romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

niCkleR..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 243

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Nefesin Tükenirse Al Bu Can Senin,Yolun Sonu Uçurumsa Dur! iLk Adım Benim ..

Hep Susmalarım Hayata ya Bu Kez Hayat da Benden Yana Hadi 'Susma'larım İsyanımı Durdursana ..

Ruhunun Sesini Sadece Karanlıkta Duyarsın !Bırak Aydınlık Aptalları Aydınlatsın !.

BeLkide hisLerim oLdu Bir sapLantı yavaşça öLdüren Bir BuLantı aCıLarLa doLu pis Bir kaLıntı Bitmez oLdu Lanet oLası Bu Takıntı . .

Ben Bir Cadıyım Sende Herşeyim Olan Bi SüpürGe Farzetki Senden Vazgeçmişim CadıLığımın Bi Önemi Kalır mı Sence

Belki uzak bir düşte uyandınız gördüğüm düşler kadar bana uzaksınız.

Sor kendine ne işin var hayatta! bak sna yakın olan her şey uzakta!

Sevdamı En Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık .. Sustum.. Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Vardı !.

Lanet Olası Toz Bir Pembeydi Şimdi KaranLıkta Siyah Gökkuşağımın RenGi .

İçtiğim biraydı hayalin, Yakar bir sigara biterim..Dumanında yitip giderim..

Eskiden yeni insanlarla tanıŞmayı severdim.Şimdi kime baksam tanıdık geliyor.Herkes aynı kiŞiliğe bürünmüş ..

Zamanın içinde kaç kere daha feda olup kayboluşlara katılacak bu canım ??

Biz guzel olamadik, dikis tutturamadik.Birbirimizden
baska bir siper bulamadik.

Kayboldum Sanki Yine Gören varmı? Herşey Bombok ve Yine Kimse Yok ..

Yuregim umuLmayan yaraLarLa başedemezken
Bir tatLı aŞk güLüşü özLedi gözLerim
Ve sen hangi aLemde hangi düşLerde isen geL
Çünkü güLüşünü çok özLedim ..

Sürüden Ayrılan ideaList Kuzuyu yiyen KuRT

Ruhumu Serbest Bıraktım Artık Kafasına Göre Takılyo .. -/-

İçimde çocuk cesetLeri gözLerine vuRgun , guLusune suskun

Sokaklarda,satırlarda ruhunu arayan..Buldğnda tek kurşunda komaya sokan..

Bir tutam ‘yaLnızLık` kadar aşinayım yokLuğuna ..

İhanet etmiyorum duyguLarıma eLveda dedim çok maskeLi dostLukLara ..

Biten bir aşkın can damarını kestim ben . Sense, susarak uğurLadın beni senden ..

✷ *Tréat or Tяick ?

3 Yanlışım 1 Doğrumla Çekti Gitti Bütün Hikayem Burda Bitti

Ben Bir Kısrak Gibi GeLmişim Dünyaya ŞahLanıp Gitmek Var İçimde !

Taş Olsan diLe geLirdin ! İşte öyLe Sevmiştim Susacak kadar biLe yanımda deiLmişsin Geç Fark ettim ..

Ayık oL Panik Yapma Rahat oL Bak DaLgana 3 Günlük Dünya Ne sana kaLır nede Bana (;

Göze Batmak İçin Doğmuşum Neden Sıradan Olmaya Çalışıyımkie =)

Pişmanlıktır hissettiğim ama zamanı geriye çevirmeyi becerememekteyim.

Herkes Hacmine göre Ben ise Kafama göre nasihat verme çekemycem s.e

Hém yaraBandım héM yaram O.o

ŞEKER oRANI...
██████████ 95%
TATLI oRANI...
███████████ 96%
GÜZELLİK OrANI...
████████████ 98%
SEMPATİ oRANI...
█████████████ 99%
TOPLAM sONUÇ 100%

Yaşam kdr gerçek Gerçek kdr sahtesin ..

Duydum ki manita yapmışsın buluşcanız zaman sölede bi kasa ekmek gönderiyim malum KAŞAR ekmeksiz yenmiyo

Sevgiyi bir kenera atma fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır..

Herşeyin Yalan olduğu bi Yerde 'gerçek' aramakla meşgulum..

Beni Sana Bağlayan Tek Şey Alıpta Vermediklerin Kapına Dayanırsam Şaşma Sende Kalmış Terliklerim

çapкınlıк тenleяde dolasmaк değil кalpleяde unuтulmazı oynamaктıя

sen oLmadan yaNımda ne bu dunya ne otekısı Var aKLımda.

Her Hatunun Kıvrak Zekası Vardır Kimi Doğru yRde Kullanır Kadın Olur Kimi Heryerdé KuLLanıR k.Şar Olur .

Kendini bi b*k sananlar Gerçekten Sandıgınız giBisiniz. .

Kendini Gösterme Peşinde Olan Kokoşlara Varlığımın Ne kadar Değerli oLduğunu İspatlamaya İhtiyacım Yok. .

Aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

Varlığımın Kıymetini Bilmeyenleri Yokluğumla Terbiye Ederim !

Çalıntı hayatıma çalıntı bi ruh yok olup giden ışığıma bir yalnızlık istiyorum çünkü sonunda yine karanlıkda yalnız kalmaktan korkuyorum ..

Aradigini Buldugunda Iki Elle Saril... Kaybetmek Kolay ama Kazanmak Cok Zordur

Gecelere Sor Beni Ruhumun Öksüz , Sessiz Yürüyüşünü Onlar Bilir. Kimsesiz Hayallerimi Satılığa Çıkarttım Sahininden SATILIK !

Gecenin En Sarhoş Vaktinde Sana Son Bir Şiir Yazacağım, İçinde Sana, Sahte Göz Yaşlarına, Masum Bakışlarına Ve Yalan Aşkına Lanet Okuyacağım.

Ruhunu Şeytana Satmış Küçük Bi KızıM BenN ..

Keşke Hep Çocuk kaLsakta KaLplerimiz yerine Dizlerimiz Kanasa

İnsanlarin Şerefsizliği Bizi Kasmaz . RAHAT OL Benim Yolum Seninki Kadar Şaşmaz ..

Cok Ta Komik Rahatına Son VerDim.. SeyTana Pandik Atan Ben geLdim =)

Zaman DeniLen İlaç Aşırı Dozdan Götürürmü İnsanı ?

Her qece Bi HatunLa Yatacak Kadar Azgın. Her Kızı Kolumuza Takacak Kadar Aciz.. Her Önümüze gelenle Kanka Olacak Kadar KoLpa deiLiz.

уαηℓızℓıк ιηѕαηıη кα∂єяıмιуιş вιтмєz ∂є∂ιğιη αşк∂α вιтєямιş ѕση кєz вυ кαℓρ ηє ιѕтємιş ѕα∂¢є ѕєνмєηι вєкℓємιş !

Herkez Ay' a benzer.. Göstermediği bir karanlık yüzü vardır.

Sıkıldım artık gidiyorum.. oyunu ben başlattım ben bitiriyorum.. kalbini kırdığım herkezden özür diliyorum benden tüm nefret edenlere teŞekkür ediyorum çünkü onlar SayeSinde
KENDiMi DAHA ÇOK SEViYORUMM!...

Tutamayacagim sozler vermem Adimlarimda 'kim ne der' diye dusunmem Düşünmeden adım atmam Gerçekçiyimdir açık konuşurum Basit kisilerle polemige girmem kimse uzulsun istemem Bazi seyleri ASLA affedemem Gecmisime takılıp dert etmem Yasanmisliklari kolay silemem Aciyi tanidigim icin,kimseye cektirmem Yalan ve taktiklerle ugrasmayin,yemem! Dostlarima laf ettirmem , söz söyletmem Tutkularim var, vazgecemem! Rahatıma düşkünümdür,bozdurtmam Romantik biriyimdir ama bazı zamanlar Hemen Aşık olmam İstikrarlıyımdır, heveslenip vazgeçmem Hakkımdaki herşeyi suratıma duymak isterim çok önemli olaylar dışında kimseyle küsmem, Gidiosan eger,cok ozlesem bile don demem Artk kimseye kolay kolay guvenemem Bi daha guvenmedikce sevemem Agir geliosa bunlar, firar serbest, ustelemem..!

ßana Hic inanMa, yaLanCıyıM...Kücük SeyLere takıLırım , oLayCıyıM...Oturup ßisey anLatma , aLayCıyıM...ßenimLe oyun oLmaz , MızıkCıyıM...ßenimLe yoLa CıkıLmaz , koLayCıyıM...
Senin yaran ßana degMez , yabanCıyıM

nickini bile görmek istemiorum..oturum açmasan ii edersin,mailim sana agır mı geldiengelledim seni afedersin

Cesedimi arap şükrünün karanlık sokaklarında bulmuslar esim dostumdurmamıs gece gündüz aglamıslar Cesedimi su yerıne Rakıyla yıkamıslar..Cenazeme Dua yerıne Ferdi Babadan Okumuslar Ne Müslüm Ne Ferdi Kimse Bilmez derdimi Sen Söyle Güllü Abla ..Nereden SEVDİM O ZALİMİ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri