berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ardream char nasl olmal ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 622

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum ama mesaj yazmam pek . Önce herkeze selamlar .

Bu pazar oks derdi bitiyor ve knight online için uzun bir yaz tatili başlıyor.Önümüzdeki hafta kaldığım yerden devam ediyorum

Şuan 2 , en fazla 3 gb için param var ve birde premium parası tabi...

Edana da iyi bir ardream asas ı için olmazsa olmaz itemleri 200-300 M ile karşılayabilir , item bakımından sağlam bir char yapabilirmiyim ? Kasma rahatlığı açısından şuan için char Archer ama 55 den sonra Assasin e mutlaka dönücem Bunu göz önünde bulundurmak gerekli. Bir problem daha var . Bu gb lerle charı 55+ yapana dek sağlam unique bir bow mu (Eagle's Eye vs.) alayım yoksa fazla para harcamadan şimdiden +8 cleaver vs dizmelimiyim ? Her türlü yardım öneri vs. yorumlarınızı bekliyorum .

Teşekkürler

Edit : Forumda ana başlığı böyle olan birçok konu gördüm ama benim problemim (archer a mı asas a mı para döksem meselesi) biraz farklı olduğu için umarım "daha önce sorulan sorular" kategorisine girmez topic ..

Tekrar teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri