- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dediğim gibi arkadaslar hem artık oyundan sıkılmıs olmam hemde ünivstnin acılmasına az kalmasından dolayı oyuna veda etmeyi düşünüyorum..hem çarımın boşta kalmaması için hemde emeklerimin bir karşılıgı olmasını istedigim için çarımı Sivas/Merkez dahilinde satmayı düşünüyorum..Eger sivastan oynayan veya sivasa gelme durumu olan arkadaşlar warsa bana burdan ulaşınız..çar satışı bizzat yüzyüze yapılacagından dolayı içinizde en ufak kuşku kalmasın..çarın satış tarihi en fasla 20 eylül tarihine kadar gerçekleşmelidir çünkü sonrasında sivasta olmucam..şimdi gelelim yüzeysel bi çar tanıtımına..
99LvL Bedensel Savascı
tüm skiller 17de acıldı ve hepsi P
madencilik ,liderlik ,nesne yaratma, dönüşüm vs. P dir
karakterin kendine ait saglam bir loncası bulunmaktadır
Karakter üzerinde 3takı ve 1silah olmak üzere 4adet edit item bulunmaktadır ayrıca editsiz olan takılarıda eski efsunlu cok saglam ve 7efsunlu itemlerdir..Kısacası kusursuz ve kendine hayran bırakacak bir çardır ve üzerinde yaklaşık 8 aylık bir emek wardır..:ka19:
Yüzeysel bir tanıtım için bu kadarının yeterli olacagını düşünüyorum.Ciddi bir şekilde Çarı satın almayı düşünen arkadaşlarla çarın ve itemlerin daha ayrıntılı şeklini konuşuruz..Vee gelelim fiyatımıza..Fiyat olarak tek fiyat 120TL düşünüorum..çardaki editleri ve diger tüm emekleri hesaba katarsak uygun bir fiyat oldugunu düşünüyorum..
LÜTFEN GEREKSIZ YORUMLAR YAPMAYINIZ..IYI OYUNLAR IYI FORUMLAR:ka19:
99LvL Bedensel Savascı
tüm skiller 17de acıldı ve hepsi P
madencilik ,liderlik ,nesne yaratma, dönüşüm vs. P dir
karakterin kendine ait saglam bir loncası bulunmaktadır
Karakter üzerinde 3takı ve 1silah olmak üzere 4adet edit item bulunmaktadır ayrıca editsiz olan takılarıda eski efsunlu cok saglam ve 7efsunlu itemlerdir..Kısacası kusursuz ve kendine hayran bırakacak bir çardır ve üzerinde yaklaşık 8 aylık bir emek wardır..:ka19:
Yüzeysel bir tanıtım için bu kadarının yeterli olacagını düşünüyorum.Ciddi bir şekilde Çarı satın almayı düşünen arkadaşlarla çarın ve itemlerin daha ayrıntılı şeklini konuşuruz..Vee gelelim fiyatımıza..Fiyat olarak tek fiyat 120TL düşünüorum..çardaki editleri ve diger tüm emekleri hesaba katarsak uygun bir fiyat oldugunu düşünüyorum..
LÜTFEN GEREKSIZ YORUMLAR YAPMAYINIZ..IYI OYUNLAR IYI FORUMLAR:ka19:
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 42