HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar, foruma spoiler butonu eklense.Bizde imzamıza oraya buraya koysak ve forum hızlansa.Bazı arkadaşların resimleri 800x600den büyük bazen acayip kasiyo ve ya index konu açarken çok işe yarar.Yani forum için çok yararlı bişey olurdu? Elitepvpersde var başka forumlardada görüyorum.
Spoiler: Yani başlık
Shor: Açar
Hide: Kapar
Bu şekilde büyük resimleri yöneticiler hide yapabilir ve forum hızlanır bide konu açarken çok işimize yarar.Ben bi zararını göremedim.
Bizdede böyle bi butonun olmasi mümkün mü?

Spoiler: Yani başlık
Shor: Açar
Hide: Kapar
Bu şekilde büyük resimleri yöneticiler hide yapabilir ve forum hızlanır bide konu açarken çok işimize yarar.Ben bi zararını göremedim.
Bizdede böyle bi butonun olmasi mümkün mü?

Mesela ayni şu şekil
Bunu yazınca buton çıkar ve yazı veye resim yüklenmez show yazar showa basınca o yazi gözükür ve hide secenegi çikar böylece sayfa kasmaz, indexlerde çok işe yarar, imzalardaki büyük resimlerde işe yarar.
ABC
Kenji süper fikir ama bir şey söyleyim
Forumda yetkisi olmayanlar zaten 1 resimden fazla resim koyamıyor. bu yüzden forumumuz için gereği yok fikrimce
Forumda yetkisi olmayanlar zaten 1 resimden fazla resim koyamıyor. bu yüzden forumumuz için gereği yok fikrimce
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...