berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Vİp hack bu galİba.. :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cerberosss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 805

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardesim ben ban yedim sandim 7 gunlukmus sora cara girdim // car sifre yoq :S:S

Moderatör tarafında düzenlendi:
[*C_]_Turkey];1654389' Alıntı:
Kardesim ben ban yedim sandim 7 gunlukmus sora cara girdim // car sifre yoq :S:S

1. Düzgün konuş.
2. Seninki publictir, çarın yüksek levelse ve zp alıyorsan zaten vip kullanırsan banlamıyorlar.

BEN FAZLA BELLİ ETMİYORUM..(GHOST DIŞINDA):m08:
ALASKADA BAZEN BOMBA ATTIĞIMDA BELLİ EDİYORUM.. :m08:
AYRICA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ DUWARA BAKMAYIN..
GEÇEN GÜN DOWNTOWN DA WALL KULLANIYORDUM.. ÖLDÜM WE BİRİNİ İZLEMEYE BAŞLADIM.. ADAM SADECE DUWARA BAKARAK YÜRÜYOR.. KOPTUM ORDA YA..:m08:
ADAMI ATACAKTIM AMA BÜTÜN ODA ONUN KLANI İLE DOLMUŞTU.. O ATILMAYINCA BENİ ATACAKLARDI.. :m08:
BEN DUWARA BAKMIYORUM..
AYRICA SİZE Bİ TAKTİK..:
GHOSTTA ADAM SADECE YERİNDE DURMUŞSA ADAMIN ETRAFINA ATEŞ EDİN.. YANİ ONA ATEŞ ETMEYİN.. DAHA SONRA YİNE ATEŞ EDİN WE ONA İSABET ETTİRİN.. KIRMIZI YANINCA DEWAM EDİN.. :m08::m08:

BEN FAZLA BELLİ ETMİYORUM..(GHOST DIŞINDA):m08:
ALASKADA BAZEN BOMBA ATTIĞIMDA BELLİ EDİYORUM.. :m08:
AYRICA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ DUWARA BAKMAYIN..
GEÇEN GÜN DOWNTOWN DA WALL KULLANIYORDUM.. ÖLDÜM WE BİRİNİ İZLEMEYE BAŞLADIM.. ADAM SADECE DUWARA BAKARAK YÜRÜYOR.. KOPTUM ORDA YA..:m08:
ADAMI ATACAKTIM AMA BÜTÜN ODA ONUN KLANI İLE DOLMUŞTU.. O ATILMAYINCA BENİ ATACAKLARDI.. :m08:
BEN DUWARA BAKMIYORUM..
AYRICA SİZE Bİ TAKTİK..:
GHOSTTA ADAM SADECE YERİNDE DURMUŞSA ADAMIN ETRAFINA ATEŞ EDİN.. YANİ ONA ATEŞ ETMEYİN.. DAHA SONRA YİNE ATEŞ EDİN WE ONA İSABET ETTİRİN.. KIRMIZI YANINCA DEWAM EDİN.. :m08::m08:

Valla kendi yüksek level çarımla daima hilesiz girerim.

Vip hackı ezik çarda zevkle kullanmak için aldım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri