HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar boat mt2 de angel adlı maydonoz gm dc ile bni habirebi oyundan atıor
bi surada 4x var canım 50k bi vuruor 2k can kalıor nasıl işbu 4x deilde ne diorki bana bide çar dizemiosan dizme angelde 4x li bi adamın tarafını tutup bana üst üste dc verdi laf koyunca çocuklarla uraşamazmıs yerin onun uraşasını hamachi genelinden yazdım direk ağdan attılar bu sw yi öneririm size ama kendi çarımı verim editli zehiri var tl jade saolsun oyudna gm comeonla tl jade çok iyi kalpliler
ga angelde iyi kalplidir ama fazla kill ve dc verir
alın çarımı oynayın diecem ama şimdi napalım ezk çarını dieceksiniz ben gene verem
ıd:mehmet.tr2
şifre:123456
bi surada 4x var canım 50k bi vuruor 2k can kalıor nasıl işbu 4x deilde ne diorki bana bide çar dizemiosan dizme angelde 4x li bi adamın tarafını tutup bana üst üste dc verdi laf koyunca çocuklarla uraşamazmıs yerin onun uraşasını hamachi genelinden yazdım direk ağdan attılar bu sw yi öneririm size ama kendi çarımı verim editli zehiri var tl jade saolsun oyudna gm comeonla tl jade çok iyi kalpliler
ga angelde iyi kalplidir ama fazla kill ve dc verir
alın çarımı oynayın diecem ama şimdi napalım ezk çarını dieceksiniz ben gene verem ıd:mehmet.tr2
şifre:123456