- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi Sigara Dumanı Yoluma Eşlik Eder Sensiz Hergün Ölüme Eş Değer
Yoksun Yanımda Tek Başıma Bekliyorum Odamda
Ayyaş Gönlüm Sevemedi Güzelim Seni
Belki Bitti Bu Aşk Bende Bitmedin Ama
Aramızda Herşey Bitti Diye Beni Suçlama Dünya Benim Olsa İhanet Etmem Sana
Bu sevda sığmadı yüreğe yelkovan sensiz gitmedi bi' adım ileriye bi' ömür yetmiyor ulan seni sevmeye
Ey Hayat! Oluk oluk kanatsan da ömrümü Varlığın burnumda ince bir sızıdan ibaret...
Efkarım birikti sığmaz içime...Bin sitem etsemde azdır kadere
Bu Yaralar Bereler Sanadır Bileler
Her kulaçta haykırırdım seni Ama sen hiç benimle olmadın ki ya aklın başka yerlerdeydi ya yüreğin..
Gün Senin Günündür Artık Sen Ben Ve Gölgeler Denklemine Yenik Düştü Bir Yanım
Öyle bi yerinde Başlayacaksın hayata duracak gücü olmayacak daha fazla üzemeyecek (aşk)
Ne asla kadar kararlı ol , ne de belki kadar celişkili
Bitkinim bitirdi ruhumu aşk ! Bu acıların mesaisi
En savunmasız anında yakaladım acıyı istesede daha fazla acıtamaz
Senden giderken Kendimden mi gittim bilemedim
İçimden hep bir tren kalkıyor , raydan çıkmış bir vagon çığlığı
Bana müsade Sana rast gelsin.. budur Hikayemiz
Bu Gece Kırık umutlarımın koynunda sabahlayacağım
Rüyalarımda yeşillen yaban gülleri zambaklar toplayayım adına.yapraklarına ismini yazıp,rüzgarın eline tutuşturayım.rüzgarı yüreğinde hisset
Eger birgün ıslak sokaklar boyu aşkı ararsan adım adımve bir hançer saplanırsa yüreğine uzat ellerini çünkü biz eski degil eskimeyen aşıklarız..
Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.
En kötü insan vicdanını silah olarak kullanan insandır En iyi insansa silahını vicdan olarak kullanan insandır.
Sessizlikte Bir Çeşit Konuşma Sanatıdır
Yoksun Yanımda Tek Başıma Bekliyorum Odamda
Ayyaş Gönlüm Sevemedi Güzelim Seni
Belki Bitti Bu Aşk Bende Bitmedin Ama
Aramızda Herşey Bitti Diye Beni Suçlama Dünya Benim Olsa İhanet Etmem Sana
Bu sevda sığmadı yüreğe yelkovan sensiz gitmedi bi' adım ileriye bi' ömür yetmiyor ulan seni sevmeye
Ey Hayat! Oluk oluk kanatsan da ömrümü Varlığın burnumda ince bir sızıdan ibaret...
Efkarım birikti sığmaz içime...Bin sitem etsemde azdır kadere
Bu Yaralar Bereler Sanadır Bileler
Her kulaçta haykırırdım seni Ama sen hiç benimle olmadın ki ya aklın başka yerlerdeydi ya yüreğin..
Gün Senin Günündür Artık Sen Ben Ve Gölgeler Denklemine Yenik Düştü Bir Yanım
Öyle bi yerinde Başlayacaksın hayata duracak gücü olmayacak daha fazla üzemeyecek (aşk)
Ne asla kadar kararlı ol , ne de belki kadar celişkili
Bitkinim bitirdi ruhumu aşk ! Bu acıların mesaisi
En savunmasız anında yakaladım acıyı istesede daha fazla acıtamaz
Senden giderken Kendimden mi gittim bilemedim
İçimden hep bir tren kalkıyor , raydan çıkmış bir vagon çığlığı
Bana müsade Sana rast gelsin.. budur Hikayemiz
Bu Gece Kırık umutlarımın koynunda sabahlayacağım
Rüyalarımda yeşillen yaban gülleri zambaklar toplayayım adına.yapraklarına ismini yazıp,rüzgarın eline tutuşturayım.rüzgarı yüreğinde hisset
Eger birgün ıslak sokaklar boyu aşkı ararsan adım adımve bir hançer saplanırsa yüreğine uzat ellerini çünkü biz eski degil eskimeyen aşıklarız..
Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.
En kötü insan vicdanını silah olarak kullanan insandır En iyi insansa silahını vicdan olarak kullanan insandır.
Sessizlikte Bir Çeşit Konuşma Sanatıdır