Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
zp transfer diye bişey yok zaten.sallıyo..sadece yeni zp alırken arkadaşına gönderebilirsin..Zaten lafı neden o kadar dolandırmış ki..satılık char var de geç.Vay efendim kuzenime verdim kuzenim dayısına sattı ordan zpleri oraya koydum.
zp transfer diye bişey yok zaten.sallıyo..sadece yeni zp alırken arkadaşına gönderebilirsin..Zaten lafı neden o kadar dolandırmış ki..satılık char var de geç.Vay efendim kuzenime verdim kuzenim dayısına sattı ordan zpleri oraya koydum.
Haklısın duzeltiyim konumu
Tesekkürler...K/D kötü bir o kadarda W/L kötü. Sadece Bir m4a1 custom var. Rütbe fazlasiyla düşük. m4a1 dışında kullanacağın bir silah yok. 15 lira ya eder ya etmez 50 bu chara cok cok fazla kusura bakma. hiç bir enayi vermez bu cahara o fiyati çocuk olma 

K/D kötü bir o kadarda W/L kötü. Sadece Bir m4a1 custom var. Rütbe fazlasiyla düşük. m4a1 dışında kullanacağın bir silah yok. 15 lira ya eder ya etmez 50 bu chara cok cok fazla kusura bakma. hiç bir enayi vermez bu cahara o fiyati çocuk olma![]()
LoL kardesim sanırım cok eziqsin cross da anlamımusunuz millet 30-40k kutu acıo cıkartamıo hata kimisi 100k zp harcıo ama nafile. fiyatta indiriyaparım..
[TL]-HoKKaBaZ;1621582' Alıntı:LoL kardesim sanırım cok eziqsin cross da anlamımusunuz millet 30-40k kutu acıo cıkartamıo hata kimisi 100k zp harcıo ama nafile. fiyatta indiriyaparım..
yoo çok iyi anliyorum captain charim var son noktasinda senden fazlasiyla iyiyim şu oyunda. Bildiğimden dolayi zaten söyledim sana o fiyat etmez diye. Millet charlara niye büyük paralar veriyor rütbeleri iyi diye ve kullanabileğin bir çok silah oldugu için ama bunlarin hiç biri sende yok

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)