Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çömlek hesabı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan FeaRLeSSPiRaTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 230

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

Ramazan günlerini hesaplamak için bir çömlegin içine her gün bir tas atar, Hoca. Bir avuç tas doldurur çömlegin içine Hoca'nin yaramaz oglu, muziplik olsun diye.

Bir zaman sonra arkadaslari: "Bugün Ramazan'in kaçi acaba? diye sorarlar Hoca'ya. Hoca'da: "Simdi eve gider ögrenirim. Biraz sabredin." der ve evinin yolunu tutar.

Çömlegi bosaltir; bir sayar, iki sayar... Taslarin yüz yirmi bes tane oldugunu görür. Saskin bir halde döner arkadaslarinin yanina Hoca. "Arkadaslar, bugün, Ramazan'in kirk besi" der.

Hoca'nin bu cevabina gülüsürler arkadaslari. Aralarindan biri:

"Aman Hocam, bir ay otuz gündür. Hiç Ramazan'in kirk besi olur mu?" diye itiraz eder.

Hoca, biraz saskinlik biraz da kizgin bir ifadeyle: "Ben yine insafli davrandim. Benim çömlek hesabina bakacak olursak; bugün Ramazan'in yüz yirmi besi!"der.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst