Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bnden eLektrik aLmayana TraFo soKsam Ne FayDaa..xD
içimDe yasaTTıqım cOcuquN dizLeRini kaNattı haYat...
qücLü oL qüvenecek pek zaR yok !
ÖdüNç méLék kanaTLaRımLa uçaRKén béN,,éLimi TuT KOrkaRıM düşMéKTéN...
Sana kaLbimi veRdim kırıkLarı g*tüne baTsın diééé..
terk edip giderken ..
dönmiyeceğine iLk önce,,
Söz ver.. !
'TéK béni séwdin SAndım O yaLAn dünyanDA..Péri maSaLı buRaya Kadar... eceLim oLAn acılarıda sen aL..!
uzun bi süre oyuncu değiL her$eye uzAk ve seyirci kaLma zamanı..
Oynama kırık camla çizer etme çoluk çocukla muhabbet iÇine eder !!
Yağmura ve bu halime çare bulamamak… Bitiriyor beni. Dalıp gidiyorum… Ne düşünüyorum? Bilmiyorum.
>> İçimde öyLe biR ' Sén ' vaRkiuyutmuyoR benİ qeceLeri******************************** ..
Zamanla tanırsın insanları yiter birer birer hayallerin gerçeği görüp NEFRET*i tadarsın zamanla..
baK yiNe ba$a döNdü bu düNya yiNe soNa saRdı ayNı kaSet ßıktıM..!
1 fısıLtı qißi ßaZeN eN büyüK cıqLıkLaR..!!
Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni..uymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
asLa sewmeDin ßiLioRm asLa dü$ünMediN ßiLiorm.aMa ßeN heR an akLımıN heR saniyeSiNiN 1 CM'siNde hiSSedioRm seNi o waKitLeR..!!
$imDi DaHa ii anLı0rum Ki * Néfés aLmaK déiLmiş Yaşamaq..aTé$LérDé yanmaq qiBi BirşeY seNsiz oLmak !!!
siLdiqLérim wardır 0nLar yanLışLarım..we..pİşmanLıqLarımdır * aDLarı anıLmaz.. HatırLarı s0ruLmaz Sadece ßéDDuaLarımdır .. !!
ßizde DoStLuk Nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu caN SeniN.. yOLun SOnu uçurumSa duR!! iLk adıM ßeniM !!
BaK qör .. eqMé başını !!baK qör Bana NéLér yaptıqını !!
sana geLméDiĞim gÜn diĞéR manitaLarLa gittiĞim gündür güLüm
*...Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ TatLı ßir Oyundu Oynadığımız
söz aqızdan çıktı ßir kéré. $éytan da séndén yana méLék dé.
enDopLazmiK biR kuLum
ıSTıK GiBiYim..HeRŞeYi BiLiRİM..ÇiLeK TaDınDa..BıRaS MaSuMCa
basTım mühRü göRecek gününü xD
paRçaLaRı kayBoLmuşh puZzLé giBisinİz.kimİnİziN kaLBikimİnİziN ruHukimİnİziNkimİnİziN beynİ yoK )
boşvEr benİ aLdıRma - bEn söylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa görüŞürüs nasıLsa x))
Sende hiç gurur yok Sende hiç kişilik yok Laftan hiç anlamıyorsun Yapıştın bana çıkmıyorsun !
a$k kaLbe qirdiği zmn akıL seyahaTe çıkarmı$
ßLLi ki yoRuLmu$um...İyidé néRéYé kaDaR ßu oyunLaR...İçimDéki kaRanLıkTa kayßoLmu$um...NéRéyé kaDaR ßu Yok oLu$LaR .. ??
Sén HéR$éydén wazqéCTiqim anda qéRiYé Ték kaLansın..!!
ßo$LukTayım...UmaRsızca Vé CıkmakSızın...hayaLLéRimi çaLdınz..!! ßaRi RüyaLaRımı qéRi véRin !!!!!
Hakkı Hakkı nın hakkını yemiş.Hakkı hakkı'dan hakkını istemiş.HakkıHakkı'ya hakkını vermeyince hakkı da hakkının hakkından gelmiş
qidi$LeR fazLa üzMeYe ba$Ladı artıK tek korKum qiDeNLer döNmiceK die..!!
içimDe yasaTTıqım cOcuquN dizLeRini kaNattı haYat...
qücLü oL qüvenecek pek zaR yok !
ÖdüNç méLék kanaTLaRımLa uçaRKén béN,,éLimi TuT KOrkaRıM düşMéKTéN...
Sana kaLbimi veRdim kırıkLarı g*tüne baTsın diééé..
terk edip giderken ..
dönmiyeceğine iLk önce,,
Söz ver.. !
'TéK béni séwdin SAndım O yaLAn dünyanDA..Péri maSaLı buRaya Kadar... eceLim oLAn acılarıda sen aL..!
uzun bi süre oyuncu değiL her$eye uzAk ve seyirci kaLma zamanı..
Oynama kırık camla çizer etme çoluk çocukla muhabbet iÇine eder !!
Yağmura ve bu halime çare bulamamak… Bitiriyor beni. Dalıp gidiyorum… Ne düşünüyorum? Bilmiyorum.
>> İçimde öyLe biR ' Sén ' vaRkiuyutmuyoR benİ qeceLeri******************************** ..
Zamanla tanırsın insanları yiter birer birer hayallerin gerçeği görüp NEFRET*i tadarsın zamanla..
baK yiNe ba$a döNdü bu düNya yiNe soNa saRdı ayNı kaSet ßıktıM..!
1 fısıLtı qißi ßaZeN eN büyüK cıqLıkLaR..!!
Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni..uymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
asLa sewmeDin ßiLioRm asLa dü$ünMediN ßiLiorm.aMa ßeN heR an akLımıN heR saniyeSiNiN 1 CM'siNde hiSSedioRm seNi o waKitLeR..!!
$imDi DaHa ii anLı0rum Ki * Néfés aLmaK déiLmiş Yaşamaq..aTé$LérDé yanmaq qiBi BirşeY seNsiz oLmak !!!
siLdiqLérim wardır 0nLar yanLışLarım..we..pİşmanLıqLarımdır * aDLarı anıLmaz.. HatırLarı s0ruLmaz Sadece ßéDDuaLarımdır .. !!
ßizde DoStLuk Nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu caN SeniN.. yOLun SOnu uçurumSa duR!! iLk adıM ßeniM !!
BaK qör .. eqMé başını !!baK qör Bana NéLér yaptıqını !!
sana geLméDiĞim gÜn diĞéR manitaLarLa gittiĞim gündür güLüm
*...Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ TatLı ßir Oyundu Oynadığımız
söz aqızdan çıktı ßir kéré. $éytan da séndén yana méLék dé.
enDopLazmiK biR kuLum
ıSTıK GiBiYim..HeRŞeYi BiLiRİM..ÇiLeK TaDınDa..BıRaS MaSuMCa
basTım mühRü göRecek gününü xD
paRçaLaRı kayBoLmuşh puZzLé giBisinİz.kimİnİziN kaLBikimİnİziN ruHukimİnİziNkimİnİziN beynİ yoK )
boşvEr benİ aLdıRma - bEn söylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa görüŞürüs nasıLsa x))
Sende hiç gurur yok Sende hiç kişilik yok Laftan hiç anlamıyorsun Yapıştın bana çıkmıyorsun !
a$k kaLbe qirdiği zmn akıL seyahaTe çıkarmı$
ßLLi ki yoRuLmu$um...İyidé néRéYé kaDaR ßu oyunLaR...İçimDéki kaRanLıkTa kayßoLmu$um...NéRéyé kaDaR ßu Yok oLu$LaR .. ??
Sén HéR$éydén wazqéCTiqim anda qéRiYé Ték kaLansın..!!
ßo$LukTayım...UmaRsızca Vé CıkmakSızın...hayaLLéRimi çaLdınz..!! ßaRi RüyaLaRımı qéRi véRin !!!!!
Hakkı Hakkı nın hakkını yemiş.Hakkı hakkı'dan hakkını istemiş.HakkıHakkı'ya hakkını vermeyince hakkı da hakkının hakkından gelmiş
qidi$LeR fazLa üzMeYe ba$Ladı artıK tek korKum qiDeNLer döNmiceK die..!!