- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Buyrun arkadaşlar kendim visual basic ile yaptığım program.Tamen x saniyede şu tuşa bas odaklı yapılmış bir bottur.Tabiki speed hack ve ve atak hack önceki botlardan aldım ama calısmamaktadır.Uzerinde çalılıyoruz.Hile tamemen turkkmmo.com tarafından yapılmıştır.Hilenin kullanımımı oyunun içinde hilemizi açıp yükle dediğiniz başarılı yazısı alcaksanız hileyi çalıştırcaksanız.Warrocktan sonra yazdığım ilk program aksaklıklar olabilir.Ama sorun yaşayan arkdaşlar windows7 için söylüyorum.Visual basic +++ hatası için visual basic indirinzi onun dışındaki hataları özelden veya burdan sorabilirsiniz.Ayrıca iki karahan açabilirsiniz gelen yani patchde x trab visual basice izin veriyor ancal speed hack calısmaz.Speed olmuyor nasıl paylasım derseniz diyecek bişey yok:m08: ama onun dışında savaşlarda kasmada rahat kullanabilirsinz.Gece gönğl rahatklığı ile kxpa bırakabilirsiniz
İndirme Linki :
Virus total linkimizi vermeden önce isteyen arkadaşlar kendi virus programındada taratabilir hatta doğrusu budur 2 kere taratınız :ka19: linkimiz :
İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virus total linkimizi vermeden önce isteyen arkadaşlar kendi virus programındada taratabilir hatta doğrusu budur 2 kere taratınız :ka19: linkimiz :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saldırı hızı yok sinir oldum ya :/ Ama oto pot güzelmş gece 30 exp kastı... xTrap görmedi bende bugün açtm gördü bi deneyin bence
teşekkürler
teşekkürler- Katılım
- 16 May 2010
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Bu Hile Defalarca Paylaşıldı ve Virüslü Olduğu İçi Defalarca Kaatıldı..emana06'nında fake Üyelik Olduguna İnanıyorum..
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eywallah ama saldırı hızını açınca atıyor ama ws de çok işe yarıyo saol
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İşe yaramasa yaramaz derim..