berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cross Fire Oyundaki 2x Bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

vet belki bazıları fark etmiş olabilir bu bugu. Hemen bugdan bahsediyim; Herhangi bir eşyayı ZP ile aldığınızda veya görev bitirdiğinizde size verilen item şu günlerde 2 katı gün sayısı olarak geliyor. Mesela geçen gün görevden Maiden karakteri aldım 7 gün yerine 14 gün verildi. Bir ara da balta almıştım 30 günlük 60 gün olarak geldi :D Ama tüm itemlerde bu bug yok %50 sinde var ve tabi kide hepsini bilmiyorum... Mesela kürekte 90 günlük olanda yok. Herhangi birşey almayı düşünüyorsanız bence şu an tam zamanı! :D Forumlara baktım ve nerdeyse hiç böyle bir bugdan söz edilmemiş, sanırım ya kimse fark etmedi yada duyulmasını istemiyorlar :D Neyse bol bol 2 kat alışverişler ;) :)

saol ben biliyodum 14 gunluk pompali bide 21 gunluk avm m oldu bide tek carkta 50 k gp cikarttim :) yinede saol Mesmes

ewet bende de oldu.. Önce d.e scope ÇekİlİŞİnden 7 gÜnlÜk awm 14 gÜn oldu.. Sonra da combat axe 7 İken 14 gÜn oldu.. Ama Şansima edeyİm kİ maİden 7 gÜnde kaldi.. :(

BENDEDE 7 GUNLUK AXE VERİCEK YERİNE 15 gunluk cıktı ve durup duruken axee ve anaconda verdi belese D:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri