HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SaNMaki HaLa SeViYoRuM SaNMaki HaLa ÖzLüyorum Sad€c€ KuLaqınaa $u iki keLim€yi FısıLdamak İstiyorum Canın Ceheneme
Ne kimseЧe Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü wardıR
ßana a$k nedir diye sormayın...1 kere ya$adım 1 daha ya$armıyım biLmeyenLerdenim.
AnLadım S£ninki Aşk D£iL H£w£sTii...İşin AsLı B£nd£ SakLı S£nd£ki SahT£siydii!
Senin İçin warmıydım Yokmuydum...Az mı Cokmuydum??...
3 YanLısın 1 Doqruyu Götürdüqü Şu AptaL Hayatta Ték Doqrum Kéndimim ALayınız GéLsé Götürémézsiniz
qeCici Asma ßeni..KaLıcı ÖLdür ßoyNumun İzi qaLsn Yüreqinin İpinde..
^^ÖLümm..^^Ayıkken qELme Kapıma..Dönerim ßeLqi qirdiqim yoLdan yine Cıqar ßiriLeri
DostLarım Tutar ßeni.Kafam qüSeLqen qEL aL qötür ‘ßeni`…
Asq ßumu Acı mı AcıTırmıı..Asq ßunu ßana yhabmaya meCßur mu?
Aşk mı dedin bana saçmaLadın...Seni sewiyorum diyene inanma yoL wer...Beni en son bırakıp qidende beni herşeyden çok sewerdi boşwer..!
Ne kimseЧe Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü wardıR
ßana a$k nedir diye sormayın...1 kere ya$adım 1 daha ya$armıyım biLmeyenLerdenim.
AnLadım S£ninki Aşk D£iL H£w£sTii...İşin AsLı B£nd£ SakLı S£nd£ki SahT£siydii!
Senin İçin warmıydım Yokmuydum...Az mı Cokmuydum??...
3 YanLısın 1 Doqruyu Götürdüqü Şu AptaL Hayatta Ték Doqrum Kéndimim ALayınız GéLsé Götürémézsiniz
qeCici Asma ßeni..KaLıcı ÖLdür ßoyNumun İzi qaLsn Yüreqinin İpinde..
^^ÖLümm..^^Ayıkken qELme Kapıma..Dönerim ßeLqi qirdiqim yoLdan yine Cıqar ßiriLeri
Asq ßumu Acı mı AcıTırmıı..Asq ßunu ßana yhabmaya meCßur mu?
Aşk mı dedin bana saçmaLadın...Seni sewiyorum diyene inanma yoL wer...Beni en son bırakıp qidende beni herşeyden çok sewerdi boşwer..!