HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adı Soyadı Mehmet Ali Sirem
Yaşı:20
Yaşadığı Şehir:Bilecik
Kod BİLGİSİ:Türkiye'de sayılı kişilerde olabilecek Kod arşivim ile iddialıyım(şaşıracaksınız)
Tecrübeleri:6 yıldır bu oyunun içinde ve 4 yıldır yönetici pozisyonlarda bulundum 30 dan falza
Kaç SAAT Online Kalabilecegi:10-15
Yazılım Bilgisi:Tabiki de var ayrıca grafik tasarım öğrencisiyim !!!
iletişim için: blade_11_mali@hotmail.com
Yaşı:20
Yaşadığı Şehir:Bilecik
Kod BİLGİSİ:Türkiye'de sayılı kişilerde olabilecek Kod arşivim ile iddialıyım(şaşıracaksınız)
Tecrübeleri:6 yıldır bu oyunun içinde ve 4 yıldır yönetici pozisyonlarda bulundum 30 dan falza
Kaç SAAT Online Kalabilecegi:10-15
Yazılım Bilgisi:Tabiki de var ayrıca grafik tasarım öğrencisiyim !!!
iletişim için: blade_11_mali@hotmail.com
Adı Soyadı:bilalgeçer
Yaşı:14
Yaşadığı Şehir:gaziantep
Kod BİLGİSİ:760 tanesini ezbere bilirim
Tecrübeleri:1 kere sgm oldum
Kaç SAAT Online Kalabilecegi:kısaca 7/24
Yazılım Bilgisi:amcam bilgisayar mühendisi lv packi felan yaparım gm helper yaparım
msn adresi:bilalgecer@hotmail.co m boşluğu silin
Yaşı:14
Yaşadığı Şehir:gaziantep
Kod BİLGİSİ:760 tanesini ezbere bilirim
Tecrübeleri:1 kere sgm oldum
Kaç SAAT Online Kalabilecegi:kısaca 7/24
Yazılım Bilgisi:amcam bilgisayar mühendisi lv packi felan yaparım gm helper yaparım
msn adresi:bilalgecer@hotmail.co m boşluğu silin
Adı Soyadı:Yaşar Hun
Yaşı:18.5
Yaşadığı Şehir:Isparta
Kod BİLGİSİ:Var.Çoğu Ezberimde Ayrıca programlarım var.Ve programın biri kendime ait Kendim yaptım..
Tecrübeleri:Bir cok swde GA TL SGMlik Yaptım Ve kendi VPS'm vardı Fakat Lagtan cöktü :S
Kaç SAAT Online Kalabilecegi:15 Saat
Yazılım Bilgisi:Abim Bilgisayar Mühendisliği Okuyor Herhangi bi sorunda ona soruyorum..
İletsim:hunogluyh@hotmail.com
Yaşı:18.5
Kod BİLGİSİ:Var.Çoğu Ezberimde Ayrıca programlarım var.Ve programın biri kendime ait Kendim yaptım..

Tecrübeleri:Bir cok swde GA TL SGMlik Yaptım Ve kendi VPS'm vardı Fakat Lagtan cöktü :S
Yazılım Bilgisi:Abim Bilgisayar Mühendisliği Okuyor Herhangi bi sorunda ona soruyorum..
Son düzenleme:
Adı Soyadı:Yaşar Hun
Yaşı:18.5![]()
Arkadaslar bu arkadası tanıyorum benim pwp yi kurdu Tl lik de yaptı Gayet memnundum.İnşallah bu arkadaş olur.FAke hesap oılduğumu düşünen varsa üyelik tarihime ve Ip ye basksıni
SAYGILAR