TarxesTR Level 25 Katılım 19 Tem 2009 Konular 8,599 Mesajlar 20,474 Online süresi 10h 8m Reaksiyon Skoru 577 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 10 Ay 25 Gün Başarım Puanı 494 MmoLira 7 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 30 Ağu 2010 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Senle birlikteyken Saatlere Yetişemedim,Senden Ayrıldıktan sonra dakiKalara Erişemedim Çok sevdim suç sayıLdı Hiç sevmedim kaßahat,İçimden ßir ses diyor ki öLde kendini arat . Anlatacak çok şey var Fakat ne anlatacak gücüm var Ne de senin görmene dayanaßilecek satırlarım var. Hep derdin oysa yüzümdeki teßessüm için yaşadığını, iyi ßak Yüzümdeki teßessüm haLa var haLa can çekişiyor seni yaşatmak için Dileğini Tutmuş Sayar Sonsuzdan Geri Yanarken Yanakları Üşürmüş Elleri.. Susmak aşkın diLidir - diyen sevgiLi,Konuş şimdi keLimeLerine ihtiyacım var... Kolay ßir ßilmecesin Çözeyim mi ne dersin ? Sev ßeni Güneşi sevdiğin gißi Vampir kalßimdeki kanı yakıp kavuran . Kim serdi üzerime bu sessizLiği . ? AnLatmayın istemem korkarım ben aşktan ! Kırık ßi kaLpLe yaşamak zoRmuş Ama aLışıyo insan katLanıyo ßiLekLerimdeki kanDan koRkaRmışım Ama göRmüyo inSan,hisSizLeşiyo.. Bazen dur demek geliyo hayata içimden diyecek o kadar çok şey varken ! Seviniyorum ağlayacağıma ama yaşlarım kirpiklerime takılıyor.. Bu Ne iLk düşüşün Yüreğime Nede Son Küsüşüm Kaderime.. Beni bir allahım birde dostLarım bilsin gerisi ilerlesin ! Yalnızlığın Acısını Sordumda yüreğime O Günden Bu Güne Kan Damlıyor Gönlüme Başka Kokular Üzerinde Tenim Tenini KAbul Eder mi Sence?Aldatılan kaLbim ParamparÇa Bi haLde. kendini yok edişlerini dinliyorum !susuyorum susuşlarımın öznesi sen oluyorsun hep... Nokta Konmuş Bitmiş En Güzel HiKayem/sin sen Ve Birgün Birbirine Sırtını dönmüş İki Yürek buldular.. Bundan DAha Acı Ne oLabilirki.. Küçük Bedenimde Ölümle Savaşırken Seni Buldum Meleğim Herşeyden Vazgeçtiğim Anda Geriye Tek Kalansın.. 18 Yaşında Girsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Ağlar mısn DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasına GönÜl Bağlarmısın Herşey geçer demiştim yalnız hayat kalır düşlerin büyüsü de bir gün dağılır.. Sen ßir Cam KırığıSın KaLbime GömüLü ilerLiyorsun Yavaş Yavaş KanataRak Bu kez gerçekten dibine vurduk aşkın... Yaşasın acı... Ne var eLimde kaLan Bu dünya büyük bir YaLan.. Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessizsessiz sindireceksin. Ya da geçip hayatın önüne;Yüzüne yüzüne indireceksin... KatiL oLurmu Bir İnsan İçindekini öLdürürse? Gönül İnfilak Halinde Şimdi,Ayrılık Fırtınası Boğazıma Kaçan.. Hırpalanmış Bu yüRek.. Artık MecaLi kaLmamıŞ.. bi sen sağlam kaldın içimde bi sen sağlam yüreğimde ve gittin.... sevgiLi sıfatının da ötesinde bir yerLerdesin Bünyemde barınan tek gerçeksin Kısa ve öz herşeyimsin... Sanki bir ömür boyu buradaymışsın gibi başı ve sonu beLirsiz gibi dipsiz bir kuyu gibi Sonumuz yok bizim... Anla artık! Sözler var ama satırlar yetersiz Düşünceler var ama sayfalar yetersiz Duygular var ama mısralar yetersiz.... böyle mi son buLdu bu hikaye sn yeter ki mutLu oL bn çekerim acımızı Veririm hespLarı.. Seviyorum Düş,hayal,masal..Susuyorum yalnızlık,hüzün ve acı Ve gidiyorum yalan misali.. Yine Yağmur Yağıyor GözyaşLarımı sakLıyor ama yaraLarımı siLmeye yetmiyor !! Terk-i diyar eylerim çare yok beklemekte .. bahseTTiğin kadR bLki zengin oLamadım ama bi kaLp veRdim sana Layık oLamadın.. aŞk ciddi Bir akıL Hastalığıdır bu Yüzden Ben Psikopatım Sensizlik çok zor geLir tutamam kendimi bu dünya yıkıLır üstüme... Pişmanlık sarınca o bedenini düşmanlık duyduğuna lanet edeceksin Ama çok geç içim ağlıyorken yüzün güleç .. Duyduğunu bilmeden bağırdım arkandan Gördüğünü bilmeden ağladım Tırnak İçine Aldım 'Bendeki Yerini' Sonsuz sevginin sığacağı kadar büyük oLsada yüreğim senden başkasını sığdıramayacak kadar da küçüktür asLında .. Senin Yüzünden bu alem beni dile sardı sen ellerin ol sevdiğim ben ellerin olmadanda yaşarım ! Şekerli Yalanlarımız Vardı En Çok Birbirimize Söylemeyi Severdik Sen Benimle Oynardın Ben GözyaşLarımLa. O 'Seni Seviyorum'un Tek Muhatabısın Sen ! Gecemidir Seni Bana Düşündüren Yoksa Benmiyim seni düşünmek için geCeyi BekLeyen.. Sabrı öğütler zaman.. Oysa odur durmayan ! Nokta kadar çıkarlar için virgül gibi büzülenler gün gelir çizgi gibi ezilirler Acını seçmekte özgürsün ! Azrail kapını çaldığı saat 'Son defa' diyecek sözün olmalı . BoğuLdukça öğreniyorsun girdapLı vakitlerde yüzmeyi... __________________
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Senle birlikteyken Saatlere Yetişemedim,Senden Ayrıldıktan sonra dakiKalara Erişemedim Çok sevdim suç sayıLdı Hiç sevmedim kaßahat,İçimden ßir ses diyor ki öLde kendini arat . Anlatacak çok şey var Fakat ne anlatacak gücüm var Ne de senin görmene dayanaßilecek satırlarım var. Hep derdin oysa yüzümdeki teßessüm için yaşadığını, iyi ßak Yüzümdeki teßessüm haLa var haLa can çekişiyor seni yaşatmak için Dileğini Tutmuş Sayar Sonsuzdan Geri Yanarken Yanakları Üşürmüş Elleri.. Susmak aşkın diLidir - diyen sevgiLi,Konuş şimdi keLimeLerine ihtiyacım var... Kolay ßir ßilmecesin Çözeyim mi ne dersin ? Sev ßeni Güneşi sevdiğin gißi Vampir kalßimdeki kanı yakıp kavuran . Kim serdi üzerime bu sessizLiği . ? AnLatmayın istemem korkarım ben aşktan ! Kırık ßi kaLpLe yaşamak zoRmuş Ama aLışıyo insan katLanıyo ßiLekLerimdeki kanDan koRkaRmışım Ama göRmüyo inSan,hisSizLeşiyo.. Bazen dur demek geliyo hayata içimden diyecek o kadar çok şey varken ! Seviniyorum ağlayacağıma ama yaşlarım kirpiklerime takılıyor.. Bu Ne iLk düşüşün Yüreğime Nede Son Küsüşüm Kaderime.. Beni bir allahım birde dostLarım bilsin gerisi ilerlesin ! Yalnızlığın Acısını Sordumda yüreğime O Günden Bu Güne Kan Damlıyor Gönlüme Başka Kokular Üzerinde Tenim Tenini KAbul Eder mi Sence?Aldatılan kaLbim ParamparÇa Bi haLde. kendini yok edişlerini dinliyorum !susuyorum susuşlarımın öznesi sen oluyorsun hep... Nokta Konmuş Bitmiş En Güzel HiKayem/sin sen Ve Birgün Birbirine Sırtını dönmüş İki Yürek buldular.. Bundan DAha Acı Ne oLabilirki.. Küçük Bedenimde Ölümle Savaşırken Seni Buldum Meleğim Herşeyden Vazgeçtiğim Anda Geriye Tek Kalansın.. 18 Yaşında Girsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Ağlar mısn DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasına GönÜl Bağlarmısın Herşey geçer demiştim yalnız hayat kalır düşlerin büyüsü de bir gün dağılır.. Sen ßir Cam KırığıSın KaLbime GömüLü ilerLiyorsun Yavaş Yavaş KanataRak Bu kez gerçekten dibine vurduk aşkın... Yaşasın acı... Ne var eLimde kaLan Bu dünya büyük bir YaLan.. Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessizsessiz sindireceksin. Ya da geçip hayatın önüne;Yüzüne yüzüne indireceksin... KatiL oLurmu Bir İnsan İçindekini öLdürürse? Gönül İnfilak Halinde Şimdi,Ayrılık Fırtınası Boğazıma Kaçan.. Hırpalanmış Bu yüRek.. Artık MecaLi kaLmamıŞ.. bi sen sağlam kaldın içimde bi sen sağlam yüreğimde ve gittin.... sevgiLi sıfatının da ötesinde bir yerLerdesin Bünyemde barınan tek gerçeksin Kısa ve öz herşeyimsin... Sanki bir ömür boyu buradaymışsın gibi başı ve sonu beLirsiz gibi dipsiz bir kuyu gibi Sonumuz yok bizim... Anla artık! Sözler var ama satırlar yetersiz Düşünceler var ama sayfalar yetersiz Duygular var ama mısralar yetersiz.... böyle mi son buLdu bu hikaye sn yeter ki mutLu oL bn çekerim acımızı Veririm hespLarı.. Seviyorum Düş,hayal,masal..Susuyorum yalnızlık,hüzün ve acı Ve gidiyorum yalan misali.. Yine Yağmur Yağıyor GözyaşLarımı sakLıyor ama yaraLarımı siLmeye yetmiyor !! Terk-i diyar eylerim çare yok beklemekte .. bahseTTiğin kadR bLki zengin oLamadım ama bi kaLp veRdim sana Layık oLamadın.. aŞk ciddi Bir akıL Hastalığıdır bu Yüzden Ben Psikopatım Sensizlik çok zor geLir tutamam kendimi bu dünya yıkıLır üstüme... Pişmanlık sarınca o bedenini düşmanlık duyduğuna lanet edeceksin Ama çok geç içim ağlıyorken yüzün güleç .. Duyduğunu bilmeden bağırdım arkandan Gördüğünü bilmeden ağladım Tırnak İçine Aldım 'Bendeki Yerini' Sonsuz sevginin sığacağı kadar büyük oLsada yüreğim senden başkasını sığdıramayacak kadar da küçüktür asLında .. Senin Yüzünden bu alem beni dile sardı sen ellerin ol sevdiğim ben ellerin olmadanda yaşarım ! Şekerli Yalanlarımız Vardı En Çok Birbirimize Söylemeyi Severdik Sen Benimle Oynardın Ben GözyaşLarımLa. O 'Seni Seviyorum'un Tek Muhatabısın Sen ! Gecemidir Seni Bana Düşündüren Yoksa Benmiyim seni düşünmek için geCeyi BekLeyen.. Sabrı öğütler zaman.. Oysa odur durmayan ! Nokta kadar çıkarlar için virgül gibi büzülenler gün gelir çizgi gibi ezilirler Acını seçmekte özgürsün ! Azrail kapını çaldığı saat 'Son defa' diyecek sözün olmalı . BoğuLdukça öğreniyorsun girdapLı vakitlerde yüzmeyi... __________________