D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sağlam Savaci Dizmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [S]ymB0L*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

La olum bilip bilmeden konusuyon!

olm senin dizdigin savasciyi yiyim kalkan nerde bu 1 kaska yarı insan gelecek bu 2 3-abanoz hatta kupelere hp gelirmi mal

Beyler LÜTFEN SORUNLARINIZI ÖZEL MESAJ ATARAK BİLDİRİN KONUNUN ALTINDA GÖZDEN KAÇIYOR VE SİZİ MEMNUN EDEMİYORUZ..!

heroturkeymt2.ruzgarteknoloji.net

[KAYIT OLUN VE SON BİLGİLERİ ALIN]

Beyler Ben Size Pack Vericem Sitedeki Packte Sorun Çıktı

http://s1.dosya.tc/files/oRyzhS/HeroTurkeyMt2.rar.html

Burdan indirin Oyun Dosyası ve Packımızı VE AVG ANTİVİRÜSÜ Uyarı veriyor Dikkatinizi ÇEKEYİİMMMM..!

ŞİMDİ DİYORSUNUZ BU ADAM VIR VIR VIR KONUŞUYOR..! OYUN HAKKINDA BİLGİ VERMİYECEĞİM OYUNA GİRİP KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRMENİZİ İSTİYORUM..!

Not:http://s1.dosya.tc/files/oRyzhS/HeroTurkeyMt2.rar.html

BU SİTEDEKİ EXE ÇALIŞMASSA heroturkeymt2.ruzgarteknoloji.net BU SİTEDEKİ EXEYİ KULLANABİLİRSİNİZ AMA SADECE EXE'yi KULLANIN

Son Bir ÖNEMLİ BİR NOT:sitede www. yoktur

Editli İtem Satışları İçin ve Bazı İtemler İçin Bana Sitedeki MSN ADRESİNDEN
ulaşabilirsiniz

bi boq bilmiorsun :D

bie boq bilmiyorsun digenler icin yaziyorum gecenin 4 'dünde yazmis konuda gozumden kacirdigim seyler olabilir bütün krolar toplanmıs birsey bilmiyorsam Bul pvp wsliq kapisalim =)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri