cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Gerekli cevap!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rcanp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

aranizda ne gecdi yada gecmedi bilemiorum ben zaten tarafsiz olarak yorumumu yaptim ama su bir gercek ki bu oyunda lonca savaslarinin vs lerin tadi yok...
zaten ful edit iteme ugrasmayan bizler icin yada en azindan benim icin tek eglence savas isiydi onun da tadi kacdi savas ya bug a girer ya red edilir bitmez saatlerce sürer, kavga cikar tartisma cikar, sacma sapan bisi haline geldi.

Surda dostlarla edilen 2 muhabbet olmasa oyunda hic bi amacimiz yok. yapilabilicek hersei yaptikdan sonra zaten bi anlami kalmio oyunun.

surda bu sekilde vay sen savas kabul etmedin kendini kral saniosun yok ben savas acdim sana daldim yok o bunu kesmis savas olmus olmamis :) bna anlamsiz gelio artik :) bi anlami yok cnku bence ki bu olaylarn sclulari da efsun degerlerini düzenleyen ve su savasda yüzük bugunu cözemeyen sevgili yöneticilerimiz.

bak hocam ben derdimi anlatamıyorum. İstediğini desin benm karşıma geçsin can sen böle adamsın desin gkımı çıkarmam. Arkamdan arkamızdan döndürmesin kimse böle muhabet. Oyundan çıkmış bu mesale. Benim yada loncamdakilerin kişiliğine saldıryo bunlar artık. Bu saate kadar ben sesimi çıkarmadım. Nezakettimden. Sırf yanlş anlaşılmayım die. Ama bunlar benim loncamin kişiliğine saldırırsa ben buna izin vermem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri