berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ßunLarda ßenden oLSun =)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 173

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ey Vefasiz ßırakip Giderken Hiç Düşünmedinmi Bi esrarkeş oLaCagimi Seni aRayip BuLamayinca Canima Kiyacagimi Hani TeK BenimDin Tek Beni Severdin Nerde Sözlerin Nerde YeminLerin GenCLiqimin KaTiLi oLDu Senin o EsrarLi Gözleri'in..

ßazen iSyan Ettiysem Hakkım DeqiLmi Bu DunyaDa qüLmek iCin öLmekmi Lazım ?,

ßeni YüReKLenDiRCek ßir Söz Söyle Şehrin TuTSaKLarını Salayim KaLBimDen Beni YüReKLeNDiRCeK BiR Söz Söyle KuRSunu Beynime Sıkayim öYLeSine....

qenCLiK CagimDa Koptu Kıyamet. Etmedim etmem Sana ihaneT Gelmez DiyorLaR BiLiYoRum Bu BiR Kehanet..

ßen GünahKarim Çekerim Baliyi Tineri Cigarayi aTaRim Kendimi BiR BoŞLugun iÇine Ben GunahKARım Sen Vefasizsin..

ParçalanmıS Vucudum oLmuS BiR Ses uZaKLaS Kızım Benden Git *****Leş Sana DeiL Seni Sevdiqim iCin BANA LANET OLSUN ..

Herqün Böyleyim işTe Ben Mahkum aŞK Kelepçe Göz YaŞLarım Dinmez YaR Sen Bana DönmedikÇe

Virane oLan GönLüme Saray Kursan Ne YazaR GüzeLimm.

Hayat ßir Yalanmış ßiLemeDim İsmini aKLımDaN SiLemedim Herseyi DeDimDe Sende *****Sin Diyemedım..

Ben Miyim Dünyanın En Şanssız KuLu Hangi YoLa GiRSem ıZDıRaP DoLu Şu öLümLü Dünyaya Biz Nie GeLmişiZ Dert Çekmenin YaninDa Sevmeyide ÖğrenmişiZ..

DuyquLaR Yarını aNLaTıR Yarin iSe öLümü Canım Cıkmak iSTeR qönLüm aqLamak Buysa qüLmek BuYSa Yaşamak öLDürdüqün Yetmedimi..

En Yakın BiLDiqim Vefasiz Çıktı Beni Düşman DeqiLDe DostLarim Yıktı..

KuL ettim eLLeRe Bu BeDenii ..

éqéR Hayat Bir Gün Bize oYun oyNayip Seni BaŞKaSının KoLLarına aTaRSa Seni DaNSa KaLDiRCak iLK Müzik Benim Cenaze MaRSım oLSun .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri