- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bogazimdaki dügüm gibisin...
Yutkunsam gideceksin...
Yutkunmasam Ölürüm...
Yüzüne bak[A]masam da, başımı çevirsemde seni gördüğümde
İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde...
Sen Giderken Biz Dönüyoduk Diyenler.Birgün Beraber Gidelimde Hanginiz Dönebiliyor Görelim !
Senin Uğruna Akıyorsa GözyaşLarım AgLamaktan BiLe Gurur Duyarım...
seninle başladığına inandığım bir hayatı,sen olmadan nasıl yaşarımmm.
Bu Şehir , Bu Kalabalık, Bu Karmaşa, Onca İnsan Bir Sen oLmuyor...Ve Sen Onca İnsandan Biri oLmuyorsun...
Bizim köyde Ebe yoktu Hepimiz FırLama Doğduk.
Uykusuz gecelerin sabahını bana sor...
Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin...
Hayatının résmini yap dédi bana biri. Ve siyahtan başka renk vermedi...
Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım.
Güneş varsa en uçTa...
GözLerimde bir yoL varsa bitmiyor tükenmiyorsa
Eğer, bi cennet varsa en uçta
GözLerimi her kapattığımda
Seni duysam sadece başucumda..!
Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..
Forget Me Until Forever Or Teach Me To Love (( ya sonsuza kdr unut bni yada svmeyi öğrt))
Yol sen olsan yorulmadan yürürüm. Rüya sen olsan hep uyurum. Gece sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesi m sen olsan şimdi ÖLÜRÜM!
güsel bi müziğin tonlarında kayboluorus sen düşüncelerinle bense sessizliğimle..
öyle tutkuluydun ki hαyαtα bαşlαrken
Şimdiyse küçük bi çiçek teselli ediyor seni.
Arαdαki o büyük boşluğun adı
αşşk olsα gerek : )
Sevmekten korktun ...Bu haчatın чokmuчdu bizede bir şansı .O vermiчorsa biz alamazmıчdık zorla .
ŞuRaMa SaNCı SaPLaYaN Bu RuH HaLi aSıRı DoZ MeLaNKoLi Şurama Sancı SapLayan Bu Ruh HaLi Aşırı Doz MELANKOLİ !
Umurumdα mı düичα Kαlbiиi hissєdєrkєn ..
Senin virqüllerine meчdan okuчup , keskin bir nokta ile bitiriчorum haчatimda“ sen “ le baslaчan tüm cümleleri
KeŞke Çocuk oLsam da Sadece düŞtüğümde Canım yanSa .. !!!
BiLékLérimi kés. . DamarLarımLa kenDini AS. .!!!
İstanbul sana susamalı Benim sana susadığım kadar Bu hasret İstanbul`a da koymalı bana koyduğu kadar...
Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan;Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA !
)Sensiz KaranLık Heryer GözLerim KapaLı,Herqun Ruyamda Gorduğum Bu hayat FarkLı..
Ben bıLırım SensızLık Ne demek Ben bıLırım SensızLık öLüme Denk..
YoLunu Kaybedip Dünyaya Düşmüş Bir MeLeksin !
Bir Parçam oLmuşsun HéR SaniyE AkLImdA..
Ben Her Gece AdınLa Uyumaya CaLısıp Her Sabah ADINLA Uyanıyorum...
MiLLetin eLine KaLem Verdik BasLadıLar SekiLLer Çizmeye Ama..UnuttuLar Ki SiLgi HaLa BİZDE !
dünde sen,buqünde sen,yarında sen,umutta sen,hayalde sen,yakamda sen,acımda sen,yasımda sen,huzurda sen,qünümde sen,qecemde sen,içimde sen,dışımda sen,ölümde sen.yaşamda sen...
Ömrüm Seni Beklemekle gececekse ve öLüM Seni Beklerken gelecekse Bilki Seni ordada Bekleyecegim.!
Şimdi VarLığın Ne Kadarsa YOKLUĞUNDA En Az Onun Kadar AnLamLı !
SöyLe Bana Hangi Rüyanın Vesikasını Taşıyor Yüreğim Ve Son Kullanım Tarihi Geçmiş Kaç Aşkı Taşıyorum Üzerimde.
BinLerce Şehri Fedα Ettim Uğrunα.Hαdi GeL; İstαnbuL OL Bαnα. .
Bir Elimde Silah Birinde Kuran, Geldi Diyorlar Bak Şehitlik Sıran!!! Babam Bile Olsa Karşımda Duran, Önce "VATAN" Sonra "VATAN"...
Tedavisi Mümkün oLmayan Şizofren Bir Aşktı Benimkisi...
Hangi Doktora Gittiysem AyrıLık Yazdı Reçeteme!
Ve EkLedi...
Hergün DüzenLi oLarak öLünecek !!!
sen kaLbimi terk ederken ben kaLbimin kırıkLarını topLuyordum..sırF ayakLarına batmasın diye..
karanlık, dehşet vericidir.Ama korkuttuğu için değil,olanları sakince ve tek başına düşünme olanağı sunduğu için...
Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!...
sen kararLı ol. . .kararında arkanda olacaK biriLeri hep vardır. . buna da güven! değiL güneşiN battığı ufuK. .cehenNeme kadar seninLeyim. .
3 yAnLıŞım 1 DoğrumlA Cekti Gitti BuTun HikAyem Burda Bitti !!!
DüşünceLerim sen'Li…
KurtLar dagLarın Efendisi KöpekLerse Efendilerin Hizmetçisidir. Kapımda Köpek OLamayacakLAr aLemde Kurt oLmaya ÇalışmasınLar!!!
Bize Küfür Edin Çünkü Sizden Değiliz, Bize SiNiR oLun Çünkü Sizin gibi Sıradan Değiliz..
Satmadık doStumuzu ßiLdik Hasmımızı..KapatmadIk eskiLerdEn kaLmış Yaramızı. Akıtırız KardEs Uğruna
Kanımızı..ßiLsinLer ki : KraLLar öLmedEn ßırakmaz TaCıNı...
2'den 1 Cıkınca 1 kaLıyomuş yaLan ! Sen benden qidince ben kaLırmıyım sanıyorsun...
HaLimiz itLerden beter Keyfimiz beyLerde yok .!
Gercek DostLar yıLdızLara ßenzer KaranLık cökdümü iLk onLar Gözükür..
вüтüи αyиαLαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizLiк göяdüğüм…
NasıL heceLersen heceLe hep aynı yazıLıyor "AyrıLık" !
Ya öLümüne Severiz,yada tek kaLemde SiLeriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz SiLeriz..
Umudunun bittigi yerde, dudagındaki tebessümüm..!
TopRaK oLsada Tüm vücuDum'''!!!....''''öLümüne SevmİŞTimm'''' diyecek oLurdum...
Kendime zarar verdim acı duymadım, iki karar verdim ama başarmadım
Birisi ölmekti bocaladım olmadı, birisi yaşamaktı yaşayamadım
bu bir mutsuzLuk senfonisi, ben kuLakLarımı tıkıyorum o başa sarıyor...
Ne PaRa Ne ARaBa Ne MaNiTa FOREWER SAGOPA
NaPiYim BeN SAGOPA DeDiĞiMDe KAJMER DeMeYeN MaNiTaYı
Güven hayatımızın parçası, peki güvensizlik neden daha büyük parçası ?
RAHATÇA SARF EDİLEN YALANLARA GÜVENSE PROBLEM ALINACAK EN BASİT ÖNLEM PARANOYAK BİR DENKLEM
YokLuğun ki zoraki bir öLümdü en derin yazarım oLsun eLLerin...
éLimDé ki ßu çizgiLéR géCmiŞin faLı..İçinDéki izLéR öLümLéRdén kaLmaLı..
VazGecemeDigim, SayFaYı ßiR TürLü KaPaTamaDıgımSın
gözLerine daLmak ßir daha Çıkmamak en ßüyük hevesti ßende...
Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni..
Bugün MoraLm Sıfırn aLtında on..Seni Düşündüm,Ama inan Bu Son!!
bi kaç tüp mutLuLuk ekLedim damarıma.artık mutLu oLucam...oLmaLıyım !
Bana Darbe Atanı Ben Harbe Sokarım !
Beni devirmek çok kolaysa tarihinden Adımı sil
Tenefüs Ettigim Her soLukta İcime Cekemedigim Tek nefesimsin..
Boyanmıs suratınLa en güzeL makyajısın hayatın !
yArım kaLsa'da cümLeLer.. Seni ßana anLatsın yeteR .
anLatamadıgım ßiseLer vAr Sana.. anLatSam'da anLamıcaksın ya asLında. :/
Şimdi...Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına artık kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsada...
şizofrenik sessizliğimin attığı sadist çığlıklar mazoşist umutlarımı kırbaçlıyor yardım etme ölmek istiyorum
Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK
:
HiçKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez...iziM KaLır Ya Yüreğinde Yada ßedeninde..
:
KimSe Beni Sevmiyør Çünkü , Ben farkLıYıM. Bende kimSeyi SevmiyOrum Çünkü hepSi aYnıLar ..
aŞk'a ßaßa Dedik , ßizi Yetim ßIraktI.!
Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz...Hayellerinden değiL,KendileriNden VazgeçenLere AcıyOruz!
Yaşarken öLmek De Neymiş. Severken Unutmak İçin Çırpınmanın Yanında..!
Yaşadıgımı Unutuorum ßana öLmediqimi İspat Et .!
FazLa Rahatım Rahatsız EdeRmi.? Etse BiLe FarkedeRmi..?
Yutkunsam gideceksin...
Yutkunmasam Ölürüm...
Yüzüne bak[A]masam da, başımı çevirsemde seni gördüğümde
İnan ki senden başka hiç kimse yok içimde...
Sen Giderken Biz Dönüyoduk Diyenler.Birgün Beraber Gidelimde Hanginiz Dönebiliyor Görelim !
Senin Uğruna Akıyorsa GözyaşLarım AgLamaktan BiLe Gurur Duyarım...
seninle başladığına inandığım bir hayatı,sen olmadan nasıl yaşarımmm.
Bu Şehir , Bu Kalabalık, Bu Karmaşa, Onca İnsan Bir Sen oLmuyor...Ve Sen Onca İnsandan Biri oLmuyorsun...
Bizim köyde Ebe yoktu Hepimiz FırLama Doğduk.
Uykusuz gecelerin sabahını bana sor...
Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin...
Hayatının résmini yap dédi bana biri. Ve siyahtan başka renk vermedi...
Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım.
Güneş varsa en uçTa...
GözLerimde bir yoL varsa bitmiyor tükenmiyorsa
Eğer, bi cennet varsa en uçta
GözLerimi her kapattığımda
Seni duysam sadece başucumda..!

Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..
Forget Me Until Forever Or Teach Me To Love (( ya sonsuza kdr unut bni yada svmeyi öğrt))
Yol sen olsan yorulmadan yürürüm. Rüya sen olsan hep uyurum. Gece sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesi m sen olsan şimdi ÖLÜRÜM!
güsel bi müziğin tonlarında kayboluorus sen düşüncelerinle bense sessizliğimle..
öyle tutkuluydun ki hαyαtα bαşlαrken
Şimdiyse küçük bi çiçek teselli ediyor seni.
Arαdαki o büyük boşluğun adı
αşşk olsα gerek : )
Sevmekten korktun ...Bu haчatın чokmuчdu bizede bir şansı .O vermiчorsa biz alamazmıчdık zorla .
ŞuRaMa SaNCı SaPLaYaN Bu RuH HaLi aSıRı DoZ MeLaNKoLi Şurama Sancı SapLayan Bu Ruh HaLi Aşırı Doz MELANKOLİ !
Umurumdα mı düичα Kαlbiиi hissєdєrkєn ..
Senin virqüllerine meчdan okuчup , keskin bir nokta ile bitiriчorum haчatimda“ sen “ le baslaчan tüm cümleleri
KeŞke Çocuk oLsam da Sadece düŞtüğümde Canım yanSa .. !!!
BiLékLérimi kés. . DamarLarımLa kenDini AS. .!!!
İstanbul sana susamalı Benim sana susadığım kadar Bu hasret İstanbul`a da koymalı bana koyduğu kadar...
Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan;Saçlarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA !
)Sensiz KaranLık Heryer GözLerim KapaLı,Herqun Ruyamda Gorduğum Bu hayat FarkLı..
Ben bıLırım SensızLık Ne demek Ben bıLırım SensızLık öLüme Denk..
YoLunu Kaybedip Dünyaya Düşmüş Bir MeLeksin !
Bir Parçam oLmuşsun HéR SaniyE AkLImdA..
Ben Her Gece AdınLa Uyumaya CaLısıp Her Sabah ADINLA Uyanıyorum...
MiLLetin eLine KaLem Verdik BasLadıLar SekiLLer Çizmeye Ama..UnuttuLar Ki SiLgi HaLa BİZDE !
dünde sen,buqünde sen,yarında sen,umutta sen,hayalde sen,yakamda sen,acımda sen,yasımda sen,huzurda sen,qünümde sen,qecemde sen,içimde sen,dışımda sen,ölümde sen.yaşamda sen...
Ömrüm Seni Beklemekle gececekse ve öLüM Seni Beklerken gelecekse Bilki Seni ordada Bekleyecegim.!
Şimdi VarLığın Ne Kadarsa YOKLUĞUNDA En Az Onun Kadar AnLamLı !
SöyLe Bana Hangi Rüyanın Vesikasını Taşıyor Yüreğim Ve Son Kullanım Tarihi Geçmiş Kaç Aşkı Taşıyorum Üzerimde.
BinLerce Şehri Fedα Ettim Uğrunα.Hαdi GeL; İstαnbuL OL Bαnα. .
Bir Elimde Silah Birinde Kuran, Geldi Diyorlar Bak Şehitlik Sıran!!! Babam Bile Olsa Karşımda Duran, Önce "VATAN" Sonra "VATAN"...
Tedavisi Mümkün oLmayan Şizofren Bir Aşktı Benimkisi...
Hangi Doktora Gittiysem AyrıLık Yazdı Reçeteme!
Ve EkLedi...
Hergün DüzenLi oLarak öLünecek !!!
sen kaLbimi terk ederken ben kaLbimin kırıkLarını topLuyordum..sırF ayakLarına batmasın diye..
karanlık, dehşet vericidir.Ama korkuttuğu için değil,olanları sakince ve tek başına düşünme olanağı sunduğu için...
Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!...
sen kararLı ol. . .kararında arkanda olacaK biriLeri hep vardır. . buna da güven! değiL güneşiN battığı ufuK. .cehenNeme kadar seninLeyim. .
3 yAnLıŞım 1 DoğrumlA Cekti Gitti BuTun HikAyem Burda Bitti !!!
DüşünceLerim sen'Li…
KurtLar dagLarın Efendisi KöpekLerse Efendilerin Hizmetçisidir. Kapımda Köpek OLamayacakLAr aLemde Kurt oLmaya ÇalışmasınLar!!!
Bize Küfür Edin Çünkü Sizden Değiliz, Bize SiNiR oLun Çünkü Sizin gibi Sıradan Değiliz..
Satmadık doStumuzu ßiLdik Hasmımızı..KapatmadIk eskiLerdEn kaLmış Yaramızı. Akıtırız KardEs Uğruna
Kanımızı..ßiLsinLer ki : KraLLar öLmedEn ßırakmaz TaCıNı...
2'den 1 Cıkınca 1 kaLıyomuş yaLan ! Sen benden qidince ben kaLırmıyım sanıyorsun...
HaLimiz itLerden beter Keyfimiz beyLerde yok .!
Gercek DostLar yıLdızLara ßenzer KaranLık cökdümü iLk onLar Gözükür..
вüтüи αyиαLαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizLiк göяdüğüм…
NasıL heceLersen heceLe hep aynı yazıLıyor "AyrıLık" !
Ya öLümüne Severiz,yada tek kaLemde SiLeriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz SiLeriz..
Umudunun bittigi yerde, dudagındaki tebessümüm..!
TopRaK oLsada Tüm vücuDum'''!!!....''''öLümüne SevmİŞTimm'''' diyecek oLurdum...
Kendime zarar verdim acı duymadım, iki karar verdim ama başarmadım
Birisi ölmekti bocaladım olmadı, birisi yaşamaktı yaşayamadım
bu bir mutsuzLuk senfonisi, ben kuLakLarımı tıkıyorum o başa sarıyor...
Ne PaRa Ne ARaBa Ne MaNiTa FOREWER SAGOPA
NaPiYim BeN SAGOPA DeDiĞiMDe KAJMER DeMeYeN MaNiTaYı
Güven hayatımızın parçası, peki güvensizlik neden daha büyük parçası ?
RAHATÇA SARF EDİLEN YALANLARA GÜVENSE PROBLEM ALINACAK EN BASİT ÖNLEM PARANOYAK BİR DENKLEM
YokLuğun ki zoraki bir öLümdü en derin yazarım oLsun eLLerin...
éLimDé ki ßu çizgiLéR géCmiŞin faLı..İçinDéki izLéR öLümLéRdén kaLmaLı..
VazGecemeDigim, SayFaYı ßiR TürLü KaPaTamaDıgımSın
gözLerine daLmak ßir daha Çıkmamak en ßüyük hevesti ßende...
Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni..
Bugün MoraLm Sıfırn aLtında on..Seni Düşündüm,Ama inan Bu Son!!
bi kaç tüp mutLuLuk ekLedim damarıma.artık mutLu oLucam...oLmaLıyım !
Bana Darbe Atanı Ben Harbe Sokarım !
Beni devirmek çok kolaysa tarihinden Adımı sil
Tenefüs Ettigim Her soLukta İcime Cekemedigim Tek nefesimsin..
Boyanmıs suratınLa en güzeL makyajısın hayatın !
yArım kaLsa'da cümLeLer.. Seni ßana anLatsın yeteR .
anLatamadıgım ßiseLer vAr Sana.. anLatSam'da anLamıcaksın ya asLında. :/
Şimdi...Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına artık kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsada...
şizofrenik sessizliğimin attığı sadist çığlıklar mazoşist umutlarımı kırbaçlıyor yardım etme ölmek istiyorum
Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK
:
HiçKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez...iziM KaLır Ya Yüreğinde Yada ßedeninde..
:
KimSe Beni Sevmiyør Çünkü , Ben farkLıYıM. Bende kimSeyi SevmiyOrum Çünkü hepSi aYnıLar ..
aŞk'a ßaßa Dedik , ßizi Yetim ßIraktI.!
Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi çekiyOruz...Hayellerinden değiL,KendileriNden VazgeçenLere AcıyOruz!
Yaşarken öLmek De Neymiş. Severken Unutmak İçin Çırpınmanın Yanında..!
Yaşadıgımı Unutuorum ßana öLmediqimi İspat Et .!
FazLa Rahatım Rahatsız EdeRmi.? Etse BiLe FarkedeRmi..?