bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Hercules'ün umudu Güiza

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Phant0m 2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 291

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe'den Daniel Güiza'yı transfer etmek isteyen Hercules Kulübü'nün başkanı Valentin Botella, "Güiza büyük bir futbolcu, bize çok iyi gelecek" dedi.


Fenerbahçe kulübü yöneticileri ile bugün İstanbul'da toplantı yapması öngörülen Botella, Hercules kulübünün bulunduğu Alicante kentinin yerel basınında yayınlanan açıklamalarında, "Güiza, İspanya'da futbol oynadı ve daha sonra yurt dışına gitti. Şimdi ülkesine geri dönmek arzusunda ve her takımda yer bulabileceğini göstermek istiyor" ifadelerini kullandı.

La Liga'nın ilk haftasında, gelecek cumartesi günü, sahasında Athletic Bilbao'ya karşı oynayacak Hercules'in ilk maçını izleyip izleyemeyeceği sorulan Botella, "İşlerin nasıl gittiğini görmek lazım, nerede olacağımı bilmiyorum ama şeref tribününde olmaktansa Güiza'yı getirmeyi tercih ediyorum" diyerek, transferde ne kadar ısrarlı olduklarını vurguladı.

Öte yandan, Hercules kulübünün en büyük hissedarlarından olan Enrique Ortiz de "Türkiye'ye bizi görsünler diye değil Güiza ile anlaşıp onu getirmek için gideceğiz" derken, İspanyol futbolcunun bonservis bedelinde Fenerbahçe'nin indirim yapması gerektiğini dile getirdi.

Ortiz, "4 milyon euro'dan biraz daha fazla verecek koşullara sahibiz ama aynı zamanda onların da indirim yapması lazım. Çünkü biz artırıp onlar indirmezse kaybederiz" dedi







Yanlslkla İnternet explorer 'ı açtm msn sayfasında gözüme çarptı :D

Guizayı istiolarmış ya :D

Bence tam geyiklik bir haber .D
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst