HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu konyu okumadan once bilinki ßy messmess den alıntı yapıp birşey ekledim.
1_ Bu sekmeye tıklayarak Black Market penceresine geçeriz.
2_ Bu sekmeye tıklayarak Owned Crates kısmına geçeriz.
3_ Bu kısımda ZP ile almış olup açmadığınız kasalarızı saklarsınız gerektiğinde buradan bu kasalarınız açabilirsiniz.
4_ Bu kısımda GP ile almış olup açmadığınız kasalarızı saklarsınız gerektiğinde buradan bu kasalarınız açabilirsiniz.
5_ Bu kısımda kasalarınızdan çıkan kuponları biriktirerek diğerlerine göre daha belirgin olan boşluklara ulaştığınızda ZP'li silahlar alma fırsatınız vardır. 50. Kupondan itibaren alacağınız silahlar sizin olur. Ama 1-50 arası alacağınız silahlar 90 gün kısıtlamalıdır.
Örnek ZP'li Silahlar :
NOT : Bu silahlar kupon toplama kısmında bulunan belirgin boşlukların en sonda olanıdır...
buraya kadar ßyMesMes in konusu ek olarak.
bu bölüm benim
pekii kupon nasi alınır ?
kupon blackmarket deki GP,ZP Crates lerden çıkar
1_ Bu sekmeye tıklayarak Black Market penceresine geçeriz.
2_ Bu sekmeye tıklayarak Owned Crates kısmına geçeriz.
3_ Bu kısımda ZP ile almış olup açmadığınız kasalarızı saklarsınız gerektiğinde buradan bu kasalarınız açabilirsiniz.
4_ Bu kısımda GP ile almış olup açmadığınız kasalarızı saklarsınız gerektiğinde buradan bu kasalarınız açabilirsiniz.
5_ Bu kısımda kasalarınızdan çıkan kuponları biriktirerek diğerlerine göre daha belirgin olan boşluklara ulaştığınızda ZP'li silahlar alma fırsatınız vardır. 50. Kupondan itibaren alacağınız silahlar sizin olur. Ama 1-50 arası alacağınız silahlar 90 gün kısıtlamalıdır.
Örnek ZP'li Silahlar :
NOT : Bu silahlar kupon toplama kısmında bulunan belirgin boşlukların en sonda olanıdır...
buraya kadar ßyMesMes in konusu ek olarak.
bu bölüm benim

pekii kupon nasi alınır ?
kupon blackmarket deki GP,ZP Crates lerden çıkar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
+ rep i çok görmeyin
Bymesmes lütfen yanlış anlama
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)