HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
vet belki bazıları fark etmiş olabilir bu bugu. Hemen bugdan bahsediyim; Herhangi bir eşyayı ZP ile aldığınızda veya görev bitirdiğinizde size verilen item şu günlerde 2 katı gün sayısı olarak geliyor. Mesela geçen gün görevden Maiden karakteri aldım 7 gün yerine 14 gün verildi. Bir ara da balta almıştım 30 günlük 60 gün olarak geldi
Ama tüm itemlerde bu bug yok %50 sinde var ve tabi kide hepsini bilmiyorum... Mesela kürekte 90 günlük olanda yok. Herhangi birşey almayı düşünüyorsanız bence şu an tam zamanı!
Forumlara baktım ve nerdeyse hiç böyle bir bugdan söz edilmemiş, sanırım ya kimse fark etmedi yada duyulmasını istemiyorlar
Neyse bol bol 2 kat alışverişler

Ama tüm itemlerde bu bug yok %50 sinde var ve tabi kide hepsini bilmiyorum... Mesela kürekte 90 günlük olanda yok. Herhangi birşey almayı düşünüyorsanız bence şu an tam zamanı!
Forumlara baktım ve nerdeyse hiç böyle bir bugdan söz edilmemiş, sanırım ya kimse fark etmedi yada duyulmasını istemiyorlar
Neyse bol bol 2 kat alışverişler

saol ben biliyodum 14 gunluk pompali bide 21 gunluk avm m oldu bide tek carkta 50 k gp cikarttim
yinede saol Mesmes
yinede saol Mesmesewet bende de oldu.. Önce d.e scope ÇekİlİŞİnden 7 gÜnlÜk awm 14 gÜn oldu.. Sonra da combat axe 7 İken 14 gÜn oldu.. Ama Şansima edeyİm kİ maİden 7 gÜnde kaldi.. 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)