Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Su alerjisi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral193_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

kral193_21

Level 45
TM Üye
Üye
Konular
3,814
Reaksiyon Skoru
343
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
375
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Başta belirteyim bu hastalık MİLYONDA BİR görülür bende de bu hastalıktan olduğu için paylaşmak istedim.Bende de bu ahstalık var dedim ama aynı şekilde değil benim de terime falan alerjim var ama benim tenimde kabarcık çıkmıyor ve acı yok ama aşırı derecede kaşıntı var.Bunun için farklı farklı doktorlara gittim ama herkes bi ilacı veriyor adını unuttum ama krem şeklinde aşırı yağlı bir şey onlar bunun geçirdiğini sanıyorlar ama aslında daha da kötü yapıyor.Kimisi tenin nemli olmamasından diyor kimisi şampuandan diyor ama hiç alakası yok.Yalnız benim anlamadığım bir şey var kışın banyodan sonra aşırı kaşınıyorum ama sabah erkenden ve akşam ama saat 3-4 sıralarında yapınca o kadar kaşınmıyorum yazın derseniz yazın sabah ve akşam oluyor ama kışın ki kadar çok olmuyor yine 3-4 saatlerin.Ve kaşıntı yok denecek kadar az.Kışın bu kaşıntı banyodan sonra özellikle akşam 30-45 dk arasında sürüyor.Ve bu hastalığın neden olduğunu bilmiyorum ben ilaç-aşırı derece penisilin falan hiçbir şey kullanmadım inşallah bu hastalığında bir çaresi bulunur eğer bu hastalık sizde de varsa gelin dertleşelim.

Avustralya'da 19 yaşındaki Ashleigh Morris, dünyada çok az insanda görülen "Aquagenic Urticaria" adlı rahatsızlık yüzünden kendi terinden bile alerji oluyor.

Basın yayın öğrencisi Morris, üzerine su değdiğinde teninde kabarcıklar oluştuğu için şemsiyesini hiç yanından ayırmıyor, ter bulaşmasın diye yatakta sevgilisiyle arasına örtü koyuyor ve banyodan sonra, tenindeki isilik geçene kadar saatlerce dışarı çıkamıyor.

Morris'in bu müzmin hastalığa, 14 yaşındayken yüksek dozda penisilin almasından sonra yakalandığı belirtildi.

Teşekkürler*

Teşekkür Ederim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri