mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Teknik Destek Pls :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atastarr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 672

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ArkadasLar winDows xp Kullanıyorum ve Pcde 1.25 G.b. Ram var.

Ancak ben swyi actigim zaman Millet giriyor 0 Lag var ... Ben giriyorum Lagdan hem beni hem millet oyundan atıyor .S Oyunda en fazla 2 3 Saniye kalabilyorum. Normalde Bilgisayarım yavasta degiL ama nedenini anlayamadm.

200 M.b. ram versemde aynı 900 mb. ram versemde aynı.

Bi çözüm bulun lütfen :D Emekler karşılıksız Kalmayacaktır

Msn : wsCie@turkmmo.com

sorun basit, verdiğin ram'den dolayı ve internet bağlantıdan dolayıdır. Sanal sürücü yetersiz kalınca mecburen lag yapıyo, internet bağlantında öyle fakat farklı bi pc'den giriş dene hiç sıkıntısız giriş yaparsın.

aynı sorun bendede var 1.5 gb ram var 1gbsini veriyorum 512 veriyorum ama aynı sorun ıd sıfre yazıyorum hızl ıbır sekılde baglanıyor karakterımı secıyorum loadıng doluyor ve acıldıgında hanı net gıderde ıteme tıklarsın gıymez cıkarmak ıstersın cıkarmaz yada 10dk beklersın cıkarır cıakrdıgı andada ıd sıfre ekranına atar bu sorun nasıl duzelir bence ramden deıl cunku oyuna 256 veren tanıdıklarım var onlarınkı fıstık gıbı calısıyor redumt2 hamcahılı mc exzelı serverım bence patchlerden kaynaklanıyor ılk basta oyun acılmıyordu 2 patc yukledım dıger pvplerden acıldı bu seferde lag sorunu lutfen bu sorunu cozun konu sabit plsss!!!!!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri