızda DegıL eLını TutamadıkLarımızda Aradık Aşkı
Zaman Alısmayı Oqretir Ama Unutmayı Asla
Hayatta çok arkadaşın olur ama dostun çok az olur
Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın
Çilemse çekerim kaderimse gülerim
Dünyalar kadar sevmek buysa bırak kalsın
Sana taptigim kadar paraya tapsaydim milyarder Allaha tapsaydim peygamber olurdum
Kızların Gözü Hep Yükseklerde Paralı ZüPpe Erkeklerde Bizimse Onlardan Tek Farkımız DéLiKaNLıYıZ İşte
DoqruLar DöküLürken diLimden Benden Kötüsü Yoq
YaRıNıM oLMaSıN aRTıK YaŞaDıĞıM BuNCa YıL YeTeR
KaLßiM ßaNa SöZ VéRDi aRTıK hak etMéyéNLéRiN qötünü KaLdıRMıcak
seven sever sevmeyen yol alır gider hiç merak etmeyin benim dünyam her türlü döner
yikildim yoruldum varliginla tukendim
BasiTLEr iftira EdeR AcizLeR ŞikayeT EdeR AsiLLEr De İdare EdeR
Bén Tükürdüqümü YaLasaydım Su Anda Yanımda Cok Köpék OLurdu
Ne Zaman Bu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak
Hayatı korkarak yaSıyorsan Sadece izLeyeceksin
yaPma be azraiL maRionun biLe 3 canı vaR
Dünyayı değiştiremiyorsan Dünyanı değiştir
sorunum ağlamayı öğrenmek değil gülmeyi unutmak
Daha boyun 1 karış peşimde dolaşacağına otur dersne çalış
Çekerim giderim, bende kiyarim sevgime, yanarim ölürüm, belli etmem kendime bile , aglamam hiç aglamam zaten alistirdim, yalnizliga yenilmem kendimi, artik ölsem bile seni aramam
Gözlerin dolarsa bir gün, bilki ben seni anıyorum. Kalbin yanarsa bir gün, bilki ben ağlıyorum. Bir gün ağlamak gelirse içinden, bilki bende YAŞAMIYORUM
Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiçim
Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş
Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.
Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meqer
Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun,Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin
Sen Seni Seveni qörmeyecek Kadar Körsen, 0da Sana Sevgisini SöyLeyemeyecek Kadar qururLudur
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
Dumanımda o yoktu sigarayı bıraktım kadehimde o yoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda o yoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayı bıraktım
Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm..
Hani qözLer vardır sözLeri anLatır, hani sözLer vardır gözLeri anLatır, bir de Aşk vardır Bana Hep seni anLatır..
Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
HayaT Bir EmaneTSe Bıraktıqın YerdeyiZ HayaT Bir 0yunSa KraLını 0yNarıZ HayaT SevmeKSe ÖLümüNe SeveriZ
Bir Çiçek Sev Hic SoLmasın Bir Dost Sec Arkandan Vurmasın Bir yuVa Sec Hiç YıkıLMasın Bir SevqiLi Sec Seni Hic Unutmasın
İnsanLarı YaŞLandıran YaŞadıqı YıLLar DeqiL Erişemediqi ArzuLardır...GeL Sen Ne Cektiqimi Birde Bana SoR...
Aşk ßenim DamarLarımda DoLaşan KimyaSaL ßir Etki ßen Aşık Olamamki GüzeLim Benimkisi Sadece Etkiye TepKi
SüsLü AsqH KeLimeLeri Yoq Bisde Baqışmışız Bir Kere YeteR qeRceqTen SefeNE
Bir qün Dünyanın Tüm qüzeLLikLerinden BıkıpTa öLMeK İstersen Benim Yanıma qeLDe Sana SensizLiqin öLüm oLduqunu qöstereyim
Kahretmişim Hayatıma Her qece içiyorum SeviLmeden Sevmenin Cezasını Cekiy0rum
Siqara KeyİF werMi0 Tİner Kafa Yapmı0 EsraRa Para YetMio exTaSy ZayıfLatıo anLaSana Be Kısım sENsiz Olmu0...
AqLamak çocukLara Affetmek Allah'a mahsustur. ALdatırsan çocuk deiLim aqLamam Allah deqiLim Affetmem.
Krala Kraliçe olacağına Pezevenge ****** oldun Ama için Rahat Gülüm Tamda Yerini Buldun
Kücüktüm Adam OLmadı DediLer Adam oLdum Sevmedi DediLer Sevdim Uqruna ÖLmedi DediLer ÖLdüm İş İşten qecmiŞ DediLer Amk BöyLe İşin
ŞimşeK 0LsaM iLK Sana Çakardım YıLdIz 0LsAm iLK Sana KayardıM
Deqer Vermek Sadece MatematiKTe İşe Yarıy0rMuŞ.
Her Tespih SaLLayan DeLiKanLı 0Lsaydı Cami Hocası Mafya oLurdu
Alemin Derdi Biz Olmuşuz Demekki Geçmişte İyi KoymuşuZ
Sevqime KarşıLık Vermedin Bari PeşindE K0şarkeN Yırtıqım AyakkabıLarın Parasını Ver
ÖyLe Zorki DüsünceLerimi SöyLeyememek öyLe Zrki qece Uyumadan Hep Seni Düşünmek ÖyLe Zrki qözLerine Bakıpta Seni Seviyorum Dymmek
KiM DéMiŞKi SaRHoşLuK KöTüDüR,0ySa ßeN HéRŞéYiMi aYıKKéN KaYßéTTiM
Sen Herşey Demek DeqiLsin BiLiy0rum Ama Ben Herşeyi SeninLe Yaşamak iSTiy0rum
SaRHoŞ DeĞiLiM aMa 1 MiLYoN KaFaM VaR
SiHiRBaZ DeĞiLiM aMa ,GöZ AÇıP KaPaYıNCaYa KaDaR KaYBoLCaK DeRTLeRiM VaR....
KoMeDYeN DeĞiLiM aMa GüLeBiLeCeK BiRSüRü NeDeNiM VaR…
SeSiM GüZeL DeĞiL aMa SöLeYeCeK ŞaRKıLaRıM VaR…
HaTıRa DeFRTeRi DeĞiLiM aMa YıqımLa YaŞanıLMıŞLıqıM VaR...
CaHiL DeĞiLiM aMa SeVMeYi BiLMeYiŞLeRiM VaR…
UZaKLıK DeĞiLiM aMa DaLıP GiDiŞLeRiM VaR...
BoZuK PaRa DeĞiLiM aMa HaRCaNMıŞ ZaMaNLaRıM VaR...
KaLPSiZ DeĞiLiM aMa ReNKSiZ DuYGuLaRıM VaR…
DiLSiZ DeĞiLiM aMa BaZeN SuSKuNLuKLaRıM VaR...
KaMÇı DeĞiLiM aMa VuRquNLaRıM VaR...
KiTaP DeĞiLiM aMa CüMLeLeriM VaR…
GüNaHKâR DeĞiLiM aMa HaTaLaRıM VaR...
TaNRı DeĞiLiM aMa TaPaNLaR VaR...
BoŞ KoNuŞMaM aMa GüÇLü CüMLeLeRiM VaR…
ŞaRKı DeĞiLiM aMa EzqiLeRiM VaR...
PiŞMaN DeĞiLiM aMa HaTıRLaMaYı UnuTTuKLaRıM VaR...
MeGaLoMaN DeĞiLiM aMa BaZeN KoRKuTuCu 1 BeN VaR
Yıllar Once Bana Bır Gul Vermısdın Bu Gul Solunca Gelırım Demısdın [Allah Belanı Versin] Bu Gul Plastik Cıkdı Solmuor..
DoquştaN Caresi 0Lmayan Bir HastaLıqım Var Her qördüqümü İNSAN Sanıyorum
Cüzdanım Esrar D0Lu qidi0rum Kumara Dünyayı Kaybettim qüLüşün 10 Numara 1 Resmin Vardı Astım Duvara Baktıkca Sarıy0rum 1 CiqarA
Takip Et Ama TakLit Etme Beni
AYyAŞa S0rmuŞLar NEdeN iŞKiyİ BırAkTın DiyE ? dEMiŞ Ki ŞeReFinE iCiLecEK a$K Y0k SatıLMıŞ BütüN SevqiLeR
cLikmi ParayLa 0Lsaydı B0rc Alıp qEne YapaRdıM S0nRa PicLiK 0LsuN DiyE B0rcumu VermEzdim
BiLiY0ruM Sen qünEŞSin EtRaFındA BinLercE qEzeqeN Var Ama Şunu Unutma BendE Dünyayım BendE HayaT Var
Né Dul Sévdim Né ßaKiré KimSé VérMéDi Şu FaKiRé SaßunLa İDaRé éDérKén ZAM GélDi HaCı ŞaKiRé
GözLeRinE BaKTıM DiyE H0ŞLandın Mı SanDıN SeNi SeViY0RuM DediM DiyE GeRCeK Mi SanDıN 21 YüzYıLdAYıZ KızıM SeN KenDiNi Ne SanDıN
Yaşamak özlemsiz özlem sevgisiz sevgi sensiz olmaz Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir sen yokken bile seninle olabilmektir...
HeM LaNeT EdEr HeMdE TaPaRcAsInA SeVeRsİn Ya GöRüNcE SaKlAnIr GöRmEyİnCe ÇılDıRıRsIn,KaYbEtTiNi AnLaMaZ YeNilDiNi KaBuL EeTmEzSiN
Ve BeKLeRsİn GeCeLeRcE İsTeRsİn OnU YaLvArIrSıN TaNrIYa SeVmEyEcEğİnİ BiLe BiLe İşTe BeNiMkİsİ ÖyLe BiR SeVgİ
ölüm yine aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün
sen iki yüzLüsün hangii tarafiina tüküreyim
qeLen qiDen ßeNi YoRmaz ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz
Bu aRaLAr oT TakiLiYoRum isTéYén.. ézip GéÇéR isTéYéN SARIP içéR!
ßir yazar né démi$ 'sén qit aSk bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan aSkın séndé kaLsın'...
Artık susuyorum SözLérim ßitti ßu kéz qidiyorum sahidén ßitti
SayıLı ArkadaSLarım Var Ama ßana YétérLér DüSmanım AtéSsé DostLarım AtéStén BétérL€R
Hayatının résmini yap dédi ßana ßiri. Vé siyahtan ßaSka rénk vérmédi
ßénim oLan ßénimdir ßaSkasınDa GördüySén waz GécmiSimdir
Aşk iki temel elementten oluşur acı ve haz Gerisi naz ve gaz
Sahip Olacaklarımla Değil Sahip Olduklarımla İlgileniyorum Bu yüsDén hiÇ kimSéyi aramıoRum
KardeSLer mecburen KardeStir ama ArkadaSLar seçiLmiS KardeSLerdir
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR siktir edeRsiN HOşUNa qider
ayRıLık öLüm gißidiR keSerSin ßiLekLerin keSiLmes iŞte o zaman anLarSın 2 kere öLünmez
Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
Eskiden karanlikdan korkar yagmurlardan ürperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gözyasim oldu
Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri kalbidir Bir kadın ölürken dili
aĞlamayı FerdiDen BaqLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin
İçtiğim Şarap OLsun Çéktiğim Esrar Olsun Sévdiğim Kız Müslümcüysé Canım Féda oLsun
Sen Benim Adımı Bile Anamazsın...Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın
Bir ben biLirim birde yaradan Bana bir ben Lazım birde beni anLayan
Herkesin korktuğu ölümü biz sokaklarda oyun niyetine oynarız
ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ
sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allaha değil TÜM ALLAHSIZLARA
Seni ben deil gözlerim seçti Onlar sevdi onlar beĞendi Sen benim deil Onlarınsın . GittiYsen BaNaNe onlar AğLaSıN
Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı
Zordur 18 yaSinda öLmek Dahada zOru Sevdiqini arKadaSinin KoLunda görmek
Kader bize orosbuya asık oLan deLikanLı roLünü vermiS
3 gunluk dunyada 2 qunlukleri cekemem
Biz Kardes Dediqimiz iNSanLar iCin öLmeyede qiDeRiz Gömmeyede
Önce Sen Burkuyorsun SayfaLarı Sonra ßaSkaLarı KaraLıyor CümLeLeri
KöTü Günde DoSTuN ne oLdu EfeS HeP Yanında oLdu
haYaT DeniLeN yoLda YanLız isen PatLat Bir EfeS piLseN
Siz Kutu Kutu PenSe OynaRken ßiz Kutu Kutu EfeS iÇiyoRduk
ßahaneySe EfeS GeCe GündüZ İçeRiz HiÇ Farketmez
bela kişinin sevdiklerinden gelir
Bütün Kızlar Çicek Olsun Arı Olmazsam Namerdim
Farkımı farkettin ya artık farketmesende farketmez
YaSaDigim éN BüYük MutLuLuk CékTigim éN BüYük aCiSin
canim ßiLe emanetken kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç yemektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir
SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLi BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi
Sevgiler sahte , insanlar ***** , hayatınız plan , Alayınız yalan
Ben sana SEVMEYİ öğretemedim Sende bana UNUTMAYI öğretemedin
Keşke Hep Cocuq KaLsaydımda Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım..
KâhpéLiq Koymâz Bizé Bizim GönuLLérimiz Kâhpé DéiL Âmâ Bizi Unutâni Bizdé Unuturuz KâhpéCé
yasamak icin yalwarmadık olmek icin yalwarmayız
BiR UFacık iLqiyi aSK iKi LaF Edeni DosT Sanma
Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun Oda Deymez Sana
gokyuzune baktıqında sen hic ölmeyi düsündün mü ?
gereginden fazla deqer ya seni mahveder yada deqerini kaybeder
Sahte dunyada qercek olmak ayrıcalıktır
Kaybetmek istersem kazanırsın
hayatta yaşamak için degil ne zaman ölcem diye savaşmak gerekir
Sizdeki Deqerim Ne Kadarsa Bendeki Deqeriniz o Kadar
BİZDE BİLİRDİK SEVGİLİYE KARANFİL ALMASINI LAKİN AÇ İDİK YEDİK KARANFİL PARASINI
sen bana tahtayla vururken ben demir saklıyodum
içim kan ağlıyorken bile mutlu görünüyrum acımasız hayatı böle sürdürüyorum
susuyorsam suskunluğumdan konuşuyorsam adam saydığımdan
Makyajın ve yüzündeki boyalarla avunma Yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer
aŞk Hem GüLdüRüR Hem öLdüRüR DeDiLer Ne GüLdürdü Ne öLdürDü KöPek Gibi Süründürdü
Gülerek Kaybettiklerini AqLayarak Kazanamazsın
ßiS YüzSüz PiÇLéR qißi HéR qüSéLé aSıq oLMaYıs aMa oLuRSak UNUTMAYIZ
boSvereCeksiN qiDeNi baSkasına qitMiStiR bosvereCeksiN qeLeNi baskasıNdan qeLmiStiR
seviyorsaN Yanımda olursun SewmiosaN elin olursun Umurumda DeiLki 2 biraya Sende Unutulursun
Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez
Bizler Serseriyiz Gece Gündüz içeriz Tek sucumuz Sevilmeden Sevmemiz
bu gece yıne ıctım yanlız bu kez serefıne degıl serefsızlıgıne ıctım
Zaman Alısmayı öqReTir Ama Unutmayı AsLa
Senden Baska Hersey yalan derdim ama hayat o kadar *****ki sen bile yalan oldun
Yatakta BıraktıkLarımızda DegıL eLını TutamadıkLarımızda Aradık Aşkı
Zaman Alısmayı Oqretir Ama Unutmayı Asla
Hayatta çok arkadaşın olur ama dostun çok az olur
Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın
Çilemse çekerim kaderimse gülerim
Dünyalar kadar sevmek buysa bırak kalsın
Sana taptigim kadar paraya tapsaydim milyarder Allaha tapsaydim peygamber olurdum
Kızların Gözü Hep Yükseklerde Paralı ZüPpe Erkeklerde Bizimse Onlardan Tek Farkımız DéLiKaNLıYıZ İşte
DoqruLar DöküLürken diLimden Benden Kötüsü Yoq
YaRıNıM oLMaSıN aRTıK YaŞaDıĞıM BuNCa YıL YeTeR
KaLßiM ßaNa SöZ VéRDi aRTıK hak etMéyéNLéRiN qötünü KaLdıRMıcak
seven sever sevmeyen yol alır gider hiç merak etmeyin benim dünyam her türlü döner
yikildim yoruldum varliginla tukendim
BasiTLEr iftira EdeR AcizLeR ŞikayeT EdeR AsiLLEr De İdare EdeR
Bén Tükürdüqümü YaLasaydım Su Anda Yanımda Cok Köpék OLurdu
Ne Zaman Bu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak
Hayatı korkarak yaSıyorsan Sadece izLeyeceksin
yaPma be azraiL maRionun biLe 3 canı vaR
Dünyayı değiştiremiyorsan Dünyanı değiştir
sorunum ağlamayı öğrenmek değil gülmeyi unutmak
Daha boyun 1 karış peşimde dolaşacağına otur dersne çalış
Çekerim giderim, bende kiyarim sevgime, yanarim ölürüm, belli etmem kendime bile , aglamam hiç aglamam zaten alistirdim, yalnizliga yenilmem kendimi, artik ölsem bile seni aramam
Gözlerin dolarsa bir gün, bilki ben seni anıyorum. Kalbin yanarsa bir gün, bilki ben ağlıyorum. Bir gün ağlamak gelirse içinden, bilki bende YAŞAMIYORUM
Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiçim
Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş
Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.
Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meqer
Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun,Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin
Sen Seni Seveni qörmeyecek Kadar Körsen, 0da Sana Sevgisini SöyLeyemeyecek Kadar qururLudur
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
Dumanımda o yoktu sigarayı bıraktım kadehimde o yoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda o yoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayı bıraktım
Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm..
Hani qözLer vardır sözLeri anLatır, hani sözLer vardır gözLeri anLatır, bir de Aşk vardır Bana Hep seni anLatır..
Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
HayaT Bir EmaneTSe Bıraktıqın YerdeyiZ HayaT Bir 0yunSa KraLını 0yNarıZ HayaT SevmeKSe ÖLümüNe SeveriZ
Bir Çiçek Sev Hic SoLmasın Bir Dost Sec Arkandan Vurmasın Bir yuVa Sec Hiç YıkıLMasın Bir SevqiLi Sec Seni Hic Unutmasın
İnsanLarı YaŞLandıran YaŞadıqı YıLLar DeqiL Erişemediqi ArzuLardır...GeL Sen Ne Cektiqimi Birde Bana SoR...
Aşk ßenim DamarLarımda DoLaşan KimyaSaL ßir Etki ßen Aşık Olamamki GüzeLim Benimkisi Sadece Etkiye TepKi
SüsLü AsqH KeLimeLeri Yoq Bisde Baqışmışız Bir Kere YeteR qeRceqTen SefeNE
Bir qün Dünyanın Tüm qüzeLLikLerinden BıkıpTa öLMeK İstersen Benim Yanıma qeLDe Sana SensizLiqin öLüm oLduqunu qöstereyim
Kahretmişim Hayatıma Her qece içiyorum SeviLmeden Sevmenin Cezasını Cekiy0rum
Siqara KeyİF werMi0 Tİner Kafa Yapmı0 EsraRa Para YetMio exTaSy ZayıfLatıo anLaSana Be Kısım sENsiz Olmu0...
AqLamak çocukLara Affetmek Allah'a mahsustur. ALdatırsan çocuk deiLim aqLamam Allah deqiLim Affetmem.
Krala Kraliçe olacağına Pezevenge ****** oldun Ama için Rahat Gülüm Tamda Yerini Buldun
Kücüktüm Adam OLmadı DediLer Adam oLdum Sevmedi DediLer Sevdim Uqruna ÖLmedi DediLer ÖLdüm İş İşten qecmiŞ DediLer Amk BöyLe İşin
ŞimşeK 0LsaM iLK Sana Çakardım YıLdIz 0LsAm iLK Sana KayardıM
Deqer Vermek Sadece MatematiKTe İşe Yarıy0rMuŞ.
Her Tespih SaLLayan DeLiKanLı 0Lsaydı Cami Hocası Mafya oLurdu
Alemin Derdi Biz Olmuşuz Demekki Geçmişte İyi KoymuşuZ
Sevqime KarşıLık Vermedin Bari PeşindE K0şarkeN Yırtıqım AyakkabıLarın Parasını Ver
ÖyLe Zorki DüsünceLerimi SöyLeyememek öyLe Zrki qece Uyumadan Hep Seni Düşünmek ÖyLe Zrki qözLerine Bakıpta Seni Seviyorum Dymmek
KiM DéMiŞKi SaRHoşLuK KöTüDüR,0ySa ßeN HéRŞéYiMi aYıKKéN KaYßéTTiM
Sen Herşey Demek DeqiLsin BiLiy0rum Ama Ben Herşeyi SeninLe Yaşamak iSTiy0rum
SaRHoŞ DeĞiLiM aMa 1 MiLYoN KaFaM VaR
SiHiRBaZ DeĞiLiM aMa ,GöZ AÇıP KaPaYıNCaYa KaDaR KaYBoLCaK DeRTLeRiM VaR....
KoMeDYeN DeĞiLiM aMa GüLeBiLeCeK BiRSüRü NeDeNiM VaR…
SeSiM GüZeL DeĞiL aMa SöLeYeCeK ŞaRKıLaRıM VaR…
HaTıRa DeFRTeRi DeĞiLiM aMa YıqımLa YaŞanıLMıŞLıqıM VaR...
CaHiL DeĞiLiM aMa SeVMeYi BiLMeYiŞLeRiM VaR…
UZaKLıK DeĞiLiM aMa DaLıP GiDiŞLeRiM VaR...
BoZuK PaRa DeĞiLiM aMa HaRCaNMıŞ ZaMaNLaRıM VaR...
KaLPSiZ DeĞiLiM aMa ReNKSiZ DuYGuLaRıM VaR…
DiLSiZ DeĞiLiM aMa BaZeN SuSKuNLuKLaRıM VaR...
KaMÇı DeĞiLiM aMa VuRquNLaRıM VaR...
KiTaP DeĞiLiM aMa CüMLeLeriM VaR…
GüNaHKâR DeĞiLiM aMa HaTaLaRıM VaR...
TaNRı DeĞiLiM aMa TaPaNLaR VaR...
BoŞ KoNuŞMaM aMa GüÇLü CüMLeLeRiM VaR…
ŞaRKı DeĞiLiM aMa EzqiLeRiM VaR...
PiŞMaN DeĞiLiM aMa HaTıRLaMaYı UnuTTuKLaRıM VaR...
MeGaLoMaN DeĞiLiM aMa BaZeN KoRKuTuCu 1 BeN VaR
Yıllar Once Bana Bır Gul Vermısdın Bu Gul Solunca Gelırım Demısdın [Allah Belanı Versin] Bu Gul Plastik Cıkdı Solmuor..
DoquştaN Caresi 0Lmayan Bir HastaLıqım Var Her qördüqümü İNSAN Sanıyorum
Cüzdanım Esrar D0Lu qidi0rum Kumara Dünyayı Kaybettim qüLüşün 10 Numara 1 Resmin Vardı Astım Duvara Baktıkca Sarıy0rum 1 CiqarA
Takip Et Ama TakLit Etme Beni
AYyAŞa S0rmuŞLar NEdeN iŞKiyİ BırAkTın DiyE ? dEMiŞ Ki ŞeReFinE iCiLecEK a$K Y0k SatıLMıŞ BütüN SevqiLeR
cLikmi ParayLa 0Lsaydı B0rc Alıp qEne YapaRdıM S0nRa PicLiK 0LsuN DiyE B0rcumu VermEzdim
BiLiY0ruM Sen qünEŞSin EtRaFındA BinLercE qEzeqeN Var Ama Şunu Unutma BendE Dünyayım BendE HayaT Var
Né Dul Sévdim Né ßaKiré KimSé VérMéDi Şu FaKiRé SaßunLa İDaRé éDérKén ZAM GélDi HaCı ŞaKiRé
GözLeRinE BaKTıM DiyE H0ŞLandın Mı SanDıN SeNi SeViY0RuM DediM DiyE GeRCeK Mi SanDıN 21 YüzYıLdAYıZ KızıM SeN KenDiNi Ne SanDıN
Yaşamak özlemsiz özlem sevgisiz sevgi sensiz olmaz Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir sen yokken bile seninle olabilmektir...
HeM LaNeT EdEr HeMdE TaPaRcAsInA SeVeRsİn Ya GöRüNcE SaKlAnIr GöRmEyİnCe ÇılDıRıRsIn,KaYbEtTiNi AnLaMaZ YeNilDiNi KaBuL EeTmEzSiN
Ve BeKLeRsİn GeCeLeRcE İsTeRsİn OnU YaLvArIrSıN TaNrIYa SeVmEyEcEğİnİ BiLe BiLe İşTe BeNiMkİsİ ÖyLe BiR SeVgİ
ölüm yine aynı yerde aynı saatte çıktı karşıma ama bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen çoktan ölmüştün
sen iki yüzLüsün hangii tarafiina tüküreyim
qeLen qiDen ßeNi YoRmaz ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz
Bu aRaLAr oT TakiLiYoRum isTéYén.. ézip GéÇéR isTéYéN SARIP içéR!
ßir yazar né démi$ 'sén qit aSk bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan aSkın séndé kaLsın'...
Artık susuyorum SözLérim ßitti ßu kéz qidiyorum sahidén ßitti
SayıLı ArkadaSLarım Var Ama ßana YétérLér DüSmanım AtéSsé DostLarım AtéStén BétérL€R
Hayatının résmini yap dédi ßana ßiri. Vé siyahtan ßaSka rénk vérmédi
ßénim oLan ßénimdir ßaSkasınDa GördüySén waz GécmiSimdir
Aşk iki temel elementten oluşur acı ve haz Gerisi naz ve gaz
Sahip Olacaklarımla Değil Sahip Olduklarımla İlgileniyorum Bu yüsDén hiÇ kimSéyi aramıoRum
KardeSLer mecburen KardeStir ama ArkadaSLar seçiLmiS KardeSLerdir
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR siktir edeRsiN HOşUNa qider
ayRıLık öLüm gißidiR keSerSin ßiLekLerin keSiLmes iŞte o zaman anLarSın 2 kere öLünmez
Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
Eskiden karanlikdan korkar yagmurlardan ürperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gözyasim oldu
Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri kalbidir Bir kadın ölürken dili
aĞlamayı FerdiDen BaqLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin
İçtiğim Şarap OLsun Çéktiğim Esrar Olsun Sévdiğim Kız Müslümcüysé Canım Féda oLsun
Sen Benim Adımı Bile Anamazsın...Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın
Bir ben biLirim birde yaradan Bana bir ben Lazım birde beni anLayan
Herkesin korktuğu ölümü biz sokaklarda oyun niyetine oynarız
ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ
sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allaha değil TÜM ALLAHSIZLARA
Seni ben deil gözlerim seçti Onlar sevdi onlar beĞendi Sen benim deil Onlarınsın . GittiYsen BaNaNe onlar AğLaSıN
Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı