Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Oyunu brakma yöntemleri :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1.Üzerindeki tüm itemleri birine ver ve geri alamayacağın birine tek kuruşuna kadar ver.

2.Hesabını hackletmek için elinden geleni yap bunun için bu forumda bir ton tip hazır bekliyor. Oraya buraya şifreni yaz bir gün hackleniceksin çok kızacak küfür edeceksin belkide ama bir gün seni hackleyene teşekkür edeceksin.

3.KO dan nefret eden birini bul mümkünse tanımadığın bir arkadaş git ve ona durumunu anlat şifreni tüm bilgilerini ver şifreni nasıl değiştireceğini neler yapması gerektiğini anlat gitsin tüm itemlerini 1 coinsten satsın şifreni resetlesin ve sana birdaha vermesin.

4.oyunu bilgisayarından sildikten sonra 3 gün bilgisayara hiç bakma knightonlinedan bahsedilen ortamlara asla 3 gün girme 3 gün bilgisayarına hiç bakma fişi çek tamamen bilgisayarı bir arıza olarak gör 3 gün. Hatta içinden geliyorsa bilgisayarı çökert.

5.Sinemaya git yeni filimler çıktı sen gitmeyeli, sevgilinle buluş anlat herşeyi ve söz ver.

Bu yazılardan sonra bu oyunu bıraktığına kendin inanıyorsan gel bu konunun altına erkekçe yaz ben bu oyunu bıraktım diye.

ben bırakmam ama bırakmak isteyenler için koydum

Kardes gerÇekten dogru sÖluyorsun bİ bakinca yazdiklarina aslinda metİn2 dÜnyada ve turkİyede oynanan online bİr oyun ben birakmayi cok denedİm ama birakamiyorum oynamak geliyor İÇİmden ama bu yazdiklarini okuyunca aklima su geldİ oyun oynamak İstİyorsam eger bende gİder bİlgİsayarima baska oyunlar yuklerim mesela gta 4 yuklerim onu oynarim bi yoluda bu metin2 yi birakmanin Ölede birakamassam artik birakamam gİbİ gelİio bana bugunden İtİbaren 3 gun boyunca pc acmicam eger oynamak İstersemde gbİme bİlgİsayara Şİfre koymasini sÖlucem Çok tskler

kardes bende knight oynuyordum bi gun yanlıslıkla silindi ve baska oyunlar oynamaya basladım ve birdaha hic aklıma gelmedi knight online

Çok saçma bence . Gerekince kullanmayı bileceksin ... Zamanını tüm gün öldürmeyeceksin , arkadaşıma nie veriyi 1 coin e satayım silerim direk ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri