HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 2010 da düştüğümüz rezilliğe bak
bug da neymiş ya :S bu oyunda 1 tane mi gm var, merak ediyorum. bütün mmo gm nin gelip de oyuna res atmasını bekliyor. bence bu oyunda yeterince gm veya bu sorunlarla ilgilenecek kişi yok.Resmen rezillik.. peeeh.S bug ne zaman düzelir diye soruyorum bağırmadan, 20 gün sonra diyen war düzelmez diyen war :S
Lütfen artık bug gibi geri kalmış hatalara düşmeyelim sayın Gm. oyunu doğru düzgün bi şekilde yazın ve bize sunun. genel bi onarım yapın. bug da neymiş :S Yeter artık
bana katılan varsa lütfen cevaplarını eksik etmesin. Teşekkürler.
bug da neymiş ya :S bu oyunda 1 tane mi gm var, merak ediyorum. bütün mmo gm nin gelip de oyuna res atmasını bekliyor. bence bu oyunda yeterince gm veya bu sorunlarla ilgilenecek kişi yok.Resmen rezillik.. peeeh.S bug ne zaman düzelir diye soruyorum bağırmadan, 20 gün sonra diyen war düzelmez diyen war :S Lütfen artık bug gibi geri kalmış hatalara düşmeyelim sayın Gm. oyunu doğru düzgün bi şekilde yazın ve bize sunun. genel bi onarım yapın. bug da neymiş :S Yeter artık
bana katılan varsa lütfen cevaplarını eksik etmesin. Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)